grunwald1980 Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 (edytowane) Zalezy od kleni widzialem miejsca gdzie byly i labedzie i klenie, tylko ze to labedzie byly karmione wiec klenie pewnie tez korzystaly.Widzialem nawet jak klenie przeganialy kaczki jak te skubaly chleb.Ale ja mowie o kleniach, duzych rybach ponad 50cm. Edytowane 29 Marca 2014 przez grunwald1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekspin Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 (edytowane) Witam ....Gratuluje pierwszych kleni w sezonie!..... Marcowy kleń z Odry ,którego namierzyliśmy z kolegą Jackiem... :-) na wspólnej naszej wyprawie .....Skuteczną przynętą w przypadku tej ryby okazał się wobler BONITO......Pozdrawiam. Edytowane 29 Marca 2014 przez Darekspin 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gondor Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Ale byczek , graty kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Ładniusi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 (edytowane) Witam ....Gratuluje pierwszych kleni w sezonie!..... Marcowy kleń z Odry ,którego namierzyliśmy z kolegą Jackiem... :-) na wspólnej naszej wyprawie .....Skuteczną przynętą w przypadku tej ryby okazał się wobler BONITO......Pozdrawiam. Ile miał bo piękna ryba!! ze zdjęcia wychodzi że z 1 metr :-) Edytowane 29 Marca 2014 przez KLANAD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Kurcze! To dopiero piękna klucha Darku - GRATY Ja dziś rano zrobiłem krotki rekonesans - wynik cztery klenie średniaki Za to wieczorem było już nieco lepiej. Osiem sztuk z czego największy miał już 4kę z przodu Dziś nad woda fruwały INSECTy. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 (edytowane) Gratuluję kozackich kleni, Wujek ziom na gubo zaczął dziś oficjalny sezon na Odrze, przetestował nowy kijek i wszyscy są happy . Aaa zapomniałem spiritów, więc łowiłem instinctami 4 Edytowane 29 Marca 2014 przez ziom7 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Kleniorem się pochwaliłeś, bo zacny, więc jeszcze przedstaw nam swoją nową witkę PozdrówkaKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 no tak, jak mogłem ... xls do 14 gr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 (edytowane) Zioma XLS jest lepsiejszy niż mój bo mu klenie biorą A tak poza tym to fajnie było obejrzeć taką piękną rybę na żywo.Gratki Ziom za takie rozpoczęcie sezonu !!! Pierwsza ryba sezonu i 5 z przodu, grubo zacząłeś A gdzie fotka z wypuszczania???? Nie wyszła? Edytowane 30 Marca 2014 przez Slavobeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Kurcze! To dopiero piękna klucha Darku - GRATY Ja dziś rano zrobiłem krotki rekonesans - wynik cztery klenie średniaki Za to wieczorem było już nieco lepiej. Osiem sztuk z czego największy miał już 4kę z przodu Dziś nad woda fruwały INSECTy. Piękny wynik Tomku ! Gratuluję !Ja już nie pamiętam kiedy złowiłem kilka kleni jednego dnia.... A Ty robisz to regularnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Kleniorem się pochwaliłeś, bo zacny, więc jeszcze przedstaw nam swoją nową witkę PozdrówkaKamil Kręcioła też ma nowego, ale on skromny chłopak jest i się nie chwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 dzięki, dzięki, nie miałem czasu, żeby coś napisać...ryba złowiona na wyższej wodzie, ok godziny 13, jeszcze słońce się nie przebiło przez mgłęzaatakowała od strony zapływowej główki w 4-5 rzucie, przynętą był instinct 4 , ryba stała w dołku koło rynny i piaszczystego wypłycenia ok 4-5 metów od główki, przed atakiem wobler stukał po dnie - delikatnie.uderzenie nie było silne, ale pewne, ryba ładnie walczyła, widać, że po krótkiej i ciepłej zimie siły jest sporo.Kleń zapięty był się za dolną wargę na jeden grot.Dobrze, że w pobliżu był Sławomir, autor zdjęć , który powstrzymał mnie przed zabraniem ryby do wora . Tak poważnie to klucha szybciutko wróciła w idealnej kondycji do wody. A gdzie fotka z wypuszczania???? Nie wyszła? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Dzisiaj dwa kleniki, większy 40+ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Kurczę chłopaki, grubo łowicie. Gratuluję. A już do reszty rozbraja mnie efektywne łowienie z powierzchni o tej porze roku.P.S. Ja w piątek byłem poszukać jazi i znalazłem - złowiłem jednego - miał może z 12 cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Kurczę chłopaki, grubo łowicie. Gratuluję. A już do reszty rozbraja mnie efektywne łowienie z powierzchni o tej porze roku.P.S. Ja w piątek byłem poszukać jazi i znalazłem - złowiłem jednego - miał może z 12 cm... Też nie mogę się nadziwić jak to się dzieje z tymi rybami z powierzchni.... Kriss, to płoć na pewno była, hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolos Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Witam, I ja wczoraj wybrałem się nad rzekę Bzurę po raz pierwszy w tym roku, czego efektem jest klonek 44 cm, złowiony na woblerek Bonito (jak zawsze niezawodny!). Zdjęcie takie sobie, ale byłem sam, więc już nie kombinowałem tylko szybka fota i do wody. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Po pierwsze to Graty dla tych co połowili.Niestety ale co dobre szybko się kończy. W sobotę wracam znów do Niemiec. Dlatego dzisiejszym po południem postanowiłem jeszcze raz przespacerować się nad wodą. Wiosna na całego! Klenie brały dziś jak oszalałe! Największe trzy jakie udało mi się przechytrzyć - 40;41 oraz 47cm. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 gratki ładne rybki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Piękne kleniki Tomek,gratulację za regularność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Pamiętajcie proszę o konkursie Kalendarz Catch and Release 2015. Zdjęcia C&R - w orientacji poziomej. Poproszę! Sent from my iPad using Tapatalk HD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) Gratulacje dla łowiących i dla tych co chęci mają.Popołudniowy wypad.Dwa puknięcia i rybki dwie.Ogólnie szału nie ma. Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez kondzio 77 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Otwarcie ,,mojego" sezonu dzięki brudnemu Bandziorkowi od Bielika...:-D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Otwarcie ,,mojego" sezonu dzięki brudnemu Bandziorkowi od Bielika...:-D DSC_0444.jpgsuper Arku cieszy mnie takie rozpoczecie sezonu moja reka sie do tego przyczynila co cieszy jeszcze bardziej...... a bandyty musza lowic to sprawdzona konstrukcja polamanka i wiecej efektow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) Moja pierwsza tegoroczna 50- tka.Dał popalić na 0,14. Edytowane 3 Kwietnia 2014 przez Darecki 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi