bencur Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 A to mój 02.04.2014 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Graty dla tych co połowili. A teraz zachęcam do oglądnięcia mojego krótkiego filmiku który przedstawia moje zmagania z kleniami na rzece Ropie podczas mojego krótkiego pobytu w kraju. Większość ujęć wykonałem kamerą RedLeave rd990. Mam nadzieje że spodobają się Wam te te ujęcia bo uważam że jest to naprawdę fajna kamerka która może godnie konkurować z GoPro Hero?! 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Super filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Film ok super gratki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Z tym krzesełkiem ogrodowym Tomku to całkiem niezły pomysł po za tym filmik i kleniorki super , tak 3maj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Bardzo mi miło że Wam sie podobało. Jak chodzi Pawle o to krzesełko to znalazłem je na krzakach - pozostałość jeszcze po powodziach. Jest tam nadal na tej miejscówce i to jeszcze od grudnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Krzesełko rządzi to mój dzisiejszy czterdziestaczek na swojaczka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Ładny swojaczek :-) gratki !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Graty dla tych co połowili. A teraz zachęcam do oglądnięcia mojego krótkiego filmiku który przedstawia moje zmagania z kleniami na rzece Ropie podczas mojego krótkiego pobytu w kraju. Większość ujęć wykonałem kamerą RedLeave rd990. Mam nadzieje że spodobają się Wam te te ujęcia bo uważam że jest to naprawdę fajna kamerka która może godnie konkurować z GoPro Hero?! Winko! Ekstra zagajasz! Normalnie ... jestem pod wrażeniem! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) Świetny film, od dzisiaj wiem co będę wieszał zamiast podbieraka przy kamizelce, będzie to krzesełko ogrodowe, wchodzę sobie na główkę siadam i relaksuje się łowiąc bolenie a i kamuflaż o wiele skuteczniejszy Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez Tomek1988 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Fajny filmik gratulacje dla łowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Fajne rybki łapiecie, pozazdrościć. Winko dzięki za filmik, bardzo przyjemnie się oglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Fajne ryby Panowie. Miło popatrzeć na Wasze foty. Tomek, film wypas. Aż mnie korci, żeby nagrać podobny z jaziami w roli głównej Nie mniej motywujesz No i rybka przy okazji 42 cm, wmieszał się w jazie 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Wielkie dzięki koledzy. Bardzo mi miło że Wam sie spodobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daviid7 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Wczorajsza klucha 53cm z małej rzeczki: 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Piękny kleń , gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Piękna klucha Dawidzie - również przyłączam się do gratulacji ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paco321 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Ładny kleniuch,oby tak dalej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Tydzień temu karpie w paski były to teraz kolej na pełnołuskie Godzinny spacer i udało się skusić jednego profesorka na równe 50cm.Pierwszy kleń sezonu i od razu taki gabaryt, aż strach pomyśleć co będzie dalej Miejsce to głęboka wyrwa w umocnionym brzegu 2-2,5m wody z nadbrzeżnymi nawisami i na prawdę wartkim nurtem.WC Iri lucky 305cm żyłka 14ka i woblerek kolegi z forum zapewne poznajecie kogo (niechybnie pochłonięty później przez konary)około 5 min trwało zanim dał się podnieść w tym nurcie.i komentarz miejscowego spacerowicza bezcenny ( uu Panie bedzie kolacja!!!)Na co grzecznie odpowiedziałem będzie, będzie makrela wędzona dziś w jadłospisie i szybkie wodowanie do domu 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daviid7 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) dzięki Panowie Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez Daviid7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ikswonarab Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Winko fajnie się ogląda jak i resztę produkcji Pierwszy kleniowy wypad w tym roku i kluska 42cm (nowe PB) nie mam szczęscia do 5 z przodu jak Wy Panowie. Edytowane 5 Maja 2014 przez ikswonarab 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Klusek ok 50cm, nie chciał się zmieścić w telefonie. Wyskoczył z głębokiej rynny do rapalki countdown. 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Klusek ok 50cm, nie chciał się zmieścić w telefonie. Wyskoczył z głębokiej rynny do rapalki countdown. Piękna ryba,szczere gratulacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Klusek ok 50cm, nie chciał się zmieścić w telefonie. Wyskoczył z głębokiej rynny do rapalki countdown. Gratulacje !!!! Kolega w kompleksy nas wpędza :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Gratulacje, piękny blacharz (tak nazywamy z kolegą stare klenie, bo mają głowy jak blaszane, obtłuczone młotkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi