Skocz do zawartości

Klenie 2014r

Winko

Rekomendowane odpowiedzi

Graty dla tych co połowili. A teraz zachęcam do oglądnięcia mojego krótkiego filmiku który przedstawia moje zmagania z kleniami na rzece Ropie podczas mojego krótkiego pobytu w kraju. Większość ujęć wykonałem kamerą RedLeave rd990. Mam nadzieje że spodobają się Wam te te ujęcia bo uważam że jest to naprawdę fajna kamerka która może godnie konkurować z GoPro Hero?!

• Like 22

Graty dla tych co połowili. A teraz zachęcam do oglądnięcia mojego krótkiego filmiku który przedstawia moje zmagania z kleniami na rzece Ropie podczas mojego krótkiego pobytu w kraju. Większość ujęć wykonałem kamerą RedLeave rd990. Mam nadzieje że spodobają się Wam te te ujęcia bo uważam że jest to naprawdę fajna kamerka która może godnie konkurować z GoPro Hero?!

Winko! Ekstra zagajasz! Normalnie ... jestem pod wrażeniem! Gratulacje!

Świetny film, od dzisiaj wiem co będę wieszał zamiast podbieraka przy kamizelce, będzie to krzesełko ogrodowe, wchodzę sobie na główkę siadam i relaksuje się łowiąc bolenie a i kamuflaż o wiele skuteczniejszy :)

Edytowane przez Tomek1988
  • Like 1

post-52205-0-95865300-1396799858_thumb.jpgpost-52205-0-28850100-1396799868_thumb.jpg

Tydzień temu karpie w paski były to teraz kolej na pełnołuskie :)

Godzinny spacer i udało się skusić jednego profesorka na równe 50cm.

Pierwszy kleń sezonu i od razu taki gabaryt, aż strach pomyśleć co będzie dalej :D

Miejsce to głęboka wyrwa w umocnionym brzegu 2-2,5m wody z nadbrzeżnymi nawisami i na prawdę wartkim nurtem.

WC Iri lucky 305cm żyłka 14ka i woblerek kolegi z forum zapewne poznajecie kogo ;) (niechybnie pochłonięty później przez konary)

około 5 min trwało zanim dał się podnieść w tym nurcie.

i komentarz miejscowego spacerowicza bezcenny ( uu Panie bedzie kolacja!!!)

Na co grzecznie odpowiedziałem :D  będzie, będzie makrela wędzona dziś w jadłospisie :lol: i szybkie wodowanie do domu :)

• Like 10