ginel Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Gratulacje, piękny blacharz (tak nazywamy z kolegą stare klenie, bo mają głowy jak blaszane, obtłuczone młotkiem Bardzo oryginalne określenie dużego klenia mam rozumieć, że samica klenia to" blachara" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Bardzo oryginalne określenie dużego klenia mam rozumieć, że samica klenia to" blachara" Samica to druciara. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 (edytowane) Tłuściutka Klucha C&R,złowiona na Groszka zielonego równe 40cm w końcu coś ruszyło i u mnie Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez TMedic3hs 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Nooo!!! Graty Tomku Cieszę się że w końcu Ty również ruszyłeś za rybkami Ps:Coś trudno ostatnimi czasy mi sie do Ciebie dodzwonić - POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Wieczorny wypad na wodę.Jeden klonek godny fotki. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Bardzo fajne klonki koledzy poławiacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Troszkę się w podbieraku nie mieścił,ale za to wynagrodził chęć dzisiejszego wypadu nad wodę po pracy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Dziś wieczorem, nieduży klenik, z małej rzeczki Krzny, na woblerka naszego kolegi z forum. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 A ja za kropidłem uganiając się spotkałem na swojej drodze klunia Może głupio zabrzmi ale puściłem kleksa- na wolność 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Może głupio zabrzmi ale puściłem kleksa- na wolność DSC_0271.JPGE tam,każdemu się może zdarzyć... Rybka fajna to się liczy a nie to,że kleks był... :innocent: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Piątkowe popołudnie.Woda cieplejsza i zagryzały znakomicie.Temperatura powietrza już nie taka komfortowa 3s nad wodą.Dwa poprosiły o fotkę 44,47. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Super rybki @kondzio !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fufi_olsztyn Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Remas, widzę kotwiczkę niebezpiecznie blisko palca... Czyżbyś zapomniał nocnej afery? Ładne kleksy Panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Kondzio , Bogactwo Kluchy, jutro też myślę o wypadzie na tą rybke GRatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 GRatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 (edytowane) U mnie ciekawostka dziś odwiedziłem miejsce w którym tydzień temu padł 50tak zdj na 16tej stronie. Ciche podejście i w drugim rzucie strzał dokladnie w tym samym miejscu i znajomo pulsujący ciężar i najlepsze miara pokazuje tyle samo hmm czy to możliwe? Szybkie oględziny i okazuje się,że to na 99% znajomy z przed tygodnia bo posiada identyczna bliznę na grzbiecie...Najlepszy dowód czemu warto wypuszczać złowione rybki :) Edytowane 12 Kwietnia 2014 przez tyczkasport1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 U mnie ciekawostka dziś odwiedziłem miejsce w którym tydzień temu padł 50tak zdj na 16tej stronie. Ciche podejście i w drugim rzucie strzał dokladnie w tym samym miejscu i znajomo pulsujący ciężar i najlepsze miara pokazuje tyle samo hmm czy to możliwe? Szybkie oględziny i okazuje się,że to na 99% znajomy z przed tygodnia bo posiada identyczna bliznę na grzbiecie...Najlepszy dowód czemu warto wypuszczać złowione rybki :) .... i nie chwalić się miejscówkami ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Pierwszy wypad w tym roku na klenio-pstrągi i od razu uwiesiła się grubaśna rybka 48cm na wobler własnej produkcji.Fotek troszkę popstrykałem,niestety tylko jedna wyszła jako-tako 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Tomas piękny zwierz Daj fotki i opis wobka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Tomas piękny zwierz Daj fotki i opis wobka. Wobek to taka piąteczka,może szósteczka o drobnej migotliwej akcji.Czarny grzbiet,złotawe boki,raczej naturalny.Woblerek niestety zakończył żywot nad rzeką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Dwie godzinki nad rzeczką, po pracy. Fajny wieczór, kilka jaśków i na osłodę czterdziestaczek. Kijanki zaczynają się sprawdzać 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 klenik mojego kolegi na mojego wobka (to tak jakby prawie mój:)) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Fajne rybki koledzy !!!! Gratki !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucekfish Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 (edytowane) Takie sobie wiślane klenie Edytowane 17 Kwietnia 2014 przez lucekfish 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Ładne klenie. Pewnie te muchy moczysz w tym atraktorze widocznym na trzecim zdjęciu heh 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi