zelo Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Dzisiaj około 10 kleników w tym jeden czterdziestak wszystkie na mojego smużaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Piękne klenie !!! Aż żal d... ściska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Moj nowy PB z 5-tka z przodu. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Piękne klenie !!! Aż żal d... ściska Potwierdzam niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Moj nowy PB z 5-tka z przodu.Mariusz, jeszcze raz - piękna ryba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Mariusz czas na kolejne chociaz wiem ze tych ponizej 50 kilkamtez bylo ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) Gratuluje Wszystkim pięknych rybek. Mi również nareszcie udało się wyskoczyć nad Wisłę i połowić. Klonki ładnie współpracowały większość 20-30cm choć dwa przekroczyły magiczne 40cm. Pierwszy to już była całkiem fajna kluska, drugi to taki "forumowy stykacz" który w dodatku nie miał ochoty na pozowanie i wypiął się przy pobieraniu. Większy łyknął EggKillerka 20mm w miedzianych barwach (rybkę złowił kolega) drugi tym razem mój zjadł model Drop 20mm ze złotymi boczkami. Najchętniej były atakowane woblerki w ciemnych kolorach. Sprzętowo: Pierwszy kleks: MHX S781, Daiwa Luvias 2510PE-H, żyłka 0.16mm, wobler EggKiller 20mm Drugi kleks: Phenix Elixir FX 902, Daiwa Certate 2004CH, żyłka 0.12mm, wobler Drop 20mm Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez gajosik 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teethar Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Pany ktoś tu łowi kluski na muchę? Polećcie proszę jakieś dobre wzory na tak piękną wiosnę. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Moj kleksik wczorajszy 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 i jeszcze z kilku dni wczesniej 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Tłuste kluchy @piter.Gratuluje.Ja narazie świeżak w temacie takich ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIT_TLER Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Tłuste kluchy @piter.Gratuluje.Ja narazie świeżak w temacie takich ryb Żeby kobiety od tłustych wyzywać! Ja bym się wstydził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Ja dziś zlapalem swojego pierwszego klenika. Żaden okaz ale cos się zaczyna dziac w tym temacie u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri@n Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Dzisiaj złapałem parę małych klaników wszystkie zniszczoną łuską i tak wyglądały jak by nie dawno skończyły tarło. Czy teraz po tarle powinienem się spodziewać ich większej aktywności i zmożonego żerowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Moja Życiówka... ... 49cm SZCZĘŚCIA!!! :-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 a pogratulowac tylko i zyczyc pobicia rekordu jak najszybciej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Czołem Trochę ostatnio kleni sobie poławiam,ale szału wielkościowego "ni ma".Za to wczoraj udało mi się już fajnego grubaska przechytrzyć....Znalazłem miejsce gdzie na pierwszy rzut oka padły słowa (sam do siebie mówię) Noo musi być tu jazik...No i był ,ale kleń Sprzętowo to nie ma co się chwalić, chyba że chcecie posłuchać o moim Kongerku złamanym z którym biegam po nocach? Lecz za to ten okonek (koło 5cm) w pysku ryby złowił mi juz w tym roku sporo rybek (wyrób własny) 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 w wędkarstwie najpiękniejsze jest to, że nie sprzęt łowi gratuluję kluchy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Pamiętajcie o mnie: http://jerkbait.pl/i...-kwiecień-i-maj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Mały wytrzeszcz na widok mojego nowego pilota na kabel od starej myszki komputerowej, można... hehehe 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 (edytowane) On sie zdziwil, ze ktorys raz z koleji go w h..a zrobiles Edytowane 30 Kwietnia 2014 przez grunwald1980 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 1 Majowa klucha 55 cm z rzeki San 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Hornecik + plecionka + przyponik strzałowy z 0,16 i klenia ustrzeliło. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Widać że San darzy,piękna klucha Wielkie graty dla wszystkich klenio-łowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 1 Majowa klucha 55 cm z rzeki San No pieknie dales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi