Winko Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Piękna klucha damien79, na co sie połakomiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 piękna klucha miałem dziś podobnego niestety się nie zaciął ale co emocji miałem po jego wyjściu i pochwyceniu wobka ( no i trochę k...... poszło) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 (edytowane) Piękna klucha damien79, na co sie połakomiła?Daleko wypuszczony streamer podpięty do żyłki 0,18 mm, kołowrotek Shimano Twin Power 3000, wędka St. Croix 2.90 m 3,5 - 18 g Edytowane 4 Maja 2014 przez damien79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czkawa Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Damian, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Licus Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 kluski z wczoraj i dziś,40-tki z "+"tak wyszło, że po dwie na dzień wszystkie na muchę 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niktważny Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Raba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Licus Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Raba? a no Raba, ale klenie dla wytrwałych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 (edytowane) Początek "Majówki bardzo udany , kilka grubasków wyjętych. Wszystkie ryby złowione na własne woblery: Edytowane 2 Maja 2014 przez marekn 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niktważny Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 a no Raba, ale klenie dla wytrwałych Ja byłem parę razy w tym roku ale z kleniami na zero... w zeszłym roku połowiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Licus Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 preferują muche... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Hej.Pierwszego i ja rozpocząłem sezon......powierzchniowych łowów.Obławiałem miejscówki znane od lat ale bardzo niski stan wody wygonił ryby z większości z nich.Na szczęście kilka ,trochę głębszych obdarzyło rybami.Rozmiarowo bez fajerwerków,najmniejsze około 35 a największy nie przekroczył 50cm.Mimo wszystko bardzo cieszyły bo to pierwsze w sezonie .Takie sielankowe łowienie utrudniały i uprzykrzały niewymiarowe szczupaki atakujące smużące Mrówki.Po pierwszej obcince założyłem i do końca łowiłem z cienkim wolframem.Uratowało to od cierpień kilka następnych szczupaków,a kleniom jakoś specjalnie nie przeszkadzało . Jeszcze dwie fotki podwodne wykonane przez kolegę Piotra "Smouky" Smoczka ,którego spotkałem nad wodą. Sprzętowo było tak:Wędka 4,2m zbudowana na blanku z odległościówkiZauber 4000Monofil 0,18 YorkPrzypon wolframowy 2,5kg StanmarWobler owadopodobny -Mrówka 35mm wyrób własny. Pozdrawiam Tomi . 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Tomku fajne rybki,szczere gratulacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Hej.Pierwszego i ja rozpocząłem sezon......powierzchniowych łowów.Obławiałem miejscówki znane od lat ale bardzo niski stan wody wygonił ryby z większości z nich.Na szczęście kilka ,trochę głębszych obdarzyło rybami.Rozmiarowo bez fajerwerków,najmniejsze około 35 a największy nie przekroczył 50cm.Mimo wszystko bardzo cieszyły bo to pierwsze w sezonie .Takie sielankowe łowienie utrudniały i uprzykrzały niewymiarowe szczupaki atakujące smużące Mrówki.Po pierwszej obcince założyłem i do końca łowiłem z cienkim wolframem.Uratowało to od cierpień kilka następnych szczupaków,a kleniom jakoś specjalnie nie przeszkadzało . Jeszcze dwie fotki podwodne wykonane przez kolegę Piotra "Smouky" Smoczka ,którego spotkałem nad wodą. Sprzętowo było tak:Wędka 4,2m zbudowana na blanku z odległościówkiZauber 4000Monofil 0,18 YorkPrzypon wolframowy 2,5kg StanmarWobler owadopodobny -Mrówka 35mm wyrób własny. Pozdrawiam Tomi .No to pięknie Tomek w klasycznym wydaniu ...ciesz się, że nie pojechałeś ze mną ....dopiero byś się wk......... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 No to pięknie Tomek w klasycznym wydaniu ...ciesz się, że nie pojechałeś ze mną ....dopiero byś się wk......... Cześć Kamil.A już byłem bliski żeby skorzystać z Twojego zaproszenia na wielkorzeczne łowienie z łodzi.Obawiałem się że moje strzaskane kolano nie podoła łażeniu po dzikich brzegach,ale jakoś poszło.Z tego co piszesz nie było za ciekawie,choć....Parf ponoć trafił niezłą samicę .....Rozmiar buta.... 47 powiadasz :whistling: no to grubo.W nocy pewnie miał ciepło .Niczego nie straciłem. Pozdrawiam Tomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 @pride,MEGA FOTA :-) Przepieknie ujeta ryba, cos w stylu Tomka Winko:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 A miał być boleń 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekM Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 (edytowane) Witam i w końcu do mnie uśmiechneło się szczęscie. Zdjęcia słabe bo robione na szybkiego ale ryba potężna ,oczywiście pływa dalej.Sprzęt Kij Phenix Karabella Fx 793 Team Daiwa 2506XC żyłka P.line 0.18wobler Uklejka A.L Edytowane 4 Maja 2014 przez DarekM 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Ile miala ta krowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekM Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Ile miala ta krowa?Mieżyłem tak na szybko i pomiar pokazał 59cm ale kleń był strasznie gruby jeszcze takiego niewidziałem.Karczycho miał jak Pudzian jak go podbierałem to musiałem żucić kij w trawy i go złapać w dwie ręce bo jedną ręką niebyło szans go objąć za kark. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Już widzę, oczami wyobraźni, jak giął tą Karabelkę. Piękna ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paco321 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Gratulacje! klucha 59cm robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Krokodyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Gratuluje DarekM , 59cm to już nie żarty , poniżej dzisiejsze dwa opaskowe klenie 40 i 42cm 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Ładne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi