Winko Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Darku, Pawle piękne kluchy - oczywiście gratki z mojej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ikswonarab Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Gratuluję wyników Panowie. Udało się podnieść poprzeczkę o 3cm. Rzeka grzechu Warta 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Piękne fotki! Ta druga jak nic do kalendarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Gratuluję fajnych kleni - ja na majowych łowach złowiłem tego poniżej PZDRZanderix 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 @Iskwonarab- kolejna życiówka w tym roku? Brawo! I zdjęcia Panowie! Co zdjęcie, to ładniejsze! Paweł0891, Ikswonarab- super foty. Zanderix już nas przyzwyczaił do swoich fot, pytanie tylko ciśnie się na usta- czemu ich tak mało? Pierwsza liga! Poniżej mój klenik, również z majówki. Sprzętowo:Maiły być bolenie, a więc coś mocniejszego, Mikado Nihonto Medium Spin 3m, 5-25g, Spro Blue Arc 7300 i żyłeczka 0,22mm. Na agrafce najmniejsza, bodajże 2cm Bromba z jajem od Hunter'a Pozdrówka!Kamil 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Klenik...dobre! Kamil extra zdobycz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Kamil, piekny klen piekny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Gratki Kamil , klenik piękny , fotka też super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Majówkowe wieści znad Bugu: 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Kamil super kleń, jedno mi tylko w życiu nie wyszło i ciągle mi to ludzie przypominają a mianowicie nie mieszkam nad Odrą 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Piękna klucha Kamilu!!! Na co się skusiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 2cm Bromba z JAJEM Czytamy Winko a nie tylko komiksy się ogląda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 ale Klucha , Brawo Kamil !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ikswonarab Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Kamil tak się jakoś poszczęściło z tym PbTwoja rybka to dopiero klucha , ale ty już przyzwyczajony do takich okazów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Zajebisty klenio !!!! Gratuluję Kamil !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiko Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 I u mnie miał być boleń.A wyszło 46 cm klenia 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Dziękuję Panowie za gratulacje i miłe słowa Kamil super kleń, jedno mi tylko w życiu nie wyszło i ciągle mi to ludzie przypominają a mianowicie nie mieszkam nad Odrą Też żałuję, że nie mieszkam nad Odrą... Kamil tak się jakoś poszczęściło z tym PbTwoja rybka to dopiero klucha , ale ty już przyzwyczajony do takich okazów Szczęściu należy pomagać! Najczęściej umiejętnościami i konsekwencją, więc to już Twoja zasługa, za co szczere gratulacje! Przyzwyczajony? Absolutnie. Zresztą status okazu to on osiągnie za parę sezonów Piękna klucha Kamilu!!! Na co się skusiła?...2cm Bromba z JAJEM Czytamy Winko a nie tylko komiksy się ogląda Dzięki Krzysztofie za wyręczenie Jak wyżej- najmniejsza Bromba z jajem- pięknie latające maleństwo, subtelna smużka na powierzchni, a klenie baaaaaardzo ją lubią Ale ciiiiii. Przecież na smużaki same małe ryby biorą Pozdrówka!Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 ..piękny kleń Kamilq... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Żona wróciła z majówki i pokazała mi takie coś. W Chorwacji fikały sobie tak beztrosko.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 no niezły widoczek , przypominają mi się czasy z przed 12-15 lat kiedy , nad rzeką gdzie spędzałem każde wakacje , z mostu widywałem , nie mniejsze stadka Kleniorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Dziś namierzyłem 3 takie stadka, no może ciut mniejsze(7-10 szt.). Na naszych wodach południowych:) Stada bardzo czujne po wyjęciu jednego-dwóch reszta znika na 2-3 godzinki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Dziś namierzyłem 3 takie stadka, no może ciut mniejsze(7-10 szt.). Na naszych wodach południowych:) Stada bardzo czujne po wyjęciu jednego-dwóch reszta znika na 2-3 godzinki.Grunt aby znikały w takim samym składzie jak przed lowieniem to i my wtedy będziemy mieli do czego z wędką wracać ... juz coraz ciężej znaleźć u mnie duże stada kleni... kiedyś na małej rzeczce kolo mojego osiedla stały stada po kilkadziesiąt kleni. Teraz jest pustynia bo podobno mięso klenie jest super smaczne :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 I u mnie miał być boleń.A wyszło 46 cm klenia Tiko możesz dać zbliżenie tego wobka bo to chyba mój a jestem ciekaw który dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Jak wyżej- najmniejsza Bromba z jajem- pięknie latające maleństwo, subtelna smużka na powierzchni, a klenie baaaaaardzo ją lubią Ale ciiiiii. Przecież na smużaki same małe ryby biorą Pozdrówka!Kamil Normalnie taka wielka klucha że małych literek już nie doczytałem! Swoją drogą to na prawdę na takiego malutkiego wobka się skusiła ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 WitamSerdeczne gratulacje dla wszystkich łowców,moje największe z ostatnich majowych wypadów,45 45 50 53 cm.Sprzęt Batson RX8 , plecionka Dragon HM8X Forte 0,06 , przynęty - woblerki BONITO 4 cm. z małym sterem. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi