Winko Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Pięknie połowiłeś rafix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Grunt aby znikały w takim samym składzie jak przed lowieniem to i my wtedy będziemy mieli do czego z wędką wracać ... juz coraz ciężej znaleźć u mnie duże stada kleni... kiedyś na małej rzeczce kolo mojego osiedla stały stada po kilkadziesiąt kleni. Teraz jest pustynia bo podobno mięso klenie jest super smaczne :/Tomku znikają znikają w komplecie i dobrze się mają Kiedyś i w moich wodach nie tak dawno pływały kluski. Teraz muszę dymać w obce strony, żeby połowić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri@n Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Jeszcze coś wpływa u nas w Polsce. Zdjęcia robione telefonem. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Jeszcze coś wpływa u nas w Polsce. Zdjęcia robione telefonem.Poprawiles mi humor .... Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Piękny widok, chciał bym to zobaczyć na własne oczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Jeszcze coś wpływa u nas w Polsce. Zdjęcia robione telefonem.Solina, czorsztyn czy sromowce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiko Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 (edytowane) Tiko możesz dać zbliżenie tego wobka bo to chyba mój a jestem ciekaw który doTomy to dokładnie twój wobler.Łowny jak widać.szkoda tylko , ze zerwany na jakiejś żyłce w wodzie:(dł.ten mniejszy).Baars będzie wiedział lepiej to prezent od niego. Edytowane 7 Maja 2014 przez tiko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Dzisiejszy przeddeszczowy klenik 43 cm na swojaka, strasznie zdemolował mi kotwicę Owner 14 UL 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiko Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Dzisiejszy przeddeszczowy klenik 43 cm na swojaka, strasznie zdemolował mi kotwicę Owner 14 UL Graty Norbert!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Dzisiejszy przeddeszczowy klenik 43 cm na swojaka, strasznie zdemolował mi kotwicę Owner 14 UL Dlatego bardzo szybko wyleczyłem się z tego modelu Ownera! Może i lekkie ale nawet jak pod klenia za słabe. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Dlatego bardzo szybko wyleczyłem się z tego modelu Ownera! Może i lekkie ale nawet jak pod klenia za słabe.Dobre są na wzdregi/płocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Tomy to dokładnie twój wobler.Łowny jak widać.szkoda tylko , ze zerwany na jakiejś żyłce w wodzie:(dł.ten mniejszy).Baars będzie wiedział lepiej to prezent od niego.Piękne dzięki to była krótka seria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Piękny widok, chciał bym to zobaczyć na własne oczy...jedź do Szczawnicy tam zobaczysz stada kleni 50-60cm i nawet możesz je nakarmic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Hej ho!Jeden z kilku... Jakoś mnie lubią ostatnio.Przynęta 4cm woblerek -wyrób własnyCo do tych Ownerów UL-to mam zdanie identycznie jak @ Winko...bardziej waleczna ukleja to rozgina Fajna klucha ze mną dziś wygrała... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri@n Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 jedź do Szczawnicy tam zobaczysz stada kleni 50-60cm i nawet możesz je nakarmic Szczał w dziesiątkę te zdjęcia które wstawiłem właśnie pochodzą z tamta d. Byłem w długi weekend majowy. 100 m od granicy ze Słowacją pływają i są już chronione parkiem dlatego czują się tak bezpiecznie. Co najlepsze szedłem aż 8 km brzegiem Dunajca i tylko widziałem stada kleni. Ani świnek ani jednego pstrąga. Czy klenie aż tak by pozbyłby się innych ryb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Swoją drogą to na prawdę na takiego malutkiego wobka się skusiła ??? Serio Ten woblerek wymiata. Malutki, świetnie lata, pięknie trzyma się wody i wytwarza bardzo subtelną, ale intrygującą ryby smużkę, a zażerany jest niejednokrotnie po zęby gardłowe. A i 2 bolki w tym sezonie też już skusiła... I jakiegoś szczupaka Szkoda wobka, a i ryba mam nadzieję, że dała sobie radę... PozdrówkaKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Szczał w dziesiątkę te zdjęcia które wstawiłem właśnie pochodzą z tamta d. Byłem w długi weekend majowy. 100 m od granicy ze Słowacją pływają i są już chronione parkiem dlatego czują się tak bezpiecznie. Co najlepsze szedłem aż 8 km brzegiem Dunajca i tylko widziałem stada kleni. Ani świnek ani jednego pstrąga. Czy klenie aż tak by pozbyłby się innych ryb?świnek jest jeszcze więcej niż kleni:) i świetnie biorą na spina:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Dwa kluseczki, mazowiecki i małopolski ;-) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paco321 Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Fajne rybki Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 @wykrzyknikPowróciłes Fajne rybki,gratuluje.Ostatni raz to na Tarcho się złapalismy szmat czasu temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Ano włąśnie mi chodzi po głowie co by tam się wybrać i odwiedzić stare rewiry ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 (edytowane) Taka Kluseczka pod 50 przy Rapowaniu na Ukleję real fish 7,5cm.Kijek X-Zoga do 120g,multi Ryoga 2020HL plećka 25lb + VEP 25lb. Zestaw świetnie trzyma rybę Edytowane 9 Maja 2014 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 WitamWczorajsze rybki , 42 i 45 cm. Wędka HM 69 , kołowrotek Zauber 3000 , przynęta wobler BONITO 4 cm z małym sterem. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 (edytowane) Edytowane 9 Maja 2014 przez guciolucky 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiko Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Taka Kluseczka pod 50 przy Rapowaniu na Ukleję real fish 7,5cm.Kijek X-Zoga do 120g,multi Ryoga 2020HL plećka 25lb + VEP 25lb. P1190398.JPG Zestaw świetnie trzyma rybę Widzę,że też masz ciekawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi