Adri@n Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Nie wiem jak wy łapiecie te klenie. Moję mają mnie głęboko w DUPIE czwarty wyjazd i same maluchy. Pstrągi mnie trochę pocieszyły ostatnio ale tak to nic. Widzę z mostu pływają cztery osobniki to skradam się pod most i zaczynał obławiać i na bonito głębiej schodzące i na smużami, coś o mocniejszej pracy coś o wolniejszej i tak nic i tak nic. Jedyne moje wytłumaczenie jest teraz wyległ jętki i chruścika ( mogę się mylić czarny kolor ma) Tylko to zbierają o moje przynęty mają w dupie. A wiem że tam są.Może koledzy po fachu doradzą mi co w takiej sytuacji? Bo naprawdę w tym sezonie złapałem dopiero 4 klenie i żaden powyżej 25 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Brawo Gucio ...nie poznałem Cię po wizycie u stylisty....myślałem, że to jakiś angielski lord 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Obecnie muszę zadowolić się w chwilą przerwy podczas pracy, żona pije kawę, ja kawy nie lubię więc przechodzę na drugą stronę ulicy..., stąd te "lakierki" dziś zabrałem do bagażnika filce bo na grubsze przebieranki szkoda czasu, życie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Tufle są kozak ja bym zostawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Styl nad wyraz nonszalancki przyznać trzeba i niewymuszony nad wyraz ... A cóż to za kijaszek w łapce Łowcy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 (edytowane) Kleniom widocznie też przypadły do gustu skoro chciały z bliska popatrzeć, innego wytłumaczenia ich chwilowej obecność na lądzie nie znam Patyk z najnowszej kolekcji Kongera, zabrałem bo jedyny w kolorze kurtki. Edytowane 9 Maja 2014 przez guciolucky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Zaprawdę powiadam Wam, toż to jakiś Paladin w dłoni tego "Opryszka" @guciolucky nic dodać nic ująć, "eleganckie" fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 (edytowane) Wczorajszy kleksik na żuczka.Były jeszcze dwa 47 i 43. Edytowane 10 Maja 2014 przez obcy91 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 piękne Klenie łowicie gratki gratki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maticsh Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 (edytowane) Nowy PB 54 cm ze Stolicy Sprzęt :MHX ST 1142Shimano Biomaster XT 3000Żyłka 0,16 mmWobler produkcji kolegi @osiak. Edytowane 11 Maja 2014 przez Maticsh 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Piękny klusek!Na co się skusił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maticsh Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 (edytowane) Na wobka produkcji znajomka. Naszego kolegi z forum o nicku @osiak Edytowane 10 Maja 2014 przez Maticsh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stunter Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 (edytowane) Gratulacje - konkretny!! No i z Wawy, więc gratki podwójne przelewowy? opaskowy? Edytowane 10 Maja 2014 przez malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maticsh Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Gratulację - konkretny!! No i z Wawy, więc gratki podwójne przelewowy? opaskowy?Opaska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Były jeszcze jakieś czy taki samotny bydlak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Person Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Jeden z pięciu dzisiejszych. Nie wiem ile mierzył,ale mam nadzieję,że posiada regulaminowe minimum Zaznaczam,że łowieniem kleni zajmuję się od...2 dni.Jest to jednocześnie mój PB 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Nowy PB 54 cm ze Stolicy Sprzęt :MHX ST 1142Shimano Biomaster XT 3000Żyłka 0,16 mmGratuluję jeszcze raz!!!Konkretna KLUSKA.ciesze się, że wobki dają rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 (edytowane) Testowałem dziś kijek na blanku muchowym TFO Citr X w 9 klasie. Łącznie wytestowałęm 9 sztuk, największy 44 centy, reszta podobna, kilka brań na pusto, kilka wyjść. Podbierając jechałem na dupie po glinianych burtach tak więc fotek nie zaprezentuję Upier... się jak komandos w dorzeczu Amazonki, ale warto było Edytowane 10 Maja 2014 przez Sławek.Sobolewski 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Maciek bardzo ładny kleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Nie wiem jak wy łapiecie te klenie. Moję mają mnie głęboko w DUPIE czwarty wyjazd i same maluchy. Pstrągi mnie trochę pocieszyły ostatnio ale tak to nic. Widzę z mostu pływają cztery osobniki to skradam się pod most i zaczynał obławiać i na bonito głębiej schodzące i na smużami, coś o mocniejszej pracy coś o wolniejszej i tak nic i tak nic. Jedyne moje wytłumaczenie jest teraz wyległ jętki i chruścika ( mogę się mylić czarny kolor ma) Tylko to zbierają o moje przynęty mają w dupie. A wiem że tam są.Może koledzy po fachu doradzą mi co w takiej sytuacji? Bo naprawdę w tym sezonie złapałem dopiero 4 klenie i żaden powyżej 25 cm. Muchawkę weź w dłoń i heja za nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Dzisiejsze 47 z Donaju na Bonito Okoń 4cm. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Jeden z pięciu dzisiejszych. Nie wiem ile mierzył,ale mam nadzieję,że posiada regulaminowe minimum Zaznaczam,że łowieniem kleni zajmuję się od...2 dni.Jest to jednocześnie mój PB Jak na dwa dni to całkiem przyzwoity wynik - GRATKI!!! Znam takich co już kilka miechów próbują kluskę złapać ale wciąż im szczęścia brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Person Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Dzięki.Na marginesie dodam, że miejsce w którym wędkuję ma naprawdę solidny potencjał jeśli chodzi o konkretne kleniska, ale jak na większości łowisk problemem są miejscowi grunciarze beretujący wszystko co zawiśnie na haku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Wiesz, ja rozumiem czasem niektórzy odczuwają potrzebę zabrania rybki do domu na kolację ale żeby klenia, w dodatku takiego z 5tką z przodu? Szkoda że Ci wędkarze w Twojej okolicy nie mają pojęcia ile taki kleń właściwie ma lat? Do tego nasze hojne limity 10 sztuk na dobę - porażka!!! Z czasem na pewno uda się i Tobie dobrać do tych największych sztuk które tam pod nosem Ci pływają - prostowania rąk podczas holów Ci życzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi