Slavobeer Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 (edytowane) @rafix,56 to już niezły maderfaker Gratki dla nocnego huntera. Slavo Edytowane 16 Maja 2014 przez Slavobeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Graty za piekne kleniory.Widze, ze nowe Bonito tez dobrze kosi.Czy praca podobna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Wielkie dzięki panowie.Na nowe BONITO 4 cm. łapię od początku ich powstania , czyli drugi rok. Używam różnych woblerów ale na niektórych miejscówkachsą nie zastąpione (szczególnie bystre,kamieniste i płytkie odcinki rzek).Sprawdzają się na Wiśle jak i na mniejszych rzekach.Pracę mają mniej agresywną i drobniejszą od woblerów z większym sterem co za tym idzie łatwiej nimi operować w naprawdę szybkim nurcie. Pozdrawiam Rafał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 @Rafix a jakim Hm-em ogarniasz ten temat? Piękne zdrowe kleniska - gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 HM 69 THRILL. Na początku używałem Batsona RX8 XST1142F ale w bardzo szybkim nurcie nie dawał rady przy rybkach od 45 cm.Łowiąc w nocy lepiej używać mocniejszego zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 To mój dzisiejszy nocny czterdziestaczek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woder Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Gratuluje , co to za wobek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blady91 Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 z tego co widzę to rękodzieło spod ręki samego łowcy ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 witam kolegów złowiłem kilka kleni jednego z nich wstawiam oraz moją psinkę która mnie pilnuje żebym się nie utopił kleń 40cm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 (edytowane) jest i Kora , Japa tam gdzie tego klenia złapałeś teraz pewnie woda przelewa się przez skarpę Edytowane 17 Maja 2014 przez c1eśla 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 HM 69 THRILL. Na początku używałem Batsona RX8 XST1142F ale w bardzo szybkim nurcie nie dawał rady przy rybkach od 45 cm.Łowiąc w nocy lepiej używać mocniejszego zestawu. hehe mam ten kij, ale używam do bolków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Person Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 (edytowane) Kuba,Twoje sugestie dotyczące Łyny przynoszą efekty. Edytowane 17 Maja 2014 przez Person 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Piękny Grubas i pamiętaj "jedziemy na szczupaki, zabieramy podbieraki", widzę, że im bliżej granicy tym ładniejsze klenie, bravo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Person Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Możliwe,że to wschodni emigrant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Śliczna dobrze odpasiona rybka po takich okazach wiadomo skąd się wzięło powiedzenie ,,Zdrów jak ryba" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Wygląda co najmniej na 5-dych piękny kloc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 A to mój klenik 46 cm,który pocieszył mnie po dzisiejszych przygodach.Rybka wzięła po szczupakowemu,przy pierwszym podaniu przynęty.Kleń był bardzo waleczny,przez chwilę myślałem,że mam na kiju ładnego pstrąga.A przynętą był wobler kolegi Zanderixa... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 A to mój wczorajszy kleń 46cm na bonito okoń 4cm płytko pracującyNo i przeżyłem spotkanie trzeciego stopnia z brzaną.Potargała mną strasznie.Ale sceneria była niesamowita.Rzut dwa obroty korbką i stoi.Mówię do kolegi coś tam wrzucił? Kilka prób odstrzelenia i nic.Ciągnę na siłę rękami.Coś przesunąłem.za wędkę i ciągnę na siłę.Kolega urwiesz. Ja nie idzie po woli.Rafał mówi będę się śmiał jak to ryba i ruszy.No i jak podciągnąłem z 10 metrów ruszyła.Wywaliła się fontanna wody i jazda w bystrzu w dół.Nie miałem możliwości pobiec za nią więc była twoja moja z 5 do 10 minut aż się wypięła.Przypomniałem sobie jak kiedyś się tam z nimi mocowałem.Chyba w lipcu na nie zapoluję. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 oj tam cały, wczoraj to nie cały tydzień W sobotę będzie minimum 7 po jednej na każdy dzień tygodnia Nie martw się Kuba, w sobotę walnę znów z 10 to Ci powysyłam foty na rozluźnienie Całą sobotę czekałem na te foty ale żadnej nie dostałem więc musiałem sam coś złowić na rozluźnienie aaa wybrałem najbardziej "lakierowanego" żeby nie było, że replika. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Piękne golisz te klenie, o systematyczności już nie wspomnę! Ps:Poniżej kluski to jakaś nowa rękojeść wędziska z traw wystaje ? ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Z sobotniego wypadu z Tomkiem PZDRZanderix 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 ładnie chłopcy nie mogę się doczekać jak woda opadnie na rzece bo będzie co robić na razie zostaje mi staw jeszcze z zieloną wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinbol4 Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Ale kluchy, graty Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Ostatnie rybki 50 , 40+ , 40 cm . Woblerek Bonito 4 z małym sterem. Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Najmniejsza rzeka w okolicy, niski stan krystalicznej wody i ciepło sprawiają, że wiem dlaczego tak lubię łowić klenie Mam wrażenie, że dzisiejsze ryby to najstarsze osobniki jakie zamieszkują ten rowek z wodą, chyba jest zbyt mały żeby mogły się bardziej wydłużyć? 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi