saw Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Wyskoczyłem po pracy na chwilę, standardowe 30-parę. Ciężko coś zaciąć, brania są ale krótkie odganiające, zapinają się na zewnątrz pyszczka, wobek rapalka countdown 5cm malowana w okonka, rybka stała klasycznie w warkoczu za zwaliskiem. " ... 30-parę ... " nie styka na minimum j.pl + jedno branie petarda. Zwieracz wytrzymał ale kotwiczka już nie, coś tam mi pływa na sterydach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Kuba w tradycyjnej pozie ...... Znaczy lato za pasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Nowy PB wprawdzie mierzony po ciele ale niech będzie. Mogłem się mylić bo udar czekał za plecami po dniówce Przynęta Groch-Odroch 3+ Sprzęt: Blaas M 2,4 m. 12 lb.Stradic 2500 FH Plećka 10 lb. 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Alconite gratki za nowe kleniowe PB Śrubki w kołowrotku musze dokręcić - tak "grochy odrochy" zamiatają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Kuba widac po twarzy ze zmeczony wybitnie jestes, ladnie szalejecie a tu kilka moich 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 ... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Grunwald dajesz popalić - Gratulacje Panowie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Oj tam, fartnelo sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Gratulacje! Piękne kluchy Panowie, miód dla oczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 ..@forecast - osy Cię pogryzły czy Mariolka tak dobrze karmi ..Pikny odrzański kleń, taki to już "szorpnie kijem"... P.S. wyczyść matrycę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Ładne kabaniska - Forecast, skoro mierzony to ile miał - podziel się - chciałbym mieć świadomość ile taki bydlak mierzy.... @Grunwald....czyżby tak wobki Bielika zażerały......? Gratulacje Panowie, już przebieram nóżkami i czekam kiedy Warszawska Wisełka spadnie o 5 metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Konkretne kluchy Witek,jeszcze raz graty.Meta z potencjałem Kuba,również gratuluję nowego PB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Ładne kabaniska - Forecast, skoro mierzony to ile miał - podziel się - chciałbym mieć świadomość ile taki bydlak mierzy.... @Grunwald....czyżby tak wobki Bielika zażerały......? Gratulacje Panowie, już przebieram nóżkami i czekam kiedy Warszawska Wisełka spadnie o 5 metrów moje moje Marcinie swoja droga lakomczuchy ladnie lykaja....... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Piękne rybska, @Forecast - gratuluję PB, @grunwald - tę miejscówkę już gdzieś (wcześniej) widziałem pięknie darzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Kilka brań, kilka rybek, największa 47cm, przynęta bonito kleń. Szaro się robiło więc fotka telefonem taka średnia wyszła. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Ładne kabaniska - Forecast, skoro mierzony to ile miał - podziel się - chciałbym mieć świadomość ile taki bydlak mierzy.... @Grunwald....czyżby tak wobki Bielika zażerały......? Gratulacje Panowie, już przebieram nóżkami i czekam kiedy Warszawska Wisełka spadnie o 5 metrów Malcz na Wisłę to sobie jeszcze trzeba będzie poczekać a narazie może by Wkrę spróbować ujarzmić?? PS. Piękne ryby Panowie. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 @Grunwald musisz mnie zaprosić na balety bo jak patrzę co tam u Ciebie pływa to się czuję jak pies na łańcuchu.Kuba graty za PB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Gratulacje Panowie kleniozaurów! Kuba, brawo za życiówkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Ryba miała 58 jak wspomniałem po ciele. Pojechałem na wariata od świtu do wieczora bez czapki to i łepetyna mi spuchła . N time muszę się lepiej przygotować. Branie nastąpiło na wolnym napływie gdy wobler był przytrzymany na 5 sekund. Później jeszcze dołowiłem z tego napływu 2 bolki 50 i 60. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Również gratuluję wszystkim pięknych kleni, ja ostatnio nie mam szczęścia przekroczyć bariery 35 cm ;-) .Chyba trzeba się doszkolić ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 @Grunwald musisz mnie zaprosić na balety bo jak patrzę co tam u Ciebie pływa to się czuję jak pies na łańcuchu. Kuba graty za PB Uwierz mi gdyby byla taka mozliwosc to z przyjemnoscia wybralbym sie z Toba nad ta wode, nawet bym nie lowil tylko cieszyl sie patrzac na Ciebie co wyprawiasz z tymi kleniami.Chcialbym tam widziec Ciebie @Forecasta i @Winko ja bym nosil tylko aparat, zdjec byscie mieli na tyle aby zasypac watki klenie 2014-2020 .Gdybys kiedys wybieral sie do Paryza (okolic) moge ci podac miejsca gdzie te ryby lubia sie skupiac w wieksze gromady, chociaz praktycznie na celej rzece kleni jest od groma @Forecast, 58 cm klen w Polsce to jest nielada wyczyn.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 @grunwald - tę miejscówkę już gdzieś (wcześniej) widziałem pięknie darzy.Dokladnie z tego samego miejsca wstawilem kiedys fotke sandacza, widzialem jeszcze jak sie sumek przewinal.W sumie tego (ok 4h) dnia zlowilem ta brzane, 4 klenie i dwa pstragi, rok temu trafilo mi sie kilka pstrazkow w tej rzece (doplyw sekwany) nie byly duze ale jakie silne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Kuba w tradycyjnej pozie ...... Znaczy lato za pasem Ale czapka na głowie siedzi - siedzi !!! To dobry znak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi