Adri@n Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Jaka najlepsza wielkość będzie kołowrotka Spro Red Arc do połowi klenie pstrągów szczupaków i boleni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 zalezy od kija zylki i wabikow 10300 ew 10400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Umówiłem się z żoną, że dziś odbijam sobie za weekend Ładnie dziś brały i walczyły jak diabły tasmańskie 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Dziś bladym świtem szybka akcja, wyskoczył z woblerem jak tarpon. Przynęta własnej konstrukcji "bananek" a tarpon 45cm. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Gratuluje pięknych kleksów panowie Kuba ostatnia fota wymiata widać ze micha sama się cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledzix Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 (edytowane) Dziś bladym świtem szybka akcja, wyskoczył z woblerem jak tarpon. Przynęta własnej konstrukcji "bananek" a tarpon 45cm klusk46-1600-1200.jpgSławek nie szalej tam z tymi kluskami Edytowane 23 Maja 2014 przez sledzix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Sławek nie szalej tam z tymi kluskami No muszę, zanim pokrzywy będą po szyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Zdjecie czad !!!Zycze Ci takich miejscowek 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Piękny widok, na gęsto się kręci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Te czarne ogony i płetwy rozpoznam wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Piękna woda, marzę o takiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Akurat w temu miejscu poswiecilem tylko 10 min mam kilka takich miejscowek tzw ustawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Masakra, chyba zajmę się hodowlą żab i wyjadę tam :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Masakra, chyba zajmę się hodowlą żab i wyjadę tam :-)Kuba gdyby u nas jadano żaby i ślimaki zamiast kleni miałbyś to samo u siebie... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Wczorajszy nocny 40-stak. Na woblerka 4cm. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Piękne rybki-gratulacje.A te zdjęcia z tym "stadem" w wodzie to żeby nas Polaków zdenerwować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Dzisiaj wypad nad Wkrę udany...mimo przejścia sporej liczby kilometrów miejscami w wodzie prawie po kolana a przecież woderów nie wziąłem bo do pociągu trochę ciężko... 4 rybki zaliczone(niestety żadna nie osiągnęła forumowego minimum więc fotek nie będzie - ale i tak cieszą bo na własne wobki:)) kilka odprowadzeń naprawdę dużych sztuk...Może następnym razem uda się je skusić Pozdrawiam Qcyk!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Dzisiaj dwa kleniki, jeden spełniał forumowe minimum, oba wzięły na wobler własnej produkcji 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rutra Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Wczorajsze 49cm z małej rzekiByła też mamuśka pod 60cm ale krótko współpracowała, za to kolega zapiął klenia 55cm i wyholował. Ogólnie ryby nieźle współpracowały, zapiętych było kilkanaście kleni i kilka jazi oraz okoni. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Ładnie powalczyliście Artur.Graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Artur fajnie połowiłeś, pochwal się jaką przynętą siałeś zamieszanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Olsztyńskie ciurkowce odbyły tarło w weekend, złowiłem dziś kilka sztuk i zaprzestałem łowienia gdyż ryby nosiły wyraźne znamiona ekscesów. Łowienie ich w tym stanie wydaje mi się nieetyczne w związku z czym postaram się zrobić tygodniową kwarantannę. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rutra Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Tomek, łowiłem małymi woblerkami z "jajem", takimi, których nadmiar wystawiłem w k/s a które wytwarza mój klubowy kolega (nie są ładne ale łowią).Z tym tarłem może być coś na rzeczy, ryby najczęściej brały w okolicach płytszych kamienisk chociaż samych oznak tarła widać nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 (edytowane) Ostatnio bardzo krucho z czasem, nadzwyczajnie krucho, ale co począć? Stąd takie dzikie wypady w środku tygodnia. Dzisiaj jakoś nadzwyczajnie się napaliłem i udało się uciec wcześniej z roboty, chociaż jak już jechałem wiedziałem że przed burzą i nawałnicą nie ucieknę...ale co tam, nie takie rzeczy...dodatkowym smaczkiem była chęć przetestowania ostatnich forumowych zakupów - wędeczki CD od @Slawek.Sobolewski oraz wobków z jajem od @gajosik. Oba testy zdane:) Wobki @gajosika złowiły 9/10 rybek wypadu, a "nowy stary patyk przechodni" naprawdę zacnie działa - co prawda to zupełnie inna bajka niż to co miałem do tej pory i będę musiał się trochę podszkolić w obsłudze...., ale grubiutkie 43cm przyjemnie się holowało:) Edytowane 26 Maja 2014 przez malcz 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 witam, wczorajsza wyprawa nad wodę bardzo owocna, trzy klenie po 40 cm, jeden 47 cm , jeden 45 cm i dwa po 30 cm niezmiennie nowa płytkoschodząca czwóreczka Bonito 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi