siwypike Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Szczere gratulacje dla łowców kleni . Kuba jest niezniszczalny. Ładnie łowisz Kuba. Mogłeś ostatnio przywieźć swoje gadżety i podprowadzić mi tymi kabelkami z jednego to bym się przełamał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro1947 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Foty z wczorajszej wyprawy z bielikiem na bzurke nowa miejscowka dobrze obdarowala ponizej kilka fotek najwiekszych rybek wszystkie brania na bandziorka sdrka wersje tonaca oczywiscie rybki wrocily do wody. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 gratulacje Marku nowa miejscowka ma potencjal a to napweno nie bylo ostatnie nasze slowo wrocimy po te kabany ja juz szykuje armie bandziorkow na kolejna wyprawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Gratuluję pięknych kluchów.Powodzenia a kolejnych wyprawach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledzix Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Dzisiaj był szczęśliwy dzień najpierw jaź 45 cm a chwile później piękna kluska 46 cm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Piękne rybki Ja dzisiaj trochę posmużyłem 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Dziś także się wybrałem w samo południe 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Nie często idę z premedytacja za kleniem, ale dziś sobie kleniowy wypad zrobiłem.Taka mała przerwa od boleniowej orki. Największy (47) zgarnął między przylanymi trawami jakieś małe smużadło od Stepanova: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Dziadek 52 centy z przykosy na naszej Królowejsprzętowo:Batson Sh1143-2Stradic MgFa4000Żyłka 0.22Wobek mojej produkcji opruszony kawą 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Witam serdecznie , dzis padl moj nowy rekord klen 65 cm na wobka Janusza Widla . Emocji dostarczyl full! W koncowej fazie holu odbil sie od kamienia (wypluwajac woblera ) i wyskoczyl 50 cm w gore , z wielkim szczesciem zlapalem go w podbierak ! Kij pst 895 , turek z3000 it , plecka 0,15 i 1 m vep 20 lbs . Dlonie do tej pory mi sie trzesa . Pozdrawiam i zycze podobnych emocjo nad woda . Zbigniew 47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Przepiękne klenisko. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 To już chyba pierwsze stadium przemiany w amura potwór 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Piękna ryba ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 krokkop piękna ryba - Gratuluję !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Piękna ryba!!! A podobno w Polsce się nie da, a tu taki kloc. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Piękna ryba!!! A podobno w Polsce się nie da, a tu taki kloc. Gratulacjeale to chyba nie z Polski z tego co kojarzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Miarka się popsuła? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zrzut ekranu by wskazywał, że z za zachodniej granicy rybka :-) co nie zmienia faktu że piękny kaban :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 (edytowane) Witam serdecznie , dzis padl moj nowy rekord klen 65 cm na wobka Janusza Widla . Emocji dostarczyl full! W koncowej fazie holu odbil sie od kamienia (wypluwajac woblera ) i wyskoczyl 50 cm w gore , z wielkim szczesciem zlapalem go w podbierak ! Kij pst 895 , turek z3000 it , plecka 0,15 i 1 m vep 20 lbs . Dlonie do tej pory mi sie trzesa . Pozdrawiam i zycze podobnych emocjo nad woda . Zbigniew image.jpgimage.jpgNa jakiej to rzeczce takie potwory pływają , jaki model wobka? Edytowane 14 Czerwca 2014 przez jerzy6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Witam dziekuje za gratulacje . Rybe zlowilem w niemieckiej rzece Lippe . Kolego Slawku ryba mierzylem trzymajc w rekach!! Udalo sie to oczywiscie dzieki uprzejmosci rowerzysty ktory przejezdzal obok rzeczki . 65 cm . Na plaskim podlozu miala by 2 -3 cm moze wiecej .Ciagle sie szamotala .Ciezko bylo zmierzyc dokladnie a ja nie chcialem jej meczyc tylko bardzo szybko postanowilem wypuscic . Wobler 4 cm plytko schodzacy ! pozdrawiam i zycze wiekszych sztuk !!Zbigniew 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Gratulacje, piekna klucha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Opanuj się trochę Zbychu bo jutro czas na tę widywaną 70-tkę W końcu dorwiesz swojego gada ale pewnie jeszcze parę takich 65-tek będziesz musiał przerzucić za karę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Gratuluję Zbyszku klenizaura.Piękny i zdrowy okaz Z tym mierzeniem to i ja mam problem.Klenie silne a szkoda męczyć.Lepsza szybka fota,słodki buziak i woda Widelce mają moc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Gratulacje krokkop !Piękny klenik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Amur się nie liczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi