paweł0891 Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Wczorajszy Klenik z forumowym minimum , wziął na głęboko schodzącego woblera prowadzonego w rynnie . 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 czwartkowe http://jerkbait.pl/blog/8/entry-245-kleniowy-samowyzwalacz/ (zeby nie dublowac) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Bromba i chrabąszcz smużący, czyli lato pełną gębą! Sprzętowo:CD 3,05m do 14g, Caldia 2506W, żyłeczka 0,16mm, reszta jak wyżej Pozdrówka!Kamil 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Śliczne foty pięknych kleni w temacie - takich oby jak najwięcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Dziś z Pawłem odwiedziliśmy jedną z bieszczadzkich rzek, woda piękna, ale ryby prawie nie "gryzły". Coś tam jednak udało się wydłubać i nawet trafił się jeden rodzynek, niezawodna okazała się poczciwa, mała żabka. Za to cztery godziny nad wodą to i tak super sprawa, biorąc pod uwagę to, że ostatnio kiepsko z wolnym czasem. Poza tym była okazja przetestować ostatnie woblery. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blady91 Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 (edytowane) Dzisiejszy wczesny poranek spędzam nad Odrą, przelewy przelewy i jeszcze raz przelewy. Widoczne ostatki tarła kleni, które staram się omijać i nie przeszkadzać rybom w amorach. Dzień obfituje w liczne brania które bardzo często były niestety puste, mnóstwo spadów, ale też 8 kleni które wylądowały na brzegu. Największy 46 co jest równoznaczne z moim PB, dwa na forumowe minimum i reszta w przedziale 30-40 cm. Dzień jak najbardziej na plus Edytowane 5 Lipca 2014 przez blady91 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Dzisiejszy wczesny poranek spędzam nad Odrą, przelewy przelewy i jeszcze raz przelewy. Widoczne ostatki tarła kleni, które staram się omijać i nie przeszkadzać rybom w amorach. Dzień obfituje w liczne brania które bardzo często były niestety puste, mnóstwo spadów, ale też 8 kleni które wylądowały na brzegu. Największy 46 co jest równoznaczne z moim PB, dwa na forumowe minimum i reszta w przedziale 30-40 cm. Dzień jak najbardziej na plus DSC_0300.jpg[attachment=180840:DSC_0307.jpgDSC_0311.jpgDSC_0306.jpgTrzecia fota robi robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 (edytowane) Dziś zrobiłem sobie przerwę od pstrągów i pojechałem na klenie. Po rozgrzewce z krótkimi rybami wreszcie muchę zeżarł "grubszy" zwierz Było co przy nim robić. Wziął w miejscu, gdzie leży zatopione drzewo, co cwaniaczek szybko wykorzystał i zaparkował w korzeniach. Zdążyłem go już ocenić i zrobiło mi się przykro, że mój rekordowy kleń wygra tę walkę. O dziwo przypon wciąż trzymał, więc postanowiłem ratować zdobycz. Niestety, nie doszedłem do połowy rzeki a woda praktycznie wlewała się już w spodniobuty.. Co było robić, szybko na brzeg, kamizelka w szuwary spodnie zdjęte i z powrotem do wody. Gdy doszedłem do podwodnych konarów woda sięgała po szyję na szczęście rybę udało się oswobodzić, po czym z całej siły odciągnąłem klenia od zawad. Chwila przeciągania "linki" i był już mój https://www.youtube.com/watch?v=zn1bMtLlvBc Edytowane 5 Lipca 2014 przez Michał P. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 (edytowane) U mnie bieda z nędzą jak przystało na Warmię ale przyjedzie czas na zachód i wtedy się odkuję a na razie przynajmniej pokrzywy większe niż nad Odrą Edytowane 5 Lipca 2014 przez guciolucky 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 chyba tez wieksze niz u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Można by się licytować na pokrzywy , ale kurna komary u mnie nawet przez goretex tną... Wczoraj jeden maluch i jedna rybka 40+, bez fot, bo tak skubane cięły, a Ultrathon się skończył Do tego jeszcze 2 puste brania na Brombę. Wsio może w 20min łowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Dzisiejszy poranek wyjątkowo udany dla mnie był . Na dzień dobry ładny kropas , później już lepiej Kluchy ładne , grube , waleczne i w wiekszości nie chciały pozować do fotek grzecznie 3x50+ , 2 x45 . Fotka z GoPro , 50+ 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Kluchy ładne , grube , waleczne i w wiekszości nie chciały pozować do fotek grzecznie klonek.jpg Pieeekny grubas. Wpadnij do mnie na Nidd, moje klonki wiedza o co toczy sie gra i chetnie zapozuja, mysle Tak czy inaczej - po moim powrocie koniecznie musimy pokleniowac, panie Mateuszu. Tym razem obiecuje, ze nie zdezerteruje przed czasem - musze sie zemscic za tego pieknego lorbasa, ktorego pojmales w Addingham Tym razem nie zdezerteruje przed czasem Na co padly rybki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 (edytowane) Warciany kleks -47cmsprzętowoByron grey mammoth senso cast 3.00mkołowrót dragon destiny 3000żyłka 0,16mm ,mrówa od Tomiego Edytowane 7 Lipca 2014 przez robas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Kuba, coraz ciekawsze foty. O rybach.... nawet nie gadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Trafil się i mi kleksik 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 stara wedkarska prawda sprawdzila sie wczoraj ponownie, czyli: wiatr + brak slonca = klenie tak dlugo jak prazylo i pieklo, tak dlugo moglem sobie o braniach pomarzyc ale jak tylko slonce schowalo sie za chmurami i zerwal sie, wstepnie lekki, wiatr, ktory delikatnie pofaldowal tafle wody, to natentychmiast, tuz pod powierzchnia wody pojawily sie ciemnobrazowe cienie, okraszone czarnymi pletwami, wprawdzie calego lowienia bylo tylko jakies 30 minut ale za to mialem kilka dobrych wyjsc, dwie ryby spiely sie, jedna doprowadzila mnie do palpitacji serca a ta ze zdjecia, dala sie zapiac i sfotografowac ... sprawca zamieszania byl ponownie wobler michala vel. skippy, btw. szkoda, ze michal dostal bana ... nasz byly forumowy kolega generuje strasznie lowne wabiki ... pozwalaja zapomniec o sporej czesci woblerow, ktore przewinely sie przez moje rece a wyszly z warsztatow tzw. forumowych profesjonalistow 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Znak pokoju po wyspiarsku na fotce Myślałem , że tylko mi zdarza się paluchy tak układać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kempa Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Nocne łowienie i mój osobisty rekord pół metra 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Gratulacje! Każda życiówka, choćby nawet niezbyt wyśrubowana, to zawsze powód do dumy i radości A już klenior z 5 na przedzie, to żaden powód do wstydu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 A już klenior z 5 na przedzie, to żaden powód do wstydu Dokładnie i tu się z Tobą zgadzam w 100%!!! Sam również nie mam się czym za bardzo pochwalić,mimo iż miałem już kilka na koncie z tą magiczną 5tką z przodu to życiówka mierzyła - nie wiele ponad te 50 cm - szaleństwo, no nie A jak chodzi o GRATKi to oczywiście również się do nich przyłączam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kempa Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Jedyne czego żal to że nie widziałem jak wyskakiwal z wody a w trakcie holu zrobil to kilka razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Stykulec ale ładnie zapozował to wstawiam 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Kuba gratki na fotce wygladasz jak siwy dziadziuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi