robas Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 dzisiaj szybki wypad po pracy na nocnej zmianiemiejsce to samo co poprzednio (Warta) ,sprzętowo takżeczyli kijek Byron , żyłka 0,16 i mrówa od Tomiegopierwsze branie chybione , po kilku ponowieniach - piękny lej i rybka 58cm - mój nowy rekord jedynie czego żałuję to że zapomniałem aparatu i fotki z komórki , bo rybka wyglądała jak mały amur 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 (edytowane) Robas na normalną czy na Jumbo???? Te chybione wyjścia to mogły być mniejsze,w końcu dziadek się wkurzył i zgarnął robala Edytowane 11 Lipca 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Robas na normalną czy na Jumbo???? Te chybione wyjścia to mogły być mniejsze,w końcu dziadek się wkurzył i zgarnął robala wersja z długością korpusu 3,5cm , jak są mniejsze , to wyślę priv bo tylko mam tą jedną , a ból będzie jak ją stracępoprzednio również pojedyncze brania , trochę za późno się pojawiłem na miejscówce bo gdy słońce zaczęło mocno prześwietlać wodę klenie odeszły na głębszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 wersja z długością korpusu 3,5cm , jak są mniejsze , to wyślę priv bo tylko mam tą jedną , a ból będzie jak ją stracępoprzednio również pojedyncze brania , trochę za późno się pojawiłem na miejscówce bo gdy słońce zaczęło mocno prześwietlać wodę klenie odeszły na głębsząTo zrobimy tak że ja Tobie wyślę Jumbo i porównasz.Potem mi napiszesz czy to zwykła,czy Jumbo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 To zrobimy tak że ja Tobie wyślę Jumbo i porównasz.Potem mi napiszesz czy to zwykła,czy Jumbo.oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Bromba wciąż na topie, kolejna rybka w bliskiej okolicy 5 dyszek Pozdrówka! Kamil 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 dzisiaj szybki wypad po pracy na nocnej zmianiemiejsce to samo co poprzednio (Warta) ,sprzętowo takżeczyli kijek Byron , żyłka 0,16 i mrówa od Tomiegopierwsze branie chybione , po kilku ponowieniach - piękny lej i rybka 58cm - mój nowy rekord jedynie czego żałuję to że zapomniałem aparatu i fotki z komórki , bo rybka wyglądała jak mały amur Gratuluję Klenia.Widać,że karczycho ma konkretne. Ja dzisiaj po pracy też wyskoczyłem pokleniować i coś tam się działo...Największy jaki się uwiesił miał 45cm i zasmakował w Lil Bugu.Fajny był widok jak obok holowanego klenia płynął sobie drugi taki sam i towarzyszył mu do końca holu. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 @robas, ostatnia fotka pokazuje wielkość ryby. Nie taki mały ten amur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Dzięki za gratulacje Z początku myślałem ze mam bolka , bo po braniu nie było żadnego chlapania , płynął przy dnie niczym u-boot , dopiero pod nogami wielkie łuski rozwialy wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Bromba wciąż na topie, kolejna rybka w bliskiej okolicy 5 dyszek Pozdrówka! KamilPięknie zaprezentowana ryba.Dla reszty też gratki.Ja jakoś w tym roku nie mogę przeskoczyć 50. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Zmiana pogody , ołowiane chmury , od czasu do czasu niebo trochę popłakało. Dzisiejsze wyniki jak to niebo, tylko płakać..Jedyny amator robactwa, nawet pozował z oporem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 12 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Piękna klucha Kamilu - rządzisz aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 (edytowane) Była godzina 22, połakomił się na woblerka DR od Sebastiana. Łowiłem na wędkę Savage Gear LRF CW 2-10g, 244cm.Pozdrawiam wszystkich. Edytowane 13 Lipca 2014 przez motylW1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Arek rozumiem porę ale żeby od razu fuck-a nam pokazywać? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 ..taśkowy klenik na "grocha odrocha" od @forecasta Było jeszcze kilka innych kleniojazi oraz parę frontów ze scianami wody i pierunami nad łbami 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Tasiek wrocil ! ...z urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 No ładnie Paniska łowicie Kamil zdjęcie kosa Patryk, Arek i Artur gratki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Tasiek wrocil ! ...z urlopu Ileż można bez fishingu się urlopować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Ileż można bez fishingu się urlopować Urlop bez ryb to nie urlop! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Urlop bez ryb to nie urlop!Na urlopie rybki były: - pstrąg grillowany w liściach mięty, dorsz panierowany itd. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 patu klucha oraz fota - pierwsza liga!!!! Szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 (edytowane) patu klucha oraz fota - pierwsza liga!!!! Szacun Aż głupio się przypominać Fotkę faktycznie zrobił patu, ale ten z kleniem czyli jego łowca, to moja skromna osoba P.s.Rozumiem, że mnie nie rozpoznajesz, ale "foto gwiazdora" jb.pl patu powinieneś Edytowane 14 Lipca 2014 przez tasiek321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Rozumiem, że mnie nie rozpoznajesz, ale "foto gwiazdora" jb.pl patu powinieneś ..głupi żart @tasiek...z resztą brakuje mi jeszcze z 15kg do Twojej kategorii wagowej .Dzięki @winko, ryba taśkowa, moje są w wątku jaziowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 z resztą brakuje mi jeszcze z 15kg do Twojej kategorii wagowej ....do zrzucenie, żeby była jasność 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 ..nie da się ukryć..ale nie chce być cherlaczkiem i celuje w 95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi