Skocz do zawartości

Klenie 2014r

Winko

Rekomendowane odpowiedzi

dzisiaj szybki wypad po pracy na nocnej zmianie

miejsce to samo co poprzednio (Warta) ,sprzętowo także

czyli kijek Byron , żyłka 0,16 i mrówa od Tomiego

pierwsze branie chybione , po kilku ponowieniach - piękny lej :D i rybka 58cm - mój nowy rekord

jedynie czego żałuję to że zapomniałem aparatu i fotki z komórki , bo rybka wyglądała jak mały amur :)

post-49782-0-85950900-1405067811_thumb.jpg

post-49782-0-74915200-1405067829_thumb.jpg

post-49782-0-46079400-1405067840_thumb.jpg

• Like 23

Robas na normalną czy na Jumbo????  :) Te chybione wyjścia to mogły być mniejsze,w końcu dziadek się wkurzył i zgarnął robala :D

wersja z długością korpusu 3,5cm , jak są mniejsze , to wyślę priv bo tylko mam tą jedną , a ból będzie jak ją stracę

poprzednio również pojedyncze brania , trochę za późno się pojawiłem na miejscówce bo gdy słońce zaczęło mocno  prześwietlać wodę klenie odeszły na głębszą

wersja z długością korpusu 3,5cm , jak są mniejsze , to wyślę priv bo tylko mam tą jedną , a ból będzie jak ją stracę

poprzednio również pojedyncze brania , trochę za późno się pojawiłem na miejscówce bo gdy słońce zaczęło mocno  prześwietlać wodę klenie odeszły na głębszą

To zrobimy tak że ja Tobie wyślę Jumbo i porównasz.Potem mi napiszesz czy to zwykła,czy Jumbo.

dzisiaj szybki wypad po pracy na nocnej zmianie

miejsce to samo co poprzednio (Warta) ,sprzętowo także

czyli kijek Byron , żyłka 0,16 i mrówa od Tomiego

pierwsze branie chybione , po kilku ponowieniach - piękny lej :D i rybka 58cm - mój nowy rekord

jedynie czego żałuję to że zapomniałem aparatu i fotki z komórki , bo rybka wyglądała jak mały amur :)

Gratuluję Klenia.Widać,że karczycho ma konkretne. 

Ja dzisiaj po pracy też wyskoczyłem pokleniować i coś tam się działo...Największy jaki się uwiesił miał 45cm i zasmakował w Lil Bugu.

Fajny był widok jak obok holowanego klenia płynął sobie drugi taki sam i towarzyszył mu do końca holu.

post-46066-0-49778100-1405110702_thumb.jpg

• Like 5

patu klucha oraz fota - pierwsza liga!!!! Szacun  -_-

Aż głupio się przypominać :ph34r:

Fotkę faktycznie zrobił patu, ale ten z kleniem czyli jego łowca, to moja skromna osoba :P  ;)

P.s.

Rozumiem, że mnie nie rozpoznajesz, ale  "foto gwiazdora" jb.pl patu powinieneś ;)  :)

Edytowane przez tasiek321