skibek20 Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Dzięki Panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 @Pszemo, zamoczone nogi w taki upał to niebo na ziemi zawsze się szlajam po Ropie & Sękówce w klapkach, lepszego obuwia nie ma @Winko zapewne potwierdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 No nie wiem. Ja na Ropie łowię we wszystkich świętych jak rodzine w Gorlicach odwiedzam, klapki raczej wtedy odpadają . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xionc83 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 River Swale 59cm i 41cmna takie maleństwo 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 (edytowane) U mnie dzisiaj ogólnie z braniami słabo.Praktycznie tylko dwie ryby na kiju,jedna ryba około 45 cm spadła po krótkim holu, ale udało się wyjąć klenia 52cm.Kleń zebrał z powierzchni Lil Buga i od razu wbił się w zielsko.Gdyby to była mniejsza ryba to bym sobie odpuścił,ale wiedziałem,że kleń jest konkretny i po krótkim namyśle wszedłem po pas w ubraniu do wody...I za chwilkę kleń ląduje w podbieraku...Niestety jak to zwykle bywa ,fajna ryba,to jestem sam na rybach...I tylko takie fotki moim biedronkowym aparatem wyszły... Edytowane 3 Sierpnia 2014 przez tomas 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 U mnie dzisiaj ogólnie z braniami słabo.Praktycznie tylko dwie ryby na kiju,jedna ryba około 45 cm spadła po krótkim holu i ale udało się wyjąć klenia 52cm.Kleń zebrał z powierzchni Lil Buga i od razu wbił się w zielsko.Gdyby to była mniejsza ryba to bym sobie odpuścił,ale wiedziałem,że kleń jest konkretny i po krótkim namyśle po pas w ubraniu do wody...I za chwilkę kleń ląduje w podbieraku...Niestety jak to zwykle bywa ,fajna ryba,to jestem sam na rybach...I tylko takie fotki moim biedronkowym aparatem wyszły... IMG_0695.JPGIMG_0697.JPGIMG_0722.JPGIMG_0726.JPG Może i nie dziwne ale, podoba mi się .Niespodziewana prześwietlona konwencja i wszystko widać . Fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Wreszcie moge coś tutaj wkleić, Dunajec. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibek20 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 (edytowane) Tomas świetne zdjęcia, mają klimat Gratuluje klusek Edytowane 4 Sierpnia 2014 przez skibek20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endzik22 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Klonek 50+, przymiarka do kija,foto, buzka i do wody..... Miejsce- Odra, przyneta- mrówa Bielika 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gunther Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Jaki jest rozmiar tej gumki i jak obciążona? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Tomas świetne zdjęcia, mają klimat Gratuluje klusek Dzięki.Akurat byłem niezbyt zadowolony z sesji zdjęciowej,ale coś tam udało mi się uratować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Wczorajsze wieczorne 40+ tuż po powrocie z Wrocławia gdzie w gronie kumpli dane mi było spędzić cały weekend 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Jak profesor z docentem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Połowiłeś? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Ja też dziś wyskoczyłem po zmroku nad naszą Warszawską Wisełkę. Łowiłem całe 7min !!! Szaleństwo, no nie? Mieszkańcy Warszawy wiedzą co mnie właśnie wygoniło z nad wody . Udało mi się jedank w capnąć jednego Pana Klenia, taki około 45/50cm. Dokładny pomiar będzie jutro jak zmierzę rękojeść . Złapany na Rapalkę Original 7cm na rafie. Sprzętowo Lamiglas Xsh1142M, Red Arc 10400 i plecionka 18lb(naprawdę z jakieś 10/12lb). 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xionc83 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Jaki jest rozmiar tej gumki i jak obciążona? Jeśli pytasz o moją przynętę,którą zerwałem w niedzielę na zaczepie,to miała 5cm plus główka 3gr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibek20 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Złapany na Rapalkę Original 7cm na rafie. Rapala Orginal 7cm to świetny wobek na nocne łowy Potrafi łapać klenie, grube bolki i sandacze a czasem ponad metrowe sumy Doświadczyłem tego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dygnitorz Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Witam, jestem nowy na forum i też chciałbym się pochwalić , myślę, że będę tutaj stałym bywalcem:) moje klenie nie są ekstremalnie wielkie, ale nadrabiają urodą na te wielkie na pewno przyjdzie jeszcze czas. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Ładne wejście. Witamy na forum! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibek20 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Siemano Dygnitorz! Piękne muchowe klenie Mam sprawę, wysyłam PW. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Witam kolejnego pozytywnie zakręconego w temacie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 (edytowane) Złowiony jakieś dwa miesiące temu...... ostatnio mi te większe spadają ...... ups..... coś mi się zdjęcie powieliło Edytowane 5 Sierpnia 2014 przez adashhh 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gunther Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Znalazłem ostatnio miejsce na Małej Wiśle gdzie 50cm kleń pływał 2 metry od brzegu i wykazywał zerowe zainteresowanie moimi kleniowymi wobkami i obrotówkami od 00 do 2 z prądem i pod prąd. Dlatego kiedy zobaczyłem na zdjęciu tą niebieską gumkę pomyślałem, że może ona być rozwiązaniem. Ale jak prowadzić taką gumę? Spokojnie, płytko troche jak na bolenia czy bardziej ostro? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 kol. gunther - czy piszesz o Małej WIśle w okolicach Ustronia? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi