gunther Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 kol. gunther - czy piszesz o Małej WIśle w okolicach Ustronia?Tak łowię w okolicach Ochab dokładnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Witam, jestem nowy na forum i też chciałbym się pochwalić , myślę, że będę tutaj stałym bywalcem:) moje klenie nie są ekstremalnie wielkie, ale nadrabiają urodą na te wielkie na pewno przyjdzie jeszcze czas. Eleganckie - gratuluję!! Ten na czwartej fotce nie wytrzymał stresu....albo mu nieźle brzuszek ścisnąłeś Pozdrawiam,malcz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Ja też dziś wyskoczyłem po zmroku nad naszą Warszawską Wisełkę. Łowiłem całe 7min !!! Szaleństwo, no nie? Mieszkańcy Warszawy wiedzą co mnie właśnie wygoniło z nad wody . Udało mi się jedank w capnąć jednego Pana Klenia, taki około 45/50cm. Dokładny pomiar będzie jutro jak zmierzę rękojeść . Złapany na Rapalkę Original 7cm na rafie. Sprzętowo Lamiglas Xsh1142M, Red Arc 10400 i plecionka 18lb(naprawdę z jakieś 10/12lb). 20140804_205202.jpgWygonic Cie mogly 2 rzeczy komary albo pijane towarzystwo - znajac zycie to komary - ja w niedziele wybralem sie na opaske - mugga ultron byly zalozone mimo to w 2 godz po powrocie do domu mialem naliczone 37 ukonszen.... ciekawe ile bylo by bez ochrony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Witam, jestem nowy na forum i też chciałbym się pochwalić , myślę, że będę tutaj stałym bywalcem:) moje klenie nie są ekstremalnie wielkie, ale nadrabiają urodą na te wielkie na pewno przyjdzie jeszcze czas.Witam ziomka z moich stron , no i gratuluje fajnych Kleni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Wygonic Cie mogly 2 rzeczy komary albo pijane towarzystwo - znajac zycie to komary - ja w niedziele wybralem sie na opaske - mugga ultron byly zalozone mimo to w 2 godz po powrocie do domu mialem naliczone 37 ukonszen.... ciekawe ile bylo by bez ochrony A ja myślę, że jednak chodzi o tą mega burzę która zawitała nad Warszawę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 eeee burza dla mnie jest chwila przerwą Z wody mnie nie wygoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Dobrze myślisz malcz . Jak zobaczyłem te chmury za plecami to w trzy sekundy się zebrałem. I to w sumie nie tyle burza mi przeszkadzała co deszcz. Nie lubię moknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekadventures Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Dzisiejszy złoty strzał z Warty. Był jeszcze jeden też duży ale się spiął.można coś więcej inf. uzyskać na temat rejonu warty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Tak oto Groch Odroch & @Ricci kopią kleksami tyłek twórcy Dodam że ten był mniejszy. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Ricci pokazał kleniową klasę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Bo ten postument mnie tak zmobilizował 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 ..on ma swoją historię...wpisał się na stałe w Odrzański "krajobraz";)Ricci,dawaj "bochenka"... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Ricci pokazał kleniową klasę Ten kleń się nie liczy bo jest wybrakowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Bo ten postument mnie tak zmobilizował No @Ricci jesteś gość. 3 dni bez zająknięcia dzierżyć linu postumentu. Pudzian będzie Ci po piwo latał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 free picture upload 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 (edytowane) Te palce "tej" Chyba,że one oznaczają,że to drugi 50+ wyprawy?? Byś dał jakiś mały opis co gdzie,na , i po co...Ja wiem ,ale inny byś tez przeczytali ,że życiówka,że radocha,że od dziś lubisz klenio-jazie łowić itd Graty szefie Edytowane 10 Sierpnia 2014 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Te palce,to peace,love,rock and roll ,a także pozdrowienia dla wszystkich C&R-owców!A to new PB... picture sharing 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 A ja myślałem, że V jak victoria Gratuluję pięknego odrzańskiego smoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blady91 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 można coś więcej inf. uzyskać na temat rejonu warty?Warta na około 60 km od ujścia do Odry, bliskie okolice Gorzowa Wlkp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 ..piknie Ricci..ale i tak nie dorównuje grillowi którego odwaliłeś dwa wieczory z rzędu - klasa!!Poniżej jeden z moich marnych 50taczków...Rapala 5cm jointed podana na gruby napływ... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Piękne kleniory Panowie,gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Super klonki , aż miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Kleksy i foty powalaja wiec nie wiedzialem.czy wklejac swojego kleksika ale co tam, po fotce nie widac ale byl konkretny kaban. Skonczylem wczoraj fuche wczesniej jak zawsze i wymyslilem sobie ze zabiore kobitki na lono natury a nie ciagle w tym zapyzialem miescie. Jakie bylo mojr zdziwienie jak im sie moj pomysl spodobal. Szybko lapie za telefon i probuje zdoby licencje na rzeczke tam plynaca. 1 miejscowka, zonk, wdzystkie karty juz sprzedane. Pod 2 numerem nikt nie odbiera ale nie trace nadzieji. Zjedlismy sniadanie i wkoncu sie dodzwonilem, sa tylko 2 ostatnie karty wiec rezerwuje jedna poganiam kobiety i ogien :-) Droga jakos zleciala i jestesmy na miejscu. Wbijam sie w spodniobuty i dre na pierwdza miejscowke. Zaczynam od gumki na 5gr glowce. Juz w 3 rzucie lekkie przytrzymanie i po chwili dobitka i cos wojuje po drugie stronie kija. Po chwili okazuje sie to maly pistolecik. Potem bylo spaprane kleniowe branir, kolejny pistolet kilka okoni wiec lece dalej w gore rzeki. Staje przy takim niewielkim spietrzeniu i probuje pierw w wyplukanej rynience na skraju, ale nic nie dalo sie skusic. Pod drugim brzegiem widze wyplukany dolek z prawie stojaca woda i cieniem drzew. Posylam woba i po pierwszym obrocie korbka czuje dobre kopniecie, zacinam i rybka wychodzi z rolka i ustawia sie w nurcie. Pochwili udaje mi sie go podebrac. Naszczescie moja 8letnia coreczka czeka juz z aparatem. Odchaczam rybke jeszcze w ppdbieraku, wychodze na gore, corcia klika kilka fotek i rybka wraca do wody. Fotki troche nie fortunne bo Corcia zrobila kilka kroków do tylu mimo to rybka dostarczyla wiele emocji. Oprocz kleksika dolowilem jeszcze 3 pistolety, sporo okonia i przyzwoitego kropka. Sprzet:Kijek Evergreen Temujin the firangiMlynek daiwa certate finesse custom 2004Linka varivas sea bass 10lb + fc dead or alive firmy nogales 6lbWobek illex chubby minnow Zdr Fuck zapomnialem o fotce [emoji4] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Nowatorski sposób podpisania zdjęcia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi