Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. guciolucky Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Person Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Solidny odyniec.Graty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Gratuluję @guciolucky. Co to za kijek którym łowisz? Czyżby konger paladin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Na zdjęciu P. River raid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Haha Kamilu tak to juz na starosc ze czlowiek duzo zapomina i jeszcze ta technika [emoji4] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Miałem na myśli trwały zapisek na przedramieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Aaa moje motto zyciowe :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Gratuluje wszystkim za piękne ryby na świetnych fotkach Ja ,po dłuższej przerwie w łowieniu ,pojechałem z kolega Adamem spróbować dopaść coś grubego.Niestety niewiele się zmieniło w zachowaniu ryb (reagowaniu na przynęty) od ostatniego razu.Ilościowo słabiutko,jakościowo średnio.Udało się skusić i wyholować 3 ryby do max.50cm. Po długim pobycie na słońcu i spożyciu kilku bardzo zimnych napojów zauważyłem zmiany w anatomii swojego ciała Wieczorem wszystko wróciło do normy Kuba@guciolucky , te nowe kotwice są zaje....e . Pozdrawiam Tomi 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 No to cieszę się, że mamy podobne zdanie na temat kotwic, jak ryba je zniszczy to przyjadę i opróżnimy coś brązowego na moje konto, klenie fest nie narzekaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 No to cieszę się, że mamy podobne zdanie na temat kotwic, jak ryba je zniszczy to przyjadę i opróżnimy coś brązowego na moje konto, klenie fest nie narzekaj.Kuba ,ryba nie ma możliwości zniszczyć tej kotwiczki.Przynajmniej ta ,dla której jest dedykowana przynęta uzbrojona w tą kotwicę.Skuteczność była 100%,zero spadów,zero rozgiętych grotów. Wszystko zapięte zostało wyholowane. Klenie niezłe ,choć nie było tego wiele Prędzej kotwiczka "zniszczy" rybę.Wczoraj wieczorem,po zacięciu na krótkim dyszlu ......prawie urwałem głowę dla wzdręgi Przyjechać oczywiście możesz i bez tego.Ja też chętnie opróżnię coś brązowego.... , bezbarwnego..... , żółtego i jakie tam jeszcze będzie w lokalnym sklepie . Pozdrawiam Tomi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Pierwsza wakacyjna wyprawa z Tomkiem i garścią mrówek w kieszenitrochę złośliwości wobec przeszkadzających załóg na środkach pływających ale i ubawu po pachy. Widoki reakcji kajakarek na przedłużenie ku lfona bezcenne Zwykle wypowiedziane przez pływających, te ironiczne naszym zdaniem dzień dobry tym razem brzmiało : dzień do... chwila ciszy i wpierdzielenie się trzcinowisko lub przywalenie w burtę jeszcze przy tym wydawane przez Tomka nieludzkie odgłosy normalnie więcej zwijania się w trzcinach ze śmiechu niż łowienia... wracając do tematu nie mieliśmy nawet zbioru, kompan zrezygnowany skończył już łowienie i stał za mną paląc papierosapowiedziałem:-ostatni rzut i patrz co się będzie działorzut... pacnięcie... zechlanie... hol... i o taki 50+ niestety jak się okazało na drugi dzień była to ryba wyprawy Pzdr. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 No, ten już całkiem ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Pięknie łowicie - aż miło!!! Graty pięknych kluch!!!U mnie na górskich rzekach cięgle brudna woda po przechodzących burzach ale ja i tak coś wieczorkiem wykombinuję bo juz mnie trafia. Po ostatnim pobycie we Wrocławiu nabyłem po koleżeńsku kilka ciekawych wobków które mam zamiar bez względu na kolor wody jednak dziś wypróbować? M.in. bodajże dwie ,,mrówy"?! Ciekawe jak one będą spisywać się na moich łowiskach - pozdro tomi101 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Wczoraj udało mi się jednak znaleźć łowisko z kleniami na którym dało się normalnie wędkować. Kleni złowiłem mnóstwo. M.in. miałem 8 szt pod 4kę bez centymetra albo dwóch. Większość kleni skusiła się na chrabąszcza ale pod sam wieczór założyłem mrówę i zdążyłem jeszcze przed burzą troszkę porzucać. Trzy brania z czego ostatnie zakończone holem klenia - równe 40. Zdjęcia sa nieco słabe ale widać na nich moją nową miejscówkę oraz pamiątkę jaką kleń zarobił po spotkaniuz jakimś większym drapieżnikiem. Jak tylko dziś będę miał możliwość to również odwiedzę wieczorkiem to miejsce. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dygnitorz Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Fajnie sobie Panowie łowicie! Jak pogoda pozwoli to i ja jutro wyskoczę na moją rzeczkę troszkę klusek pokłuć Arsenał już ukręcony 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Dziś taki mały zryw i wybrałem się na klenie.Odra dosyć kiepsko prorokowała więc po drodze zajechałem na Widawę Rybki współpracowały do pewnego momentu.Złowiłem kilka takich pod 30 cm. I jednego 45 cm, fotka niezbyt ciekawa bo kalkulatorem robiona.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Ja tam lowie te"potworki" co dziabia te klenie miejscowka przednia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 (edytowane) Największy dzisiejszy.44cm-smakosz Lil Buga.Niestety fotka robiona samemu niespecjalna,jak zwykle z resztą Edytowane 17 Sierpnia 2014 przez tomas 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 W tym roku dane byloby mi polowic grubych kleni. Takich co zabieraja wedzisko podczas brania. Ponizej kilka z najwiekszych 50 plusow. Wszystkie na gleboko myszkujace baczki. Ryby sprzed ostrog. Spomiedzy kamieni na glebokich naplywach glowek. 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 ..ten "zlot" i Wasze after party były mega udane...Gratulacion... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Gratuluje wszystkim wyników, wspaniałe kleksy pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 taki klenik z małej rzeczki 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 W tym roku dane byloby mi polowic grubych kleni. Takich co zabieraja wedzisko podczas brania. Ponizej kilka z najwiekszych 50 plusow. Wszystkie na gleboko myszkujace baczki. Ryby sprzed ostrog. Spomiedzy kamieni na glebokich naplywach glowek. Daniel,te kilka słów opisu daje wiecej niz setka pieknych zdjec piekne ryby,piekne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Gościnnie na podlaskiej ziemi udało mi się spotkać z kleksikiem 50+... . W sumie to największy w tym sezonie. Mam nadzieję, że nie ostatni raz się z nim nie spotkam, bo aborygeni nie wypuszczają kleni. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi