laserro Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 W końcu woda się ustabilizowała i oto efekt, brakło niewiele do 50cm.Strasznie zazdroszczę wam tych kapitalnych zdjęć, tata niestety talentu do pstrykania nie ma 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 W końcu woda się ustabilizowała i oto efekt, brakło niewiele do 50cm.Strasznie zazdroszczę wam tych kapitalnych zdjęć, tata niestety talentu do pstrykania nie ma Być może fota, nie na okładkę pism...ale, jest na niej wszystko . Łowca, ryba i otoczenie .Wszystko wystarczająco klarowne by, uznać foto za "dokument" wędkarskiej przygody . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Graty dla tych co połowili, a i ja nie będę gorszy i się pochwalę. Z samego rana jak to sam ująłem poszedłem do ,,krzaków" tak profilaktycznie zobaczyć czy coś rośnie i ku mojemu zdziwieniu nie dość że okazało się że ,,rośnie" to jeszcze że nikt od dwóch dni do lasu chyba nie zaglądał ?! Normalnie bez śniadania, wygonił mnie z lasu dopiero brak fajek - koło południa ! Jednym słowem opłaciło się - niemal bez mięska! Po kawce i przepysznym obiadku wybrałem się na moje ulubione miejscówki w poszukiwaniu kleni. Pierwsze zameldowali się lokalni mieszkańcy którym nie specjalnie przeszkadzała moja obecność. Nie ma to jak spacer w przepięknej scenerii w poszukiwaniu ulubionych przeze mnie ryb - kleni które są niemal jedynym celem moich wędkarskich wypraw. Co prawda kleni dzisiaj było mniej niż zwykle ale przynajmniej jeden z nich zasługuje na uwagę, od dłuższego czesu poszukiwana - 5tka na nurkującego chrabąszcza z ,,HUNTERa". Właśnie dla takich dni jak ten warto ... zaglądać nad wodę 43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Winko graty ! jakim cudem macie taką wodę? u nas na białce "kawa" od tygodni. Pozdrówka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Ja pier.....le jakie grzyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Winko graty ! jakim cudem macie taką wodę? u nas na białce "kawa" od tygodni. Pozdrówka !Z Białą to jest masakra A na trzeciej fotce jak się nie mylę to chyba Lackowa w tle...Gratulacje pięknej 5-tki Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Z Białą to jest masakra A na trzeciej fotce jak się nie mylę to chyba Lackowa w tle...Gratulacje pięknej 5-tki Tomku Tomku, wczoraj byłem chwilę zarówno na Ropie jak również na zaporówce - akwen widoczny na zdjęciach z górą ,,KOPĄ" w tle. Jest to początkowy odcinek KLIMKÓWKI który zawsze najszybciej się oczyszcza ze względu na krótkie odcinki dwóch górskich zasilających go rzek. Swoją drogą jedna z nich ma również olbrzymi potencjał jak chodzi o klenie o widokach nie wspomnę! Sama Klimkówka ma również olbrzymie znaczenie na to co dzieje się poniżej na Ropie na której najczęściej wędkuję. Tomku, masz niedaleko - zapraszam !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Z racji tego, ze to moj pierwszy sezon kleniowy, to mam pytanie.Dzis wrocilem z Odry praktycznie o kiju. Na wszystkich przelewach cisza. I nie wiem czy to wina temperatury wody czy czegos innego. Do tej pory klenie siadaly na wobki, a dzis jak by ich nie bylo.Gdzie ich szukac??? Z gory dziekuje za wszystkie wskazowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Bartek,są dni (szczególnie podczas zimniejszych frontów) kiedy klenie idą w głębokie napływy i nie reagują na przynęty sztuczne . Też to ostatnio przerabialiśmy,godzina dwie aktywności o świcie a potem jak po atomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Dzięki za odpowiedź. Nad wodą byłem o 2. Ale 30 min. łowienia i trzeba było się grzać w aucie. W nocy jedno fajne branie na grocha ale ryba poszła. Potem widziałem fajnego w warkoczu, ale raz sie pokazał i tak jak mówisz ani mru mru. Tylko krąpie się wieszały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Jeden z pięciu dzisiejszych,zdecydowanie największy -50cm Branie atomowe na napływie ,szczęśliwa przynęta to Brzanka w kolorze okonia od JAZ-a 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Grat @TofikPodtrzymując wątek na dobrym poziomie dorzucę swojego profesorka 5+Dzibnął wobka od @Predatorhunter.Silny,gruby i cwany...Wymiana spostrzeżeń i dobra ręka twórcy zaowocowały 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 trollingowy klenio z 4 metrów złowiony na Boxerową baryłę 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Na wstępie graty dla tych co połowili a i ja dziś również miałem chwilkę czasu aby wybrać się nad Ropę. Mimo ciągle padającego deszczu udało się wyholować kilka kleni. Dwa największe mierzyły 39 oraz 44 cm. W drodze powrotnej udało mi się spotkać dwóch mieszkańców pobliskiego lasu. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Winko, fajne kluchy. Gratulacje. Klimat masz tam przedni! Jelenie w biały dzień to nieczęsty widok. Teraz już zaczynają rykowisko. U mnie już późnymi wieczorami porykują. Fajny klimat gdy schodzi się z łowiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Klenio lenio z wolnego napływu. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Kleks na "grocha odrocha" 3cm 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Piękne kluchy na świetnych fotach PANOWIE -GRATY !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Najnowsze wiesci znad Nidd 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 ..jeden z ostatnich - czyli fiftyfive on five ., stare, brzydkie klenisko na połamaną rapalkę 5cm( shadrap jointed 5cm).. na głęboookim, odrzańskim napływie ...FX794,Stella2500 2010,nanofil 0.12... 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 (edytowane) ale stara locha gratulacje Edytowane 30 Sierpnia 2014 przez ziom7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 piękny kleniuch gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Niezły klonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Piękny kleń patu - GRATULUJĘ i nie będę ukrywał że zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi