Guzu Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Happy Tasiek! Brawo Lowca! Gratuluje klenia bombowca Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Jeszcze jeden "bombowiec":) 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 ...bombowce to zaatakowały wieczorem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Wieczorem, ...bombowce to zaatakowały wieczorem... Wieczorem, to już był nalot dywanowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Nie przejmuj się...prawdziwe łowienie dopiero się zacznie Wobi wylatuje to będziesz miał zawsze miejscówe na łajbie... Sandacze już srają w pory Zbyt wiele porażek i nieudanych wypraw zaliczyłem aby przejmować się kolejną Fajnie byłoby jednak na zakończenie/podsumowanie sezonu powierzchniowego łowienia na żuki trafić baaardzo grubą rybę. Kamil piszesz że Wobi rusza za chlebem?Z Twojego zaproszenia na sandacze z łajby postaram się skorzystać,mam nadzieję że nie jednokrotnie.Musze tylko uzupełnić "park maszynowy" bo od roku szukam fajnego kija 2,4-2,6m do takich zadań ale nic godnego uwagi nie namierzyłem.Mówię o kiju za rozsądne pieniądze Jak będziesz planował jakieś łowienie to daj znać.Koniec Pozdrawiam Tomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Dobrze że nie było ofiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 ...dzięki gościom ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 oj tam oj tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Ta druga fotka przekozack.Ale łuski wychodzą... eh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Zbyt wiele porażek i nieudanych wypraw zaliczyłem aby przejmować się kolejną Fajnie byłoby jednak na zakończenie/podsumowanie sezonu powierzchniowego łowienia na żuki trafić baaardzo grubą rybę. Kamil piszesz że Wobi rusza za chlebem?Z Twojego zaproszenia na sandacze z łajby postaram się skorzystać,mam nadzieję że nie jednokrotnie.Musze tylko uzupełnić "park maszynowy" bo od roku szukam fajnego kija 2,4-2,6m do takich zadań ale nic godnego uwagi nie namierzyłem.Mówię o kiju za rozsądne pieniądze Jak będziesz planował jakieś łowienie to daj znać.Koniec Pozdrawiam Tomi Luzik na pewno Cie zabiorę i kijek też się znajdzie Jest w końcu nowa meta do przecwelenia :D ...a Wojtek rusza na metrowe pajki bo sumowa depresja dopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Wieczorem, Wieczorem, to już był nalot dywanowy Niemiec płakał jak uciekał 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 ..łuski zdrowiutkie bo bombowce nażarte ...Kuba,drugi płakał jak w nocy wpłynął na slip 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 patu Piękny klusek i jeszcze mu było mało głodomor graty pięknej rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Dzieki @japa... jedzą, robią masę bo czują nadchodząca jesionkę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 ..łuski zdrowiutkie bo bombowce nażarte ...Apropos łusek, to ten miał nienaganne......aż się niebo otworzyło, taka łuska a Niemiec płakał ;) 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 17 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 (edytowane) Wymiatacie aż miło!!! Graty dla Was Chwilę się zastanawiałem gdzie umieścić link do mojego filmiku by nie walnąć jakiegoś OFF TOPA?! W sumie postanowiłem wsadzić go tutaj ponieważ dotyczy on niemalże tylko połowu kleni oraz jest on wideo-podsumowaniem mojego słabego sezonu letniego 2014r. Mimo iż nie ma tam jakiś okazałych kabanów to mam nadzieję że i tak się spodoba ? Edytowane 19 Września 2014 przez Winko 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Jeszcze jeden "bombowiec":) Tasiek za tą fotę masz u mnie 100 lajków, czy te oczy mogą kłamać...? Chyba dobra impreza była jak te bombowce łowiliście. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Tasiek za tą fotę masz u mnie 100 lajków, czy te oczy mogą kłamać...? Chyba dobra impreza była jak te bombowce łowiliście. .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Tasiek za tą fotę masz u mnie 100 lajków, czy te oczy mogą kłamać...? Chyba dobra impreza była jak te bombowce łowiliście.Dzięki Krisu!Trzydniówka... lekko nie było 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Wymiatacie aż miło!!! Graty dla Was Chwilę się zastanawiałem gdzie umieścić link do mojego filmiku by nie walnąć jakiegoś OFF TOPA?! W sumie postanowiłem wsadzić go tutaj ponieważ dotyczy on niemalże tylko połowu kleni oraz jest on wideo-podsumowaniem mojego słabego sezonu letniego 2014r. Mimo iż nie ma tam jakiś okazałych kabanów to mam nadzieję że i tak się spodoba ? https://www.youtube.com/watch?v=KfKW0wcIGy0 Piękne klimaty i cała reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Na wschodzie jest mniej pięknie, ryby wyżarte a turyści zostawiają na dnie komórki podczas picia na kajakach :-( 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 ..cały Gucio, zawsze lucky . Tak 3mać .Ładna fotka a i kleń zacny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 (edytowane) Wymiatacie aż miło!!! Graty dla Was Chwilę się zastanawiałem gdzie umieścić link do mojego filmiku by nie walnąć jakiegoś OFF TOPA?! W sumie postanowiłem wsadzić go tutaj ponieważ dotyczy on niemalże tylko połowu kleni oraz jest on wideo-podsumowaniem mojego słabego sezonu letniego 2014r. Mimo iż nie ma tam jakiś okazałych kabanów to mam nadzieję że i tak się spodoba ? Bardzo fajny film, widać że kobieta nagrywała sceny przyrodnicze Edytowane 20 Września 2014 przez lokoko83 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas202 Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 A i mi się filmik podobał, widać, że reżyser pozytywnie zakręcony , gratuluję ''słabego" sezonu Panowie....... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Fajna wstawka Winko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi