Skocz do zawartości

Klenie 2014r

Winko

Rekomendowane odpowiedzi

Nie przejmuj się...prawdziwe łowienie dopiero się zacznie :) Wobi  wylatuje to będziesz miał zawsze miejscówe na łajbie... ;) Sandacze  już srają w pory :D

Zbyt wiele porażek i nieudanych wypraw zaliczyłem aby przejmować się kolejną ;)

Fajnie byłoby jednak na zakończenie/podsumowanie sezonu powierzchniowego łowienia na żuki trafić baaardzo grubą rybę.

Kamil piszesz że Wobi rusza za chlebem?

Z Twojego zaproszenia na sandacze z łajby postaram się skorzystać,mam nadzieję że nie jednokrotnie.

Musze tylko uzupełnić "park maszynowy" bo od roku szukam fajnego kija 2,4-2,6m do takich zadań ale nic godnego uwagi nie namierzyłem.Mówię o kiju za rozsądne pieniądze :ph34r:

Jak będziesz planował jakieś łowienie to daj znać.

Koniec :offtopic:

Pozdrawiam Tomi B)

Zbyt wiele porażek i nieudanych wypraw zaliczyłem aby przejmować się kolejną ;)

Fajnie byłoby jednak na zakończenie/podsumowanie sezonu powierzchniowego łowienia na żuki trafić baaardzo grubą rybę.

Kamil piszesz że Wobi rusza za chlebem?

Z Twojego zaproszenia na sandacze z łajby postaram się skorzystać,mam nadzieję że nie jednokrotnie.

Musze tylko uzupełnić "park maszynowy" bo od roku szukam fajnego kija 2,4-2,6m do takich zadań ale nic godnego uwagi nie namierzyłem.Mówię o kiju za rozsądne pieniądze :ph34r:

Jak będziesz planował jakieś łowienie to daj znać.

Koniec :offtopic:

Pozdrawiam Tomi B)

Luzik na pewno Cie zabiorę i kijek też się znajdzie ;) Jest w końcu nowa meta do przecwelenia :D  :D :D  ...a Wojtek rusza na metrowe pajki bo sumowa depresja dopada ;)  :D                               

Wymiatacie aż miło!!! Graty dla Was  :D

Chwilę się zastanawiałem gdzie umieścić link do mojego filmiku by nie walnąć jakiegoś  OFF TOPA?! W sumie postanowiłem wsadzić go tutaj ponieważ dotyczy on niemalże tylko połowu kleni oraz jest on wideo-podsumowaniem mojego słabego sezonu letniego 2014r. 

Mimo iż nie ma tam jakiś okazałych kabanów to mam nadzieję że i tak się spodoba ?

Edytowane przez Winko
  • Like 10

Chwilę się zastanawiałem gdzie umieścić link do mojego filmiku by nie walnąć jakiegoś  OFF TOPA?! W sumie postanowiłem wsadzić go tutaj ponieważ dotyczy on niemalże tylko połowu kleni oraz jest on wideo-podsumowaniem mojego słabego sezonu letniego 2014r. 

Mimo iż nie ma tam jakiś okazałych kabanów to mam nadzieję że i tak się spodoba ?

https://www.youtube.com/watch?v=KfKW0wcIGy0

Piękne klimaty i cała reszta

Bardzo fajny film, widać że kobieta nagrywała sceny przyrodnicze :)

Edytowane przez lokoko83
  • Like 1