paweł0891 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 W którym miejscu złamany ?? Może da się naprawić ?? Czasem nie jest tak źle jak to wygląda ....Dolny skład , 18cm od szczytu , wisi ten kawałek na włosku , że aż się go boje dotykać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Dolny ??? Czyli dolnik tak ? Bo napisałeś 18 cm od szczytu ... co wskazuje na szczytowy element Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Tak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Da się naprawić, miałem identycznie złamany kij pod sandacze z łodzi sam go ogarnąłem i śmigałem nim jeszcze długo, długo, długo... jedyny feler to taki, że waga kija minimalnie się zwiększyła i akcja prawdopodobnie też- ja tego nie zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Raczej wystawie go na giełdę a sam poszukam takiego niepołamanego lub innego o podobnych walorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 witam dzisiejszym połowem są dwa klenie oraz jazia, niestety nie miałem przynęt na klenia bo wybraliśmy się na nocnego sandacza ale nic się nie działo to przejechaliśmy trochę dalej i zobaczyliśmy z Łukaszem C. oczkujące klenie za raz szukaliśmy najmniejszych woblerów i takie rybki złowiłem pozdrawiam 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) Edytowane 3 Listopada 2014 przez popper 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Chyba 2 klenie i jaź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Pan Jaź i żona Jazia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Jeden z moich ostatnich kleni, złowiony na woblera od Sebastiana z forum atb69 (niebieski okonek 4cm, chciałem go pokazać ale za chwile straciłem i juz go nie ma). Wędka Savagear LRF do 10 gr.,kołowrotek Mitchel MAG-PRO-LITE 2000.Kuba, te zdjęcia dedykuje dla ciebie. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejp Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Piękne kleniki. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Jeszcze wisłaA mi się wydaje, że to kleń z Dunajca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Albo 2 klenie i bolek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 dobre stwierdzenieboleń nie ma różowych płetw ale chwile musiałem się zastanowić bo myślałem że faktycznie bolek dałem do analizy Łukaszowi spojrzał swoim ślipiem i stwierdził że jaź pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 kolego japa zdradziłeś się tymi fotkami koło tego promu faktycznie bywają piekne klenie jesienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dygnitorz Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Fajnie sobie Panowie łowicie! Mimo, że klenie już są w troszke innych miejscach i zaczęły co innego jeść niż jeszcze miesiąc temu to ja skorzystałem z pogody i wziąłem do ręki muchówkę, trochę bez przekonania, bo przecież już listopad... Ale opłaciło się! Klenie współpracowały niemal z taką częstotliwością jak w środku sezonu, tylko rozmiary jakieś takie przedszkolne... te większe pewnie wolą mięsko o tej porze roku, a nie jakieś robale 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 takie się trafiły na Dunajcu i kilka mniejszych 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejp Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Fajne kleniki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 W końcu dzisiaj miałem możliwość wybrać się nad rzekę Ropę. To dopiero relax, kilku godzinny spacer w poszukiwaniu kleni. Widok żerujących tych ryb pod powierzchnią wody o tej porze roku - coś pięknego Klenie dosłownie zachowywały się dziś niczym w pełni lata - aż głupio widząc drzewa na których nie uświadczy już liści. Żerowały z powierzchni oraz brały na smużaczki jakby to był środek sezonu W sumie po przerzuceniu z pudełka kilku modeli okazało sie że klenie smakują dziś w nurkującym chrabąszczu z huntera. W sumie udało mi się dziś przechytrzyć 17 sztuk. Wielkościowo różnie, były 25tki, kilka 30taków + , dwie czwórki ... Pod koniec mojego dzisiejszego wędkowania udało mi sie przechytrzyć grubiutką kluseczkę z 5tką z przodu Jednym słowem przywitałem sie z kleniami na moim łowisku na całego 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Rewelacja W połowie listopada klenie na smużaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Tomek wiedziałem, że się odkujesz . Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Zaczęło się graty @Winko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Dzięki koledzy ! @Pride to tylko takie małe co nieco przed niedzielnymi zawodami na Klimkówce- klenia nie punktują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Piękne klenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 (edytowane) Eh, szkoda, że nie mogę się zjawić, teraz to tylko studia, studia i jeszcze raz studia... będę trzymał kciuki żeby rybki dopisały ps. klusek z 5 z przodu uwieczniony na kamerce? nie widzę na głowie Edytowane 13 Listopada 2014 przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi