czocho Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Powiem tylko, że ten atraktor jest dobry nie tylko na klenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rico1 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Piękne kluski i to na muchę gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 ..to elixir na wiotkość nadgarstka... Fajne kleksy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej smochy Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 HMMM atraktor Działa ale na kogo ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 (edytowane) Takie sobie wiślane klenie teraz klenie na muchę i to na Wiśle to nie lada wyczyn a do tego duże ryby . Gratulacje !!!!!! jakich much używałeś ? Edytowane 16 Kwietnia 2014 przez c1eśla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Licus Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 teraz klenie na muchę i to na Wiśle to nie lada wyczyn a do tego duże ryby . Gratulacje !!!!!! jakich much używałeś ?podłączę się do pytania kolegi: na nimfę czy na mokrą?nawet poznaje rejony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucekfish Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Witam rybki złowiłem na suchą ale miałem też ryby na mokrą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Witam rybki złowiłem na suchą ale miałem też ryby na mokrą. ulala jak na suchą to bajka a powiedz kolego jak woda czy brudna , czy czysta ? i na jakiej głębokości brały ??bo też planuje na Wisłę wyskoczyć , ale u mnie Wisłą większa niż u Ciebie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucekfish Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Woda czysta, wieczorem ryby ładnie zbierają a co do głębokości to teraz rybki pod powierzchniom ładnie żerują. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 (edytowane) Zazdroszczę takich ryb na suchara GRATY W Warszawie na Wiśle do ostatniej rójki wieczorem wychodziła ukleja wielkości palca. Generalnie na 4 wypady za kleniem nie widziałem zbiórki ładnej ryby Powiedz kolego swobodnie spływający ten suchar w jakimś mniejszym rozmiarze czy raczej duży smużący Goddard lub Bomber ?? Edytowane 17 Kwietnia 2014 przez Pszemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Mimo iż w ostatnim czasie nie mam zbyt wiele wolnego czasu to i tak w końcu udało mi sie posklejać zaległy materiał z mojego ostatniego wyjścia nad wodę: 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Tomek, jak zwykle super Niebywałe jest to jak one od razu zbierają po opadnięciu smużaka na wodę i to w kwietniu Co to za patyk, bo nie mogę się doczytać? Pozdrawiam,malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 HM 80 jakiś chyba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommik Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Hej,moje wczorajsze 44 cm szczęścia Przynęta: woblerek naszego forumowego kolegi, gajosika. PozdrawiamTomek 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 gratki za rybkę !!! uśmiech bezcenny !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niktważny Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Moja miejscówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 HM 80 jakiś chyba ? No No, myślałem że Ghost Buster, ale dolnik inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Moja miejscówka Nietylko Twoja! Dziś było tam 10 wędkarzy ( większość z tyczkami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 No No, myślałem że Ghost Buster, ale dolnik inny To jest Silver Deamon. łowie na takiego już kilka ładnych sezonów. Jakoś inne wędziska mi nie leżą w dłoni a zwłaszcza te typowo kleniowe kluchy o parabolicznej linii ugięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niktważny Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Nietylko Twoja! Dziś było tam 10 wędkarzy ( większość z tyczkami)Norma Gobio Gobio. Bo tej rynnie zawsze stoją klenie, jazie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Wisła powoli budzi się do życia ...pierwsze rybki z klasycznych wiślanych miejscówek...nie za duże ale cieszą .."Łysy" w akcji 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadam14 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Czoper ładna rakietka do tenisa . Graty ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Czoper, a jaki to rejon Polski ? pytam bo w mojej okolicy można dopiero od 1 maja spinningowac z pływadła na Wiśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Odpowiem za Czopera - Wisła radomsko-lubelska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Ale żeś się na Skina machnął Tomasz Gratuluję rybek i wolnego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi