arhuku Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Muchowych kleni ciąg dalszy. Tym razem Bóbr. 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blady91 Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 (edytowane) Dzisiejszy złoty strzał z Warty. Był jeszcze jeden też duży ale się spiął. Edytowane 27 Lipca 2014 przez blady91 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Ostatnio był poranek to teraz coś z wieczora.. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Moja nowa życiówka 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stunter Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Gratuluję panowie pięknych kluch @arhuku, fota miazga ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Muchowych kleni ciąg dalszy. Tym razem Bóbr. Super foto -miazga. A Bóbr to ten co trzyma klonka ,czy o rzekę chodzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Super foto -miazga. A Bóbr to ten co trzyma klonka ,czy o rzekę chodzi Dzięki za dobre słowo Co do Bobru/Bobra - facet na zdjęciu (Igor Glinda z Tartaku) w sumie mieszka jakieś 10 metrów od rzeki o tej nazwie, więc w zasadzie obie odpowiedzi mogą być prawidłowe . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Arek,świetne fotki, klasa !!!Poproszę o więcej Oczywiście gratulacje należą się też fotografowi Slavo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Podczas tygodniowej delegacji gdzieś w północnej Polsce udało mi się znaleźć jeden dzień na łowienie w pewnej rzece. Tak pięknej rzeki u siebie w regionie jeszcze nie widziałem.. do maksimum rozpaliła moje uczucia. Ledwo przystanęliśmy na pierwszym moście i od razu dojrzeliśmy przepiękne kluchy.. Nie mogłem biernie ich obserwować po kilku rzutach dużego piankowca zasysa pierwsza rybka, 40+ Później udało się jeszcze dołowić klenia na 47: i kolejnego 40+: Widok zasysającej wielkiego piankowca paszczy: bezcenny pozostaje tylko żal, że nie było czasu by połowić dłużej.. Klimat jako żywo z Czarnej Hańczy, na której to miałem okazję dwa tygodnie temu popływać kajakiem z rodzinką. Ale takich klusek to tam nie było widać, pewnie się pochowały przed wiosłami... Przepiękne ryby, gratuluję !!! Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Gratulacje wszystkim lowcom, arhuku - dawno nie widzialem tak pieknych fotek.. Pozazdroscic. Cos z mojej Nidd: Oprocz tego bylo jeszcze Cos (przez duze C), co rozgielo 2 groty w kutej kotwicy nr 10 i wybralo wolnosc Mam nadzieje jeszcze spotkac jegomoscia.. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Dzięki za dobre słowo Co do Bobru/Bobra - facet na zdjęciu (Igor Glinda z Tartaku) w sumie mieszka jakieś 10 metrów od rzeki o tej nazwie, więc w zasadzie obie odpowiedzi mogą być prawidłowe .A ja już kombinowałem, czy to jakaś reinkarnacja na żywo w Twoim wykonaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Gratuluję łowcoam kleksów!!!..upalny, odrzański..jakieś 32 st w cieniu.. wcześniej popływalismy sobie dla ochłodzenia po rozkładaniu pompona :-)Przynętę chyba widać :-), kij FX 794, STL 2500 FE i nano 0.12... 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Odra darzy... mój nowy rekordzik 51cm.... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Ostatnie 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Ostatnie 668861_14.JPG 668862_15.JPG2 fotka świetna!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Oj posypało kluchami - GRATY! Wczorajszym popołudniem w końcu udało mi się na spokojnie wyjść nad wodę. Klenie nie bardzo były chętne na współpracę. Brań było niewiele i do tego bardzo chimeryczne. Mimo to udało mi się złowić kilka kleni. Dwa największe to 40 oraz 48 cm. Szkoda tylko że kamerka spadła mi z głowy do wody i nie udało mi się nagrać momentu zbierania smużaczka z powierzchni wody. Całe szczęście że kamerka jednak nadal działa bo szkoda by było utopić na dobre taką kaskę którą za nią zapłaciłem! 40cmoraz 48cm 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Piękne kluchy @Winko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Wielkie dzięki @Pride. Najbardziej jednak podobał mi się wczorajszy niespodziewany przyłów w postaci pięknego karasia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Fajny klimat sympatyczny łowca, fajne ryby,- Brawo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Winko gratu, rzeczka bajka, zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Mówcie, co chcecie- 48cm to już fajowy klusek! Gratulacje! PozdrówkaKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibek20 Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 (edytowane) Gratulacje Winko, widzę, że chrabąszcze jak zwykle na topie u Twoich kleni a to mój dzisiejszy, a właściwie wczorajszy 50+ na bzyka. W końcu przekroczyłem tą magiczną piątkę z przodu! Rzeka Odra. Edytowane 30 Lipca 2014 przez skibek20 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Brawo Rafał niema co kawał klenia . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 @skibek - na odrzańskich przelewach bzyk rządzi Gratuluję PB! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 @Winko nie marzną ci nogi w tej rwącej wodzie. Ile ma stopni 18-20 ??Super masz wodę bardzo lubię oglądać twoje filmiki Gratulacje dla wszystkich za rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi