Skocz do zawartości

Klenie 2014r

Winko

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jestem nowy na forum i też chciałbym się pochwalić B) , myślę, że będę tutaj stałym bywalcem:) moje klenie nie są ekstremalnie wielkie, ale nadrabiają urodą  :rolleyes:  na te wielkie na pewno przyjdzie jeszcze czas.

Eleganckie - gratuluję!!

Ten na czwartej fotce nie wytrzymał stresu....albo mu nieźle brzuszek ścisnąłeś B)

Pozdrawiam,

malcz

• Like 1

Ja też dziś wyskoczyłem po zmroku nad naszą Warszawską Wisełkę. Łowiłem całe 7min !!! Szaleństwo, no nie? :ph34r: Mieszkańcy Warszawy wiedzą co mnie właśnie wygoniło z nad wody :D . Udało mi się jedank w capnąć jednego Pana Klenia, taki około 45/50cm. Dokładny pomiar będzie jutro jak zmierzę rękojeść ;) . Złapany na Rapalkę Original 7cm na rafie. Sprzętowo Lamiglas Xsh1142M, Red Arc 10400 i plecionka 18lb(naprawdę z jakieś 10/12lb).

20140804_205202.jpg

Wygonic Cie mogly 2 rzeczy komary albo pijane towarzystwo - znajac zycie to komary - ja w niedziele wybralem sie na opaske - mugga ultron byly zalozone mimo to w 2 godz po powrocie do domu mialem naliczone 37 ukonszen.... ciekawe ile bylo by bez ochrony :D

• Like 1

Witam, jestem nowy na forum i też chciałbym się pochwalić B) , myślę, że będę tutaj stałym bywalcem:) moje klenie nie są ekstremalnie wielkie, ale nadrabiają urodą  :rolleyes:  na te wielkie na pewno przyjdzie jeszcze czas.

Witam ziomka z moich stron :)  , no i gratuluje fajnych Kleni .

Wygonic Cie mogly 2 rzeczy komary albo pijane towarzystwo - znajac zycie to komary - ja w niedziele wybralem sie na opaske - mugga ultron byly zalozone mimo to w 2 godz po powrocie do domu mialem naliczone 37 ukonszen.... ciekawe ile bylo by bez ochrony :D

A ja myślę, że jednak chodzi o tą mega burzę która zawitała nad Warszawę... :)

Te palce "tej" :D :P Chyba,że one oznaczają,że to drugi 50+ wyprawy?? :lol:

Byś dał jakiś mały opis co gdzie,na , i po co...Ja wiem ,ale inny byś tez przeczytali ,że życiówka,że radocha,że od dziś lubisz klenio-jazie łowić itd :lol:

Graty szefie

Edytowane przez bobesku

Kleksy i foty powalaja wiec nie wiedzialem.czy wklejac swojego kleksika ale co tam, po fotce nie widac ale byl konkretny kaban. Skonczylem wczoraj fuche wczesniej jak zawsze i wymyslilem sobie ze zabiore kobitki na lono natury a nie ciagle w tym zapyzialem miescie. Jakie bylo mojr zdziwienie jak im sie moj pomysl spodobal. Szybko lapie za telefon i probuje zdoby licencje na rzeczke tam plynaca. 1 miejscowka, zonk, wdzystkie karty juz sprzedane. Pod 2 numerem nikt nie odbiera ale nie trace nadzieji. Zjedlismy sniadanie i wkoncu sie dodzwonilem, sa tylko 2 ostatnie karty wiec rezerwuje jedna poganiam kobiety i ogien :-) Droga jakos zleciala i jestesmy na miejscu. Wbijam sie w spodniobuty i dre na pierwdza miejscowke. Zaczynam od gumki na 5gr glowce. Juz w 3 rzucie lekkie przytrzymanie i po chwili dobitka i cos wojuje po drugie stronie kija. Po chwili okazuje sie to maly pistolecik. Potem bylo spaprane kleniowe branir, kolejny pistolet kilka okoni wiec lece dalej w gore rzeki. Staje przy takim niewielkim spietrzeniu i probuje pierw w wyplukanej rynience na skraju, ale nic nie dalo sie skusic. Pod drugim brzegiem widze wyplukany dolek z prawie stojaca woda i cieniem drzew. Posylam woba i po pierwszym obrocie korbka czuje dobre kopniecie, zacinam i rybka wychodzi z rolka i ustawia sie w nurcie. Pochwili udaje mi sie go podebrac. Naszczescie moja 8letnia coreczka czeka juz z aparatem. Odchaczam rybke jeszcze w ppdbieraku, wychodze na gore, corcia klika kilka fotek i rybka wraca do wody. Fotki troche nie fortunne bo Corcia zrobila kilka kroków do tylu mimo to rybka dostarczyla wiele emocji. Oprocz kleksika dolowilem jeszcze 3 pistolety, sporo okonia i przyzwoitego kropka.

Sprzet:

Kijek Evergreen Temujin the firangi

Mlynek daiwa certate finesse custom 2004

Linka varivas sea bass 10lb + fc dead or alive firmy nogales 6lb

Wobek illex chubby minnow

Zdr

post-48077-14076689169655_thumb.jpg

Fuck zapomnialem o fotce [emoji4]

• Like 2