kris1 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Witam.Kolejny amator slidera 7S.Mam wrażenie ,że już kolejny raz ten prosiaczek spotkał się ze mną.Jestem ciekaw czy jest sposób "znakowania"złowionych rybek - naturalnie bez szkody dla nich. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 wczoraj nastawiłem się na okonia na Warcie , bez kontaktu z rybą , łowcą gratuluję fajnych okoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Piękne rybki graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 (edytowane) Witam.Kolejny amator slidera 7S.Mam wrażenie ,że już kolejny raz ten prosiaczek spotkał się ze mną.Jestem ciekaw czy jest sposób "znakowania"złowionych rybek - naturalnie bez szkody dla nich.kolega zakłada maleńki koralik na płetwie grzbietoweja okoń śliczny - ile miał długości? Edytowane 12 Stycznia 2014 przez jabadaon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris1 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Podpowiedz mi jak mocuje ten koralik.Prosiaczek ma 47cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 fajniusinajczęściej za pierwszą ością(?) -igła, żyłka lub pletka, koralik i po sprawieta ość ma takie zadziory i przy dobrym zaciśnięciu żyłka nie targa płetwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris1 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Dziekuję za odpowiedź.Następny prosiaczek wróci do wody z koralikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Hmm, warto by przemyśleć czy w trakcie wzrostu ryby, taki koralik nie zdeformuje płetwy grzbietowej (promienia) na którym, ta ozdoba będzie tkwiła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Witam.Kolejny amator slidera 7S.Mam wrażenie ,że już kolejny raz ten prosiaczek spotkał się ze mną.Jestem ciekaw czy jest sposób "znakowania"złowionych rybek - naturalnie bez szkody dla nich. Okoń pięknyA gdzie ta zielona trawa w styczniu rośnie? Południe europy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris1 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Okoń pięknyA gdzie ta zielona trawa w styczniu rośnie? Południe europy?Wyjdź proszę z domu i sfotografuj kawałek łąki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Brania Kiepskie , Chwilka żerowania poza tym silny porwisty Wiatr i padający deszcz uniemożliwiały dokładne poprowadzenie przynęty.Coś tam się udało wydłubać ale bez Rewelacji 30+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 wietrzny okoń he he,w taką nieprzyjemną pogode ryba najbardziej cieszy,graty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uczeń Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 mafijas@ to okonik z Bugu ? ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Starorzecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 widze po zdjęciu że ładne masz to starorzecze,w pierwszym momencie myślałem że to jezioro,ja dzisiaj byłem na 2 godzinki pomachać spinningiem i niestety deszcz mnie zniechęcił do dalszego łowienia,miałem jedno delikatne pobicie w paprocha i okonek 15cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał34 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 kolega zakłada maleńki koralik na płetwie grzbietoweja okoń śliczny - ile miał długości? Pomysł z koralikiem naprawdę genialny. Mam nadzieję, że mod usunie ten mądry wpis żeby innym takie głupoty do głowy nie przychodziły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 (edytowane) Mój konek się z dzisiaj prawie 2,5 kilo!!! Edytowane 19 Stycznia 2014 przez suli102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robisum1 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Mój konek się z dzisiaj prawie 2,5 kilo!!!Nic z tego nie rozumiem i albo ja jeszcze jestem zamroczony po wczorajszym kuligu ,albo nie piszesz po polsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Sorki bardzo jutro wstawię fotki mam nowy telefon i trochę ciężko mi idzie z jego obsługa( starzeje się porostu)dziękuję za wyrozumiałość i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robisum1 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Ale co Ty złowiłeś okonia 2,5kg czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 To do konkursu na największego okonia sezonu Go! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Witam.Pierwszy okon w nowym roku. 4lbs 11oz 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 wielkie gratulacje pieknego pasiaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Mariaczi Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Witam.Pierwszy okon w nowym roku. 4lbs 11ozo kurde ale byk i do tego 1 w sezonie masakra !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Ożesz Ty w mordę Piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi