Kamil Z. Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Złowisz większego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Okonie już nie z UK a z Polski , troche mniejsze ale są i cieszą bo z pierwszego Lodu Generalnie to znowu ostro wiało , co przy temperaturze -10 stopni nie jest Fajne , no i znowu Brań jak na Lekarstwo.5 pstryknięc i 4 wyciągnięte ryby , biorąc pod Uwage że to pierwszy lód wynik marny ale cóż , dobre i to 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 mafijas gratki za pierwsze "lodowe" garby, a jak z grubością lodu na tym zbiorniku co łowiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 mafijas gratki za pierwsze "lodowe" garby, a jak z grubością lodu na tym zbiorniku co łowiłeś?Powiem Ci że rano jak podążałem na zbiornik to Łabędzie w jednym miejscu normalnie pływały , przeraziłem się i pomyslalem sobie " no to połowiłem" , ale powoli powoli i jakoś się wlazło. Bez rewelacji ten lód bo ma od 3-5 cm nie wiecej , na białych plackach takich gdzie jest zamarznięty jeszcze snieg to ma może z 7 cm ale za wiele miejsc takich nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 masz jaja chłopie żeby chodzić po takim szkle , z moją masą to chyba będę czekał........hmmmm...do maja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Ja mam Setke w kombinezonie spokojnie i chodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepccio Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 masz jaja chłopie żeby chodzić po takim szkle , z moją masą to chyba będę czekał........hmmmm...do maja? Przepraszam za off, ale mamy takiego koleżkę, który jak twierdzimy wchodzi na lód przed łabędziami, tzn. najpierw on, a jak łabędzie go widzą, to dopiero wchodzą 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Mariaczi Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Przepraszam za off, ale mamy takiego koleżkę, który jak twierdzimy wchodzi na lód przed łabędziami, tzn. najpierw on, a jak łabędzie go widzą, to dopiero wchodzą hahahahahahahahahahahahhahahaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jammaey Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Mistrz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 o tym garbie już media w UK piszą http://www.dragoncarpdirect.com/Pages/FishonFriday 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Mariaczi Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 (edytowane) . Edytowane 23 Stycznia 2014 przez El_Mariaczi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub jerkbait Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 3-5cm lód? Dobry jesteś,bez kitu........Gratuluję pomysłu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leepek Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Dziękuję wszystkim okoń złowiony na rzece przynęta.Kopyto Relax 4L kolor seledyn.Kijek St.Croix Legend Elite 9'6 do 18 gram.Kołowrotek Shimano Stella 3000sdh FE.To chyba tyle co do konkursu to chyba ten okoń się nie liczy ponieważ zdjęcie wykonane bez miarki;-) I beczka poszła!!! Na Kopyto 4L ?! Szczęka opada U nas to szczupa(cz)ki za tym ganiają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 A u mnie ładne okonie;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Okonie jak Konie.gratypozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 pierwszy okoń z lodu 2014 33cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Fajny pasiak, widać że dobrze mu się w wodzie powodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robisum1 Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 (edytowane) Ładna rybka- Brawo., Edytowane 1 Lutego 2014 przez robisum1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Fajny pasiak, widać że dobrze mu się w wodzie powodzi strasznie gruby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Co się dziwisz, ikrzak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Pewnie przynadzieji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubyzwierz Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Witam, poniżej mój nawiększy tegoroczny okoń z lodu. 44 cm pięknej ikrzycy. Ryba wróciła do wody. Złowiona praktycznie na koniec sobotnich połowów. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Ja pierdźuuuuu Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robisum1 Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Gratuluje piękniutki ,u mnie już chyba takie nie pływają-blaszka czy mormycha ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Piękna rybka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi