Person Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 (edytowane) Wczorajszy wypad. Przez cały dzień bieda,ostatnia dziura-na odchodne, kilka metrów od brzegu przyniosła czterdziestaka,spięcie (przypuszczalnie jeszcze wiekszego) i obcinkę "perełki" -Rapalę Jigging Rap w kolorze "FP". Wiem,że to nie ten dział,ale mam apel do kolegów:jeśli ktos posiada informację gdzie mogę ją kupić to proszę o kontakt. Dziękuję kolegom Maciek_7 i mario za błyskawiczną reakcję i pomoc Edytowane 14 Lutego 2014 przez Person 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba-s Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Witam . Trochę mi się w sobotę poszczęściło . Ostatnio podobnego okonia złowiłem 21 lat temu .1,44 kg i 42,5 cm. mormyszka z ochotką . Żyłka 0,12 . Wędka typu bałałajka . Pozdrawiam 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 fajnie się prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Mariaczi Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 o kurde ledwo co przez dziurę wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROKERS Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Piękny jak go wyciągnąłeś na tą bałałajkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Szczere gratulejszyn piekny tygrys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 piekny garbusek GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 gratuluje rybek ja dzisiaj byłem na rzeczce w centrum miasta bo wkońcu poodmarzało,udało misię z jednego miejsca wydłubać 6 okoni na paproszka niestety miały tylko 2ścia kilka cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 2014r na razie słabo.~30-40cm 6szt+40cm 3szt+45cm 2sztTe największe ok 47-48.. uczciwej 50-tki na razie brak.piękne ryby ale czemu nie ma ich w konkursie okoniowym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 piękne ryby ale czemu nie ma ich w konkursie okoniowym ? http://jerkbait.pl/topic/33713-konkurs-okoniowy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychard Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 W Krakowie gdzie mozna sie wybrac na Okonie. Podpowie ktos?Wisła w okolicy Kujaw to dobre miejsce czy moze gzies ciekawiej mozna trafic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Mozna ciekawiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychard Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 A mozesz podpowiedziec gdzie? Czy to juz pozostaje twoja tajemnicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Całe 39 cm na grocha moje nowe PB. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Pogratulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Mariaczi Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Gratulacje nowego PB, a dopiero luty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Nie mogę coś zedytować. Wiec pisze że zdjęcie okonia jest zrobione w naturalnej scenerii łowiska jakim jest rzeka pod mostem. Sorry ale nie będę męczył ryby biegając z nią po brzegu i szukając trawki skoro złowiony jast pod mostem. Jeśli naprawdę uważa ktoś ze złamalem regulamin to proszę usunąć zdjęcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Nie mogę coś zedytować. Wiec pisze że zdjęcie okonia jest zrobione w naturalnej scenerii łowiska jakim jest rzeka pod mostem. Sorry ale nie będę męczył ryby biegając z nią po brzegu i szukając trawki skoro złowiony jast pod mostem. Jeśli naprawdę uważa ktoś ze złamalem regulamin to proszę usunąć zdjęcie.W sensie ktoś Ci zarzucił, że most jest nieregulaminowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Nie mogę coś zedytować. Wiec pisze że zdjęcie okonia jest zrobione w naturalnej scenerii łowiska jakim jest rzeka pod mostem. Sorry ale nie będę męczył ryby biegając z nią po brzegu i szukając trawki skoro złowiony jast pod mostem. Jeśli naprawdę uważa ktoś ze złamalem regulamin to proszę usunąć zdjęcie.Komu i po co się tłumaczysz, jakieś żale ktoś miał czy co? Nic takiego chyba nie miało miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 (edytowane) Komu i po co się tłumaczysz, jakieś żale ktoś miał czy co? Nic takiego chyba nie miało miejsca.kolega chyba nawiązał do postów z działu lure Edytowane 23 Lutego 2014 przez mansik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Okoń piękny foteczka też wporządku więc nic tylko pogratulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robisum1 Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Piękny pasiak gratuluje .Sebo weź mi przetłumacz z Polskiego na moje bo nie kumam cytuje-.....na grocha moje nowe PB..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Piękny pasiak gratuluje .Sebo weź mi przetłumacz z Polskiego na moje bo nie kumam cytuje-.....na grocha moje nowe PB.....Na grocha,czyli groszek od Forecasta (wobler) a PB to nic innego jak personal best,czyli nowa życiówka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 (edytowane) Na grocha,czyli groszek od Forecasta (wobler) a PB to nic innego jak personal best,czyli nowa życiówka ... Dziękuję Krystian za wytłumaczenie ;)Dodam że wczoraj miałem wyższą gorączkę niż rozmiar tego okonia i bylem na rybkach dosłownie 20 minut. Edytowane 23 Lutego 2014 przez Sebo0707 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robisum1 Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 (edytowane) Dziękuje za wyjaśnienie ,myliłem się prosząc o przetłumaczenie z Polskiego na moje powinno być z Angielskiego na Polskie ,a już myślałem ze nie rozumiem ojczystego języka .To do gorączki doszło Ci jeszcze podwyższone ciśnienie Jeszcze raz gratuluje ładnej rybki a zarazem nowej życiówki , pozwolę sobie tylko zauważyć ze jeśli jesteśmy Polakami to mówmy i piszmy w języku ojczystym .Przepraszam za pisanie nie na temat ale mam alergie na tego typu sprawy.Masa tego w internecie,radiu,tv ,dziennikarzom politykom i sporej rzeszy obywateli jakby raptem brakowało slow w ojczystym języku i robią wstawki angielskojęzyczne. Edytowane 23 Lutego 2014 przez robisum1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi