vojtas Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 witam dzisiaj z rana wybrałem się nad zaporówkę i połowiłem pare okonków w tym jeden uderzył 33cma pużniej pojechałem do parku w kaliszu i 30steczka padłaco za dzień,pozdro VOJT@S 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracek Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Gratki VOJT@S ładnie sezon zacząłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Fajne irokezy, gratsy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Koledzy, darujcie już. Te zaciążone, grube dziewczynki dają rekordy życiowe, ale ....................... Nie chcę być ortodoksem, proszę, darujcie im. Niech w spokoju stworzą nam nowe pokolenie genetycznie superokoni. Dajcie im szansę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzers Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Spokojnie, grubaski dadzą sobie radę. Aby tylko nie kłębiły się czarne myśli o kawiorze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 witam dzisiaj kolejny pasiak zameldowa się na zaporówce 30staczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afghan Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 A na co kolega go złapał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 A na co kolega go złapał?twesterek 3,5cm i główka 3g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracek Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 VOJT@S fajny akwen jakiś masz bo sukcesywnie pasiaczki poławiasz ale to chyba tak przed tarłem mają wilczy apetyt a pózniej na 2 tygodnie zapadną się pod ziemię i będą tylko brały maluchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 powiem Ci że na tym zbiorniku nienajgorzej się je łowi,po tarle też w miare gryza,np w tamtym roku przez całe wakacje wogóle niedało się ich złowić tak jak sandaczy dopiero od września sie okoń ruszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelstu Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 A ja chyba wiem co to za akwen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 A ja chyba wiem co to za akwen <br />I ja wiem jaki to akwen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Co tak skromnie, wrzuć coś większego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 spokojnie mamy czas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melabolgia Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 (edytowane) Witam, Dzisiejsze 36cm cm Rybka pływa dalej jak Putin po Morzu Czarnym.. Edytowane 5 Marca 2014 przez Melabolgia 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Szeroki jak leszcz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melabolgia Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Szeroki jak leszcz Ano Fajne miny miało dwóch obserwatorów szczególnie jak odpływał... i to hasło z ust jegomościa: PANIE, NIE SZKODA TO WYPUSZCZAĆ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Wygląda jak mały U-boot trzeba było panom wyjaśnić, że rybka lubi pływać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melabolgia Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Starałem się, ale nie sądzę aby cokolwiek mogło do nich dotrzeć Ich korzenie mocno wrosły w czasy PRL'u ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 (edytowane) ależ piękne pasiaki gratulacje chłopaki, a co do C&R i komentarzy lamusów to uwielbiam takie chwile kiedy widzę te skaczące gule - oj.... chyba złośliwy jestem Edytowane 6 Marca 2014 przez MANTHEO 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melabolgia Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 ależ piękne pasiaki gratulacje chłopaki, a co do C&R i komentarzy lamusów to uwielbiam takie chwile kiedy widzę te skaczące gule - oj.... chyba złośliwy jestem Złośliwy, no co TY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 he he też pod tym względem lubie wk...ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Super garbiki. A z tym wypuszczaniem? Ehhh te stare "leśne dziadki" wszystko by zeżerli -.- . Gratuluje postawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 No to ładny kaban. Gratuluje wszystkim pięknych okoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi