marius13 Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 GRUBA SAMICA W TYM ROKU JAK DALEJ TAK POJDZIE TO TARLO GARBY W MARCU ZACZNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Witam, Dzisiejsze 36cm cm Rybka pływa dalej jak Putin po Morzu Czarnym.. ale KARK !!!! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregx1 Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Możecie się śmiać, ale dziś w trzecim rzucie na maluśkiego paprocha trafiłem życiówkę - samica 34 cm, wysoko wygrzbiecona i dziwo chyba już po tarle. Wielkość dla niektórych może nie powalająca, ale na moim małym wiślanym starorzeczu to na prawdę okaz. Zdjęć raczej nie zamieszczę, bo chcąc jak najszybciej rybkę wypuścić, zdążyłem zrobić telefonem tylko dwa i to niezbyt udane. Cieszy tym bardziej, że od ponad tygodnia z okoniami było u mnie bardzo słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasior183 Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 A ja wczoraj trafiłem takiego okonka.W sumie było kilka sztuk a ten największy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 ładny wiosenny pasiaczek,u mnie wczoraj 5 sztuk pasków ale niestety największy miał 22cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pluszcz Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 (edytowane) Hmm, warto by przemyśleć czy w trakcie wzrostu ryby, taki koralik nie zdeformuje płetwy grzbietowej (promienia) na którym, ta ozdoba będzie tkwiła . Możliwe, choć nie wiem czy bardziej sprawa nie będzie ułatwiała większym drapieżnikom namierzenia tej ryby (np. jak "celownik" w woblerze), albo czy nie będzie prowadzić do nękania przez inne ryby kierowane ciekawością. Choć może przy użyciu koralika np. ciemnooliwkowego czy czarnego sprawa nie będzie tak wyglądała (jeśli w ogóle będzie). Edytowane 14 Marca 2014 przez Pluszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 (edytowane) spokojnie mamy czas....... Edytowane 16 Marca 2014 przez Baars 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Piękny garbus,gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Okoń na okonia . Rzeczywiście kawał garba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Super rybka gratulacje!! Ile miał centków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Mam i ja się czym zrewanżować 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 (edytowane) Zmowa jakaś, z "ósemką" Salmo w tle Edytowane 16 Marca 2014 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 No akurat tak sie zdarzyło Popper. Ja z Baarsiakiem w sumie pojmaliśmy 4 sztuki ale i tak jesteśmy cienkie bolki przy naszych kolegach. Oni z tego co pamiętam mieli 8 i chyba tylko dwa mniejsze niż 45... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Krisu daje Ci chwile do namysłu a pozniej edytuje post i wstawiam takie coś, rozmiar sie zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Jeszcze takie się gdzieś znalazło:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Okonie dostawają od Was po pysku bez litości! Piękne irokezy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neptune Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Grubo koledzy, grubo. Gratki.Moje wypociny z czwartku 34 cm ... sporo na BT poszło ale ten największy, grubiutka ikrzyca. Oczywiście pływa dalej, siatka posłużyła jako podstawka do zdjęcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 No akurat tak sie zdarzyło Popper. Ja z Baarsiakiem w sumie pojmaliśmy 4 sztuki ale i tak jesteśmy cienkie bolki przy naszych kolegach. Oni z tego co pamiętam mieli 8 i chyba tylko dwa mniejsze niż 45... Ano 8, ale ja tylko 2 a Harry aż 6. Ale pięćdziesiątaka nie ustrzeliliśmy tak jak Ty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 To byla kwestia farta. Rownie dobrze mogl go zlowic ktorykolwiek z nas. No ale tak czy inaczej krolem wyjazdu jest Harry King:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 To byla kwestia farta. Rownie dobrze mogl go zlowic ktorykolwiek z nas. No ale tak czy inaczej krolem wyjazdu jest Harry King:)Kwestia farta powiadasz:)Ja tam mam swoja teorię spiskowa wiesz Krisu przeciez Pudełeczko juz prawie uzupelnilem o "magiczna przynete" A Harrego i Krzyśka juz niedlugo wypytam o szczegóły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 (edytowane) Zmowa jakaś, z "ósemką" Salmo w tle U nas słowo - jak to mówią - droższe do pieniędzy. Co ja poradzę, że brały na takie? Na zdjęciu Hornet 5 z garbusem 46. BTW - wszystkie rybki z trolla, a co! Edytowane 16 Marca 2014 przez krzysiek 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 ależ piękności łowicie, normalnie piękności - gratulacje Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Portret pamieciowy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 A, wrzucę jeszcze jednego Z trolla, przynęta: jaxonowska podróbka Yo-Zuri, kij XLS 2,60 do 21g, plećka 13lb, stalka Roze 10lb. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Krzyski fajne garby na pewno nie w Pl .Lowione ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi