krzysiek Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 (edytowane) Ano nie w PL Bo w PL rzadko robią tak: Edytowane 17 Marca 2014 przez krzysiek 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Sporo spiningistow wypuszcza rybek natomiast reszta to.............Krzys gdzie ta wyprawa okoniowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Wyczyść skrzynkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 (edytowane) .Krzys kiedy w PL będzie tyle i takie ryby jak tam? Edytowane 17 Marca 2014 przez marius13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Krzysiek ja tez wyczyscilem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 .Krzys kiedy w PL będzie tyle i takie ryby jak tam?Chyba ciężko bedzie dożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Krzys zostaje turystyka albo "emigracja wedkarsksa " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Szwedzkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 (edytowane) Harry hmmmmmmm? Edytowane 19 Marca 2014 przez marius13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Tak, to ten Harry, który łowi takie kluski w tajny sposób dając namacalny dowód, że nie tylko "gdzie" się liczy, a liczy się przede wszystkim "jak" i "na co" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Krzys z pustego to i Salomon nie naleje, mysle ze to gdzie i jak się lowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 A mnie zajęło dwa dni wyczajenie jak to robicie. No cóż nie świadczy to może dobrze o mojej inteligencji ale jednak się pokapowałem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 (edytowane) A to "świntuchy"od razu mogli powiedzieć choc i tak Twój garbi najokazalszy Edytowane 19 Marca 2014 przez marius13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Dla mnie ostatnio najważniejsze jest "z kim" a potem "gdzie". Kwestie, "jak", "na co" itp. to już tylko technikalia Dziękuję chłopakom za kolejną wspólną przygodę, którą łaskawy Stwórca okrasił nam takimi ślicznymi cudeńkami. Pozdrawiam.harry 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umarlypoeta Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Fakt, najważniesze z kim. Ja niestety przeważnie sam... a za pasiaki najszczersze gratulacje. Moim daleko do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 (edytowane) Jest gdzieś przycisk,, Nie lubię tego,,??? Edytowane 19 Marca 2014 przez rózgaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Harry w Pl tak duże i taka ilość GARBUSOW to w rybnym tak ze z kim to BARDZO ważne, ale gdzie rownie ważne pozdrawiam M.K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 (edytowane) A mnie zajęło dwa dni wyczajenie jak to robicie. No cóż nie świadczy to może dobrze o mojej inteligencji ale jednak się pokapowałem:) Wystarczyło spytać Edytowane 19 Marca 2014 przez krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Gdyby było mniej i mniejszych to wyjazd i tak byłby udany. Łapię się na tym, że w wyjazdach na ryby, ryby nie są dla mnie aż tak ważne, jakby się to mogło wydawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 (edytowane) Tak, klimat jest ważny, poczynając od a kończąc na łowach i przyłowach Edytowane 19 Marca 2014 przez krzysiek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Krzysiu to może zrobicie wyprawe do Norwegii slotkie wody sa tam często niedoceniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 My bardzo lubimy słodkie wody Laponii i jej słodkie klimaty Ale i Norwegia nęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Krzys Laponia... Filandia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 No dobra Chłopaki, to teraz pokażcie szczupaki i sandacze z tego wypadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi