krzysiek Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Szwedzka Laponia. A co do reszty rybek to nie ma się czym chwalić Duże ryby nie były na chodzie. Choć jakiś czas wcześniej, na początku lutego, kilka smoków różnej maści złowiono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Finmark Polnocna Norwegia dobre lowiska Lososi lipieni pali i pstragow to tyle ze słodkich wod, jeziora to raczej dla mnie pomylka głębokie polodowcowe 150m ,odchlanie Fiorty za to tetnia życiem, srodkowa I Polodniowa czesc No.to wspaniale lowiska okoni i szczupaków sandacze jedynie na polodniu , male no i te oresy[pstrągi morskie}ryba 2 srodowiskowa piekna sprawa goraco polecam.pozdrawiam M.K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Wystarczyło spytać 12-44,5.jpgA czasem fajnie jest samemu ruszyć mózgiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Tak, to ten Harry, który łowi takie kluski w tajny sposób dając namacalny dowód, że nie tylko "gdzie" się liczy, a liczy się przede wszystkim "jak" i "na co" Jednak musi być rybne łowisko. I tutaj dobrze jest samemu nie kombinować tylko zdać się na Was. Jakoś tak co wracam z jakiegoś wspólnego wyjazdu to z nowym PB na koncie . Klimat wyjazdu super, wielkie dzięki i oby więcej takich. Najbardziej mnie zawsze śmieszy tekst "ciekawe co by było jakby tu przyjechali tacy co potrafią łowić ryby" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 "ciekawe co by było jakby tu przyjechali tacy co potrafią łowić ryby" :D Też mnie to mocno zastanawia Jak zaczęliście z Wojtkiem kombinować, to się okazało, że całkiem nietrudno o niebrzydkiego sandacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Jakoś tak co wracam z jakiegoś wspólnego wyjazdu to z nowym PB na koncie . Pomyśl co będzie jak pojedziemy na dziewczyny 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Może być ciekawie, chociaż połów tylko na jednego kija od łeba , chyba spamujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barach3 Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 chyba spamujemy... Brawo za spostrzegawczość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Ciekawość to pierwszy stopień do p....a a propo norweszki nie gustują w śłowianach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Ciekawość to pierwszy stopień do p....a a propo norweszki nie gustują w śłowianach.To trzeba je wyprowadzić z błędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Masz słuszną rację kolego.Słowiańska krew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris1 Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 .Krzys kiedy w PL będzie tyle i takie ryby jak tam?"Cudze chwalicie........"One są Tu i Teraz. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umarlypoeta Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Graty, piękne pasiaki. U mnie wczoraj bez kontaktu niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 "Cudze chwalicie........"One są Tu i Teraz.003a.jpg005a.jpgJeszcze są,i tak z ciekawości zapytam;kolega dostał po oczach mleczem,czy ikrą?Wiem ,wiem,RAPR zezwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakochanywbugu Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Ikrą, samce nie dorastają do takich rozmiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 "Cudze chwalicie........"One są Tu i Teraz.003a.jpg005a.jpg Proponuję daleko idącą powściągliwość w łowieniu/męczeniu ryb, które przystępują/ przystąpią lada dzień do tarła... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Ikrą, samce nie dorastają do takich rozmiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris1 Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Jeszcze są,i tak z ciekawości zapytam;kolega dostał po oczach mleczem,czy ikrą?Wiem ,wiem,RAPR zezwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 007a.jpg006a.jpg@kris1-Ja nigdzie nie napisałem,że ryba została zabita,chodzi o to że być może ,warto w obecnej chwili dać spokój okoniom. Nic więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Mam poważne wątpliwości co do tego, czy na tym forum da się jeszcze pochwalić złowioną rybą... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakochanywbugu Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Proponuję daleko idącą powściągliwość w łowieniu/męczeniu ryb, które przystępują/ przystąpią lada dzień do tarła...W takim razie uprzejmie donoszę, że jaź właśnie zaczął - przynajmniej w moich stronach przystępować do tarła. Zaraz potem zacznie się szykować kleń..... i jak to teraz będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris1 Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 @kris1-Ja nigdzie nie napisałem,że ryba została zabita,chodzi o to że być może ,warto w obecnej chwili dać spokój okoniom. Nic więcej A ja chciałem tylko pokazać ,że w naszych wodach są piekne ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Mam poważne wątpliwości co do tego, czy na tym forum da się jeszcze pochwalić złowioną rybą...Można się chwalić. Za granicą na trolla łowią i im się bije brawo, ale ziomal łowiący w PL z ręki jest już poniżej krytyki. Dla mnie słowo wieś jest komplementem do tej sytuacji i więcej nie zamierzam pisać. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Oczywiście że się da,wystarczy łowić zgodnie z zegarem biologicznym ryb....nic więcej. To że RAPR,pewne gatunki olał w swych przykazaniach odnośnie okresów ochronnych,nie znaczy że ludzie muszą robić tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi