Urko Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Okoń naprawdę piękny, szczere gratki i "lekutka" zazdrość. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Wypad na okonie przyniósł oczekiwany efekt. Okonie brały, połowiłem a to jeden z większych 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario70 Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 (edytowane) Witam !!!A to mój okonek 41 cm.Na trola , przynęta RapalaMariuszhttp://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=210f870cc1008f22" Edytowane 6 Maja 2014 przez mario70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Mariaczi Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Wypad na okonie przyniósł oczekiwany efekt. Okonie brały, połowiłem a to jeden z większyMarzy mi się taki, piękne kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 ..... no ta ja też się pochwalę, rybka (z pierwszego maja) z wrocławskiego stawu Nieestetyczna ta fota, dlatego usunięta. Postaraj się z kolejna ry ..... za to szybko wypuszczona, ale cóz, o gustach się nie dyskutuje ( a z koniem się nie kopie) Przed zdjęciem okonia musisz wypastować pastą kiwi Wygrzebałem foty z marca i stycznia, ale wszystkich nie wrzucę. Dwa takie grubaski można pokazać, jeden grubo ponad kilo, a ten mniejszy chyba ok 40cm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Marzy mi się taki, piękne kolory a to nie czasem zasługa aparatu troche?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 ... raczej PS ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Przyłów przy trollingu za wąsatym - połakomił się na Jaxon Karaś 11 cm Mój nowy PB 46 cm 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Krzyśku, mario, Harry... w jakim to kraju tego okonia wytargaliście? Jak to tajemnica to może być na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Faktycznie, wysoko stoi okoniowa poprzeczka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 A mój taki weekendowy Po szczupakach poleciałem na szybkie okonie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes77 Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Musiałeś go połaskotać że tak ładnie zapozował do fotki .Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 "Jeden z dziesięciu" Około godzinny wypad na nowe miejsce zaowocował fajnymi rybkami, największa z nich to 30cm.pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Monk niedosc pieknych wasatych i piekny pasiak sie trafil jeszcze raz gratulejszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierak Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Okonek 43 centy z Pojezierza Lubuskiego, na soft 4playa (8 cm) Pozdrawiam 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Okonek 43 centy z Pojezierza Lubuskiego, na soft 4playa (8 cm) PozdrawiamCzyżbyśmy się widzieli na wodzie 1go maja? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Jak na razie mój największy w 2014 Przynęta Sebile AT Minnow 8,5cm, wędka Fenwick HMG do 10g, kręcioł Shimano Twin Power 1000FA, pletka Dragon Jiggin Braid 0,06 + 2m żyłki P-LINE 0,18 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Faktycznie, ładny irokee - ile miał, 45? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 ładnyniutki garbusek gratki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Okoń ma 44cm. Był jeszcze 38 i 36 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppludrok Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Piękna fotka :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Fotka nie zrobiona ale sezon zaczęty: okonik 32 cm zaliczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blondasak Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 46cm. Życiówka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Nowe PB , skromne ale jest Guma Mann's Ripper 10 cm Perła z Niebieskim Grzbietem na pięcio gramowej Główce , młynek Seido 4000 , Power Pro 0.14mm , SpeedMaster 5-25. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 blondaska graty piękny okoń tylko pozazdrościć dawno nie widziałem większego pewnie ładnie chodził na kiju pozdrawiam Japa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi