japa Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 witam złowiłem takiego okonia niema się czym chwalić ale jest w pogoni za pijawką oczywiście pijawka to jig pozdrawiam i udanych połowów Japa pozdrawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinbol4 Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Ale piękne pasiaki, ciemne fajnie ubarwione. Graty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris1 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Wędka Fenwick Aetos A701MFS 1/4-3/4kołowrotek Daiwa Certate2510RlinkaDuel Hardcore x8 -1,0przypon -FC Sawagear 0,28Salmo Hornet 6DR 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art__RZ Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Taki pasiaczek z dzisiejszego wypadu na gumę Savage Gear Soft 4Play 8cm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 ..Artur, to Ty na fotce??W życiu bym Cię nie poznał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art__RZ Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 ..Artur, to Ty na fotce??W życiu bym Cię nie poznał ...Patryk zleciało mi trochę z wagi przez ostatnie dwa miechy jakieś 15kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 ...świadomie??daj przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 tylko nie mówcie rybom jak spadać z wagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 piękne te rybki pozazdroszczę takich okazów i oczywiście graty u nas mało o takie okonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Piękne okonie. Gratulacje.A ten na 46 cm to już prawdziwy wypas.Takie to tylko w Szwecji widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek* Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 (edytowane) Garbusek kolegi złowiony na ,,boczny troczek” z pomocą 1”-lowj gumki ... Co było zaskoczeniem, tego dnia okonie bardziej mi brały na małego woblerka. Mój zestaw: Okuma BlackRock 3-18g, Sargus 2000, żyłka 0,20mm wobler Gunki 3,9mm. Na następny dzień kolega zamówił sobie taki sam , tylko po to by na następnej wyprawie udowodnić mi wyższość „bocznego troczku” Ponoć mówię to pogardliwie nie prawda „boczny kroczek” Edytowane 25 Maja 2014 przez Mirek* 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Dzisiejszy Perch 40 centów, guma Bass assasin 10cm kolor motor. Wędeczka Max insygnia cast + Curado 201e7. Branie zdecydowane, mocne w głębokim dołku. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Slawek, tak nie o rybie ale o focie a raczej o Tobie.Mowie szczerze, bardzo dobrze Ci z oczu patrzy.nie ma w tym podtekstu poprostu tak mi sie skojarzylo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Dzięki. Staram się jak mogę żeby być dobrym człekiem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Dzięki. Staram się jak mogę żeby być dobrym człekiem Pamiętaj, że dobrzy Ludzie mają raczej pod górkę w życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Szczęście głupiego czyt. początkującego Pierwsze wyjście nad wodę ze slajderkiem (8cm 20gr) na 1,5 godzinki ( wieczorny spacerek)Trzeba się trochę zgrać z tą przynętą ale już po chwili wyczucia można nią ładnie popracować , jak widać nawet świerzak może nim skusić rybkę, a woda przełowiona paproszkami do cna.43 cm w ładnej kondycji więc swoje ważył, pływa nadal i pewnie poluje dalej na młodsze rodzeństwo 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Pamiętaj, że dobrzy Ludzie mają raczej pod górkę w życiu.Jest zupełnie odwrotnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Slawku , tak jak obiecalem, pisze.. Ladne te Twoje okonki.. Jeszcze to ze rzucales pod wiatr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art__RZ Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Z dwóch ostatnich wypadów nad jeziorko pierwszy 38 cm i drugi po trzech godzinach biczowania wody i totalnego bezrybia tylko jeden pasiak ale za to 40-tak. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinbol4 Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Piękna loszka. Graty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Super pasiaste. U mnie dzisiaj jeden 30+ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Między Zanderami 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Takie między zanderkami cieszą bardzo... tez na klasyka. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Mateusz ten Twój pasiasty zbój nieźle przypozował, fajna fota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zly byl, ze go cos szybko z wody wytarmosilo to i sie stroszyl pieknie... Takie umeczone na paproszkowych wklejankach, to ledwo maja sile pletwami ruszac. Na solidnym kiju hol okonka 45cm trwa mniej niz minute i rybka nadal ma tego fotogenicznego "wkurwa" ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi