grunwald1980 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 . 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 (edytowane) Oderka ostatnio straszne syfy niosła, więc dałem wodom płynącym nieco czasu, by odpoczęły i ochłonęły Rybka złowiona pod stadem drobnicy, w okolicach przybrzeżnego spadu. Sprzętowo:Konger World Champion MikrosSpro Black Arc 8200Żyłka Mikado UV 0,12mmPaproszek calowy motoroil na 3g główce. Na mocne zestawy też brały, ale to już zupełnie inne łowienie było... PozdrówkaKamil Edytowane 9 Czerwca 2014 przez Kamil Z. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Wstydź się Kamilu takiego garbusa wytarmosić na taki mikrokondomowy sprzęcior... A gdyby tak locha szczupak zagryzl... taki 50-tak...?!? Przeciez połamałby, pozrywał, zniszczył... Gratulacje! a o mały włos bym zapomniał, cieszę się, żeś w końcu połamał tę witkę!!! Ja dzisiaj się napływałem, ale w końcu wypływałem... zostało 2 cm do magicznych 50. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 (edytowane) Największy szczupak na tym kijku, to sześćdziesiątak, już dobrych parę lat temu. Faktycznie, że trochę zabawy jest, ale się da Żeby podać i precyzyjnie zagrać "plemnikiem" szczytóweczka musi być ino ino.... Na razie nic więcej tym sprzętem nie wytarmoszę, bo jeszcze tego samego dnia się wziął i się złamał I to nie na "kabanie" 40+, a podczas niezbyt dynamicznego wymachu. Później już łapaliśmy "normalnie"- kij 2m do 25g, pletka 15lb, tytan i 7cm wobler Efekty znasz. Może nie stricte u mnie, ale coś tam gryzło Piękny kaban! Stare, zmęczone żarciem i niejednym dzikim tarłem okonisko Dajesz tam radę 5 z przodu to pewnie kwestia czasu, choć żebyś teraz nie wpadł w fatum 49cm Widzę, że zestaw trollingowo-okoniowo-szczupakowo-sandaczowy bez zmian Parę rybek już na tym secie wyjechało PozdrówkaKamil Edytowane 9 Czerwca 2014 przez Kamil Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Secik na metrówki za słaby, ale resztę ogarnia jak złoto. Skoro znalazłem miejsce, gdzie się kręcą garbate słusznych gabarytów, to korciło aby dać im jeszcze jedną szansę, klasykiem GT. Dziś jednak bardzo słabo, słońce, błyskawice, ciemno, ulewa, znów słońce i tak na zmianę co 2 godziny. W sumie złowiłem jednego okonia! 48cm! ;-) + jakiegoś sportowego szczupaczka 85cm. Uciekłem koło 16 przed zupełnie czarnym niebem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Jakieś święto tam macie, czy się urlopujesz i codziennie będziesz teraz podnosił ciśnienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Swieto bylo. Kolejny atak w niedziele, ale chyga wyplyne na rzeke poszukac letnich zanderkow. Jeszcze sie waham, bo i szczupaczki zagryzaja... moze wiec jakies jeziorko... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Ty to masz problemy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Dzisiaj po robocie udało się wyskoczyć nad jeziorko i udało się dorwać nowe PB. Jak na Norwegię to nie jakiś wyczyn, ale mnie cieszy niezmiernie. 43 cm na koguta, którego kiedyś ukręciłem z nudów. Ogólnie było ok 20 sztuk okoni i 3 szczupłe, ale na forum się nie załapały. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Jeszcze raz ci gratuluje fajnego pasiaka i nowego Bp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 To ja proponuję małą zabawę Ile mierzył wczorajszy okoń z piątku 13-tego???? 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 44cm Piękne kolorki i widzę, że łajba ochrzczona! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 37 max, gratulllacjoon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasss Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 42cm , genialnie ubarwiony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 39 i zlowiles go na S.AT.M 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Daję mu 48 cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris1 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 44cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rutra Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Myślę, że miał 0,5m. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Finlandia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Ładny obstawiam 45cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 No więc tak; 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Piękny 48 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 (edytowane) Dzisiejsze dwa białasy Edytowane 22 Czerwca 2014 przez Wesol 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakochanywbugu Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 A ja dzisiaj tez połowiłem trochę okoni...... na bagnach I nie bawimy sie w zgadywanki; 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rutra Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 A nagrodę za zwycięstwo w konkursie jakąś przewidziałeś? Gratuluję pięknej ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi