wobler129 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Nie przewidziałem Może następnym razem. W minioną niedzielę miałem sporo większego, niestety przegrałem walkę. Tutaj jeszcze jedno ujęcie; 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 ..woblerek, to kto wygrał...bo po perspektywie zdjęcia, bład pomiaru może wynieść +- 5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Maciek skąd u Ciebie ten worek z okoniami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Patu okoń miał 40,129cm biorąc pod uwagę model telefonu z jakiego zostało zrobione zdjęcie ;-) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 ..no tak - jaki telefon, taki pomiar .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rutra Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Trudny dzień, wiało, lało ale się udało, w drugim rzucie niezmiennie na bielikowego bańdziorka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 35cm amatora kogucich piórek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Szwedzkie rybki, takie 40staczki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 To ja coś polskiego wstawię ,żeby nam Szwecja wątku nie zagarnęła ... 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro1947 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Fajny okoń. Gratki. Czekam na bolesława. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Dzięki Maro ,już wstawiłem .Myślę że też fajna ryba ,przynajmniej podobna do mojego profilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro1947 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Bolek super. Ja tam zgłupiałem na punkcie Bzury. Fajna rzeka, ale na bolki razem ruszymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 (edytowane) Miały być bolenie Edyt:Okoń 37 cm.Łowisko - Jezioro ŻywieckieKij - Robinson Diplomat; Zander Light SpinnKołowrotek - Spro Red Arc 10200Żyłka HM 69 0,16Przynęta wobler "Magic" srebrny z czarnym grzbietem. Klasyk Edytowane 29 Czerwca 2014 przez woblery z Bielska 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexondre Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Dziś życiówka mojego ziomka - 51 cm O_o 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Przyłów 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Dziś życiówka mojego ziomka - 51 cm O_o IMG_6522.jpgStrasznie zimno tam u was z koncem czerwca! W zimowych rekawicach takie garby lowic latem! ho ho ho... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melabolgia Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 sobotni okoń w czasie eksperymentów z DS'em i keitechami C&R jak i pozostali członkowie stada... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 IMG-20140628-00076.jpgsobotni okoń w czasie eksperymentów z DS'em i keitechami C&R jak i pozostali członkowie stada...Opisz proszę zestawik i sposób zbrojenia Keitech'ów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melabolgia Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Opisz proszę zestawik i sposób zbrojenia Keitech'ówKijek Jaxon XT-Pro po modyfikacji (up. to 20g) plecionka rapala 0,10, przypon fc 0,18, hak cormoran no.6 czerowny do ds, nie ofsetowy, guma to Sexy Impact - Ayu - 3,8" - 9,5cm ,Zbrojona klasycznie na początku gumy (1cm licząc od pocz.) - mam nadzieję że coś pomogłem. Co mnie zdziwiło, to fakt słabych brań na mikro przynęty na ds'a w czasie gdy miliardy narybku stanowią darmową stołówke dla okoni. Dopiero zmiana na coś wartego uwagi przyniosła oczekiwany efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Dzięki. Myślałem o tych gumach na DS ale mniejszych Może konkretny obiadek vs ganianie za przekąskami to9 sposób na te leniwe i wyrośnięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melabolgia Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Dzięki.Myślałem o tych gumach na DS ale mniejszych Może konkretny obiadek vs ganianie za przekąskami to9 sposób na te leniwe i wyrośnięte Nie ma sprawy. Te mniejsze też są skuteczne (choćby easy shinery) na klasycznej główce.. choć nie w ten weekend.Na paprochy fajne efekty sa na Reinsy i Kongery (wormy) - niestety się wyzbyłem już wszystkich i będzie trzeba zamówić kolejną partię...A co do konkretnego obiadu dla tych wyrośniętych to by się zgadzało, miałem tego dnia jeszcze 5 sztuk pod 40cm... powodzenia w poszukiwaniach OKONI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Dwie rybki z dwóch dni. Jeden 39 cm, drugi 42 cm. Oba na wahadełko. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 super garbuskips . Kali co to za wahadełko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 "Laszczykówka" hand made. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 (edytowane) Dzisiaj tuż przed finałami, zagryzały w Sole dokładnie przez 25 min (19.40-20.05).Stadko rozbójników obżerało się drobnicą i nabrało się na meppsy:)Łącznie 6 szt. powyżej 25 cm, jeden 35, wszystkie wróciły na swoje miejsce na rancie.A tu zdjęcia, które jako-tako wyszły: Edytowane 13 Lipca 2014 przez DonPablo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi