Franc Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Paweł graty piękne okonie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Paweł Gratuluje PasiakówZastanawia mnie tylko co ta woda w Sole taka czysta skoro niezłe ulewy przeszły nad Twoim rejonem pozdr. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Dzięki Panowie. Nie dodałem, że zawsze łowię na bezzadziory.Wczoraj woda była idealna-w nurcie krystalicznie czysta. Na zastoiskach, gdzie zbiera się muł, było gorzej.Nie ukrywam, że nastawiałem się na pstrągi. Kropki nie chciały współpracować, więc cieszę się z pasiaków.Tak na marginesie, Soła czyści się dosyć szybko a ostatnie ulewy nie były jakieś straszne.Ta rzeka zaskakuje mnie za każdym razem- jak nie bezczelny bóbr pływający 2 metry ode mnie, to świnki biorące na cometa 2 Jak nie lipień na zerówkę to 8 kropków ok 40 cm z jednej 30 metrowej prostki... Do tego od czasu do czasu brzana, bolek, jaź, kleńWidać wyraźnie, że odwdzięcza się za catch&release I po każdej większej wodzie, zmienia się praktycznie nie do poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 a na jakiej wodzie - puszczonej ze zbiornika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Strasznie zimno tam u was z koncem czerwca! W zimowych rekawicach takie garby lowic latem! ho ho ho...Heh ,może kolega jakiś zimno krwisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexondre Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Heh ,może kolega jakiś zimno krwisty. Padało jak cholera do tego wietrznie, dlatego ubrani na "cebulke" xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Okoń groźny, kłuje i może ugryźć... więc wszystko rozumiem. U mnie w końcu wyszło słońce i wieczorkiem skusil sie garbusek. Wciaz 2 cm do 50-tki... to juz kolejny 45-48cm w tym roku. Cierpliwy jestem... poczekam! ;-) Tym razem nowy Rattlin Hornet Salmo zrobił dobrze... hmmmm póki co, wygląda mi na wyjątkowo uniwersalną przynętę! 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Brawo, bajeczny! Już nie mogę się doczekać, kiedy i ja je pomęczę Hornecikiem albo Perchem Nam te większe chętniej gryzły Percha 8DR... Próbujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Nie, bo teraz plywalem za drapieznym bialorybem i trafil sie taki pasiasty lobuz. Tym niemniej bedziemy probowac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Pierwsza okoniowa nowa życiówka 47 centów euforii PZDRZanderix 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Śliczny grubasek! Okoń oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 O-koń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Passa trwa... kolejny grubasek 45 na pokładzie. ;-) Rattlin Hornet 4,5 HP Salmo. Nie abym zachęcał, ale wczoraj tylko załączony na obrazku kolega, kilka jaziorów w wątku obok, bolek, kilka sandaczyków... Powoli staje się moim rzecznym No.1. Sprzętowo tym razem na lekko i mało nowocześnie: kijek PS60 LF, jakaś cienka PowerPro z fluorocarbonowym przyponem i biomasterek 4000HG. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Maaaaaały ;) A jeszcze niedawno człowiek by się dał za takiego pokroić...Chociaż jednego Brawo!Wciąż czekam na takiego z 5 z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Drugie 47 tego samego dnia - taki dzień się szybko nie powtórzy - choć z drugiej strony jak mawia przysłowie "nigdy nie mów nigdy" PZDRZanderix 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Widzisz Arku vel Chikling... są miejsca, gdzie takie rzeczy się dzieją. Wiary nieco więcej i kto wie... ;-) Gratulacje. Teraz przyjdzie zawalczyć o 50-tke! ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Ładne rybki, to czekam z niecierpliwością na zdjęcie 50-tki. Sam za okoniami się nie uganiam ale dobrze popatrzeć na takie fotki i pozytywnie się nastawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Widzisz Arku vel Chikling... są miejsca, gdzie takie rzeczy się dzieją. Wiary nieco więcej i kto wie... ;-) Gratulacje. Teraz przyjdzie zawalczyć o 50-tke! ;-) Kombinujcie ze spotami i przynętami Bo ryby zapewne są i czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Piękne okonie ja dzisiaj dorwałem takiego oto garbusa na swojego okonka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Upalne 41 PZDRZanderix 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Zanderix, Baloo a to z ręki, czy z trollingu łowicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Ja z trola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 a ja różnie, jak się trafi... ale ostatnie trollowe, w poszukiwaniu nowych miejsc.... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 (edytowane) Piękna seria pięknych pasiaczków od Zanderixa Brawo i gratulacje ! Mateuszowi będę gratulował jak złowi 50 Edytowane 28 Lipca 2014 przez Slavobeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 (edytowane) +40 cm zamiast esox'a, przynęta slider 10s Edytowane 29 Lipca 2014 przez damien79 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi