krakus Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Hej Nie ma czego zazdrościć tylko brać się do roboty. Testować przynęty, kolory i miejscówki a na pewno będzie efekt. Najważniejsze to być nad wodą i kombinować. W tym sezonie mam założenie dorwać jakiegoś pasiaka seniora na 50+. Pozdrawiam i połamania.Z czasem słabiutko po za tym w moich okolicach okoń 30+ to już GARBATY że hej Życze powodzenia i czekam na kolejne zdjęcia emerytów pozdr. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Witam serdecznie :-) A tu mój 30tak. Rybka oczywiście pływa dalej w dobrej kondycji. Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 I jeszcze jeden 32 cm Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Gratuluję wszystkim oxów :-).Czasami między kleniami, jaziami, bolkami, sumami...trafia sie nurtowy oksik :-).Ricci, najlepszy na świecie grillman, trafił chyba większość gatunków podczas oder event`u :-).Pozdro ziomm-do następnego..Portreciki dwa... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Wyglądam na focie jak Neo z Matrixa(a nie grillman)i tego się trzymajmy !Nie wszystkie gatunki,bo moją brzanę jakiś Conqiustadore sobie upatrzył ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 ..ten grillman to w samych superlatywach...nigdy nie jadłem lepiej upichconych białych kiełbasek, frankturterek, lepszego smalczyku i małosolnych..szczególnie nad wodą...Gesslerowa by sie kurna zajadała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Okonek ,na pocieszenie ... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlynek1976 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Z urlopowych wypadów, rekordzista 45cm 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 (edytowane) Ja dziś też wybrałem się na 3 godzinki za pasiakami i poza jednym rodzynkiem spełniajacym forumowe minimum bida... Niestety żadna z 3 szybkich fotek okonia w pełnej krasie nie nadaje się do wstawienia z powodu rozmazanego obrazu... tak więc tylko fota "na dowidzenia". Poza tym jednym 31 cm, jeszcze 10-11 sztuk w rozmiarze max. do 20 cm. Edytowane 22 Sierpnia 2014 przez Bootleg 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Panowie to piękne, że takie garbusy wracają do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 (edytowane) Pasiaki z rana Edytowane 23 Sierpnia 2014 przez Lord 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Brawo :clappinghands: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Wreszcie jakieś okonie a nie okonki 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 W watku okoniowym tylko ogladam... a tu w tym roku trafilem takiego garbatego gagatka. 33 cm mierzyl a zjadl RH10 w lekkiej wersji w momencie gdy slonce wyskakiwalo zza nadrzecznych drzew by zaczac bardzo udany wedkarski dzien. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zdjęcie kiepskie , kolega robił telefonem , ale o ! Garbek 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobrykolega Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Fajne pasiaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Nie aż tak duży ja kolegów wyżej...ale równie śliczny okonek , podziękowania dla gospodarza sadam14 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 taki z turawy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 (edytowane) taki z turawy Na ujściu tego bocznego potoczku? Też tam połowiłem z Miratem Edytowane 7 Września 2014 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Powoli i u mnie się ruszają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Powoli i u mnie się ruszają. Fajna foteczka , ciekawy woblerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas202 Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Właśnie, co to za wobek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Odpowiedź w dziale sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Taki spontaniczny wyjazd na niezbyt nie chcianą wodę.Wczorajszy dzień poświęciłem na pływaniu z kolegą i ustawianiu jego nowego echa. Napływamy na miejscówkę i efekty przekroczyły moje największe oczekiwania.Dwa rzuty i dwie ryby i od razu pobite PB.Pierwsza ryba 37 cm druga 41 cm wszystkie złowione na obrotówkę 3 meps. Dziś tak na chwilę i kolejny piękny okoń 38 cm. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Cieszę się, że duży okoń wrócił do wody, gdyby tak wszyscy.... to łatwiej byłoby bić życiówki. Ja też dziś podkręciłem swoje PB. Po wczorajszych szupakach, zachciało mi się nieco bardziej kameralnego łowienia i nieprzewidywalności rzeki. Jak uniwersalnie i na wszystko, to Rattlinek'. Pierwszy na rozerwanej opasce zameldował się 42cm podrostek.Chwilę później spadł mi poważniejszy przeciwnik, ale siła nurtu, plus ciężar ryby sprawia, że jak jest słabo zacięty, to po kilku bujnięciach rybka odpada... chyba, że był to jazior, ale one dziś baaardzo słabo. Jak nie na tej rzece... Wróćmy jednak do okoni. Spływając do portu, postanawiam przetrolowac miejsce, z ktorego mam najwiekszego jazia (56), rano na pusto, ale wiecie jak jest. Jak sie kiedys zlowilo, to juz zawsze ciagnie aby sprawdzic. Intuicja nie zawiodla. Choc mierzylem drania kilka razy, to nijak nie chcial miec pół metra. Nowy PB 49cm... Krok po kroczku... ;-) PS. Zdjęcia takim rybkom, robi się zdecydowanie prościej... ;-) 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi