Sandre Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 (edytowane) Ładne pasiaki.. Edytowane 17 Września 2014 przez Sandre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Łokonioszky się pokazały.!!!!! Sprzęt phenix m1 do 10 gr.Gumiś na 10 gr. lub wobler deep do 7-8 metrów Pozdro 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Dzisiaj trochę słabiej tylko 5 szt. chociaż żerowały na całego. Cierniki fruwały w powietrzu. Muszę coś stworzyć podobnego co ciernika, ale w miarę ciężkiego, aby daleko rzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 A jak wielkościowo te garby? Z doświadczenia wiem na moim zbiorniku wiem, że tylko nie liczne z tych grupek zaliczają się do forumowego minimum? Fajne okonki I na co połowiłeś jeśli można?Fotki robione z ręki z reguły nie oddają faktycznej wielkości ryby, zazwyczaj sztuka wygląda na mniejszą. Ten miał forumowe minimum. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Fajne garbuski , pozazdrościć tylko koledze , gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 U nas Pawle też są takie garbiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Być może , ja jakoś tam swoje magiczne 370mm już od kilku lat nie mogę przekroczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afghan Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Wczoraj się taki trafił. 45 cm 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Gratuluje wszystkim pieknych ryb. Ladne Garby a Iras to okoniowy zaklinacz O Takiej regularnosci to ja sobie moge pomarzyc. Przezucalem w osatnich tygodniach pojedyncze sredniakia takie do 37 ale dzisiaj wydeptalem wkoncu pierwszego prosiaczka 2014 Piekne mocne branie na pelnym dystansie 35-40m. Lyknal Keitecha Swing Impact 3 podanego na T rig z 10gr bulletem, kij to Evergreen Temujin The Rebellion, multik Megabass Fx68l, Linka Varivas High grade PE 1.5 z ponad metrowym fluo 0,28. Najsilniejszy okon jakie dane bylo mi cholowac mimo ze nie moj najwiekszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Gratuluje wszystkim pieknych ryb. Ladne Garby a Iras to okoniowy zaklinacz O Takiej regularnosci to ja sobie moge pomarzyc. Przezucalem w osatnich tygodniach pojedyncze sredniakia takie do 37 ale dzisiaj wydeptalem wkoncu pierwszego prosiaczka 2014 Piekne mocne branie na pelnym dystansie 35-40m. Lyknal Keitecha Swing Impact 3 podanego na T rig z 10gr bulletem, kij to Evergreen Temujin The Rebellion, multik Megabass Fx68l, Linka Varivas High grade PE 1.5 z ponad metrowym fluo 0,28. Najsilniejszy okon jakie dane bylo mi cholowac mimo ze nie moj najwiekszy. Sorki za dwa posty ale jakos fotek nie moglem dodac [emoji52] 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Ładnie Kamil ! Widać ze zimno idzie i zaczynasz fajnie łowić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Piękny garbik. Gratki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Wczoraj spotkałem wędkarza podczas połowu okoni. Pakował wszystko w chlebak, nawet miniatury.. podchodzę pytam ''czemu Pan tych ryb choć nie zabija?'' odpowiada: ''nie mam sumiena zabijać ryby'' ... my okoni połowiliśmy sporo ale nic nadającego się na tapetę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Dzieki sliczne.@Piotrek u mnie tak jest ze z pierwszymi chlodami zaczynam szukac okoni i sandaczy. Wiosne i lato poswiecam na inne gatunki bo odmiana musi byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Super Okonie Panowie! Pozwolę sobie wrzucić kilka tegorocznych. Niestety wszystkie fotki tel ale coś tam widać największy 40cm. n 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Bartek, zajrzyj do "nas" 48 centów padło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 okonie zawsze powalczą 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Wszyscy tu tylko o C&R i delikatnym obchodzeniu się z rybkami , tylko na Boga czemu lwia część kolegów tak naciąga paszcze okoniom ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Pewnie z otwartą PASZCZU wyglądają seksowniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Wszyscy tu tylko o C&R i delikatnym obchodzeniu się z rybkami , tylko na Boga czemu lwia część kolegów tak naciąga paszcze okoniom ? też miałem o to zapytać bo nie bardzo wiem o co chodzi z tą paszczą na zdjęciach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covent Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Jak się nie chce mieć szpilek okonia wbitych w ręce to się go bierze za pysk.. proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazi81 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Jak się nie chce mieć szpilek okonia wbitych w ręce to się go bierze za pysk.. proste. Taaaaaaaa......... baaaaaaaaaardzo ciekawe tłumaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Jak dobrze złapiesz za mordkę to do fotki nie wypadnie,a jak złapiesz pod brzuszek i przy fotce zleci na ryjeki pierdyknie o dno łódki to sami oceńcie co się bardziej opłaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Można i za brzuszek, i za mordkę. Wilk syty i owca cała 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Jasne jak ma kto Tobie fotkę zrobić, jednak ja mówię za siebie o sytuacji w której robi się sweet focie z fiszem.A co do wilka to przyznam Krzyśku że ten Twój to Big łulf ZH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi