drag Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Można i za brzuszek, i za mordkę. Wilk syty i owca cała 23-46.jpgI okoń przy okazji też Dobry grubas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Jasne jak ma kto Tobie fotkę zrobić, jednak ja mówię za siebie o sytuacji w której robi się sweet focie z fiszem.A co do wilka to przyznam Krzyśku że ten Twój to Big łulf ZH Odrzucając fałszywą skromność i trzymając się faktów powiem, że był to jeden z mniejszych czterdziestaków złowionych w tym roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Jak dobrze złapiesz za mordkę to do fotki nie wypadnie,a jak złapiesz pod brzuszek i przy fotce zleci na ryjeki pierdyknie o dno łódki to sami oceńcie co się bardziej opłaca.Ciekawe,szczupaka czy sandacza też za mordkę bo może ,,pierdyknąć na brzuszek ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Ale ty masz czlowieku w tobolku. Sorki za wyrazenie ale troche mnie to drazni. Chwyt za "mordke" umiejetnie wykonany jest najbezpieczniejszym dla ryby i to nie tylo dla okonia. Prezentuje tak jak okonia z poprzedniej strony praktycznie kazda rybe po za sandaczem i szczupakiem. Nie uszkadzamy blony sluzowej, mamy pelna kontrolę nad ryba co moze ja uchronic przed urazami mechanicznymi. Podstawa to podporka u mnie jest podwojna malym palcem i druga reka pod brzuch. Najpierw trzeba takiego okonia zlapac zeby sie przekonac o ich sile.Z mojej strony out, jak masz jakies zale wal na priv zeby nie zasmiecac watku bo ta dyskusja wraca jak bumerang a prowokowana najczesciej przez ludzi ktorych najwiekszy okon byl wielkosci dobrego jerka na szczupaki.Peace and Love 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 (edytowane) Alex--Obrońco nękanych okoni wiem, że ty nawet po podebraniu dezynfekujesz wodą utlenionąmiejsca gdzie rybkę macałeś nawet jeżeli robiłeś to w rękawiczkach. ZUH chłopak!!!! Braavoooo, Johny Bravoo Edytowane 23 Września 2014 przez Zander Hunter 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Pedantyczni może lepiej niech przy komputerach zostaną, wędkarstwo to zdecydowanie nie sport dla was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazi81 Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Czytając posty niektórych kolegów, dochodzę do wniosku, że ich poglądy są zmienne i zależne od gatunku, o którym mowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Ale ty masz czlowieku w tobolku. Sorki za wyrazenie ale troche mnie to drazni. Chwyt za "mordke" umiejetnie wykonany jest najbezpieczniejszym dla ryby i to nie tylo dla okonia. Prezentuje tak jak okonia z poprzedniej strony praktycznie kazda rybe po za sandaczem i szczupakiem. Nie uszkadzamy blony sluzowej, mamy pelna kontrolę nad ryba co moze ja uchronic przed urazami mechanicznymi. Podstawa to podporka u mnie jest podwojna malym palcem i druga reka pod brzuch. Najpierw trzeba takiego okonia zlapac zeby sie przekonac o ich sile. Z mojej strony out, jak masz jakies zale wal na priv zeby nie zasmiecac watku bo ta dyskusja wraca jak bumerang a prowokowana najczesciej przez ludzi ktorych najwiekszy okon byl wielkosci dobrego jerka na szczupaki. Peace and Lovezawsze znajdzie się ktoś i włoży kij w mrowisko ja tam nie łowie rekordów ale fote zobaczyć lubie, proponuje nie oglądać jak kogoś kuje w oko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Alex--Obrońco nękanych okoni wiem, że ty nawet po podebraniu dezynfekujesz wodą utlenionąmiejsca gdzie rybkę macałeś nawet jeżeli robiłeś to w rękawiczkach. ZUH chłopak!!!! Braavoooo, Johny Bravoo Rozumiem że ZUH to Zakład Usług Hydrologicznych ?,Hydraulicznych ?,zanim zaczniesz z kogoś kpić proponuję żebyś poprawił ortografię,tak będzie prościej,pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 A gdzie ryby? Może by tak "prawidłowo trzymający do zdjęcia" coś w końcu zaprezentowali. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 My nie śmiemy prezentować fotek a tym bardziej nikogo nie pouczać , wyraziliśmy tylko swoją opinię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Jest chyba na tym forum wątek pt "zdjęcia do oceny".. tam można wyrażać opinie. Tutaj pokazuje się okazy okoni złowione w 2014r. Ostatnia strona to śmietnik. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Ostatnia strona to śmietnik.Śmietnik na forum to niestety wilcze prawo użytkowników. Podkreślam, WILCZE! Nie, żeby mi to pasowało - też jestem tutaj za Wypuszczanymi_Okoniami_2014... PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Takimi? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Można i za brzuszek, i za mordkę. Wilk syty i owca cała 23-46.jpgPrzepiękny garbus i super fota. Cholerka, jak u Ciebie to jeden z mniejszych w tym roku to zazdraszczam . Mi nie dane było jeszcze przebić się przez 40-kę. Może tegoroczna jesień w końcu coś niezapomnianego przyniesie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Łowiliśmy w bardzo "selektywnym" miejscu, dawno i nieprawda, ale wkrótce może uda się kolejny krótki wypad... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Przepiękny garbus i super fota. Cholerka, jak u Ciebie to jeden z mniejszych w tym roku to zazdraszczam . Mi nie dane było jeszcze przebić się przez 40-kę. Może tegoroczna jesień w końcu coś niezapomnianego przyniesie.Pozdrawiam.A co wyjeżdżasz za granice w poszukiwaniu rybek ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Rozumiem że ZUH to Zakład Usług Hydrologicznych ?,Hydraulicznych ?,zanim zaczniesz z kogoś kpić proponuję żebyś poprawił ortografię,tak będzie prościej,pozdrawiam.Owszem kpię z takich ludków jak ty bo siedzisz przed monitorem i głaszczesz myszkę zamiast iść na ryby.ZUH- to taka ironia w prostym wydaniu której nie zrozumiałeś.Za trudna dla Ciebie? Koncentrujesz się na bzdetach nie istotnych,nie mających wiele wspólnego z wędkarstwem. Najważniejsze w moim przypadku jest łapanie i wypuszczanie ryby w bardzo dobrej kondycji.A prościej kolego to będzie jak sprawy podbierania ryb, chwytania itp. pozostawisz do wyboru wędkarzowi.Jeśli masz ochotę się przysłowiowo spuszczać nad tym to załóż oddzielny wątek i pisz co ci rozum do głowy wnosi.Z mojej strony wsio.Serdecznie pozdrawiam i życzę wielkich okazów na www.złap-rybę-w sieci.plZh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Łowiliśmy w bardzo "selektywnym" miejscu, dawno i nieprawda, ale wkrótce może uda się kolejny krótki wypad...Plissssss!!! weźcie mnie ze sobą, będę grzeczny. :innocent: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) Dzisiejszy garbaty rozbójnik 38 cm. Może nie tak duży jak Wasze okoniska, ale że z rzeki a konkretnie z Narwi więc liczy się podwójnie . Edytowane 27 Września 2014 przez pawello 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyciech Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 (edytowane) Witam wszystkich łowców okoni.Gratuluję pięknych okazów i czekam z niecierpliwością na te największe.Wrzucę kilka swoich perch-y z ostatnich dni. Nie ma nic specjalnego (największy 46 cm). Myślę że te większe dopiero się zaczną. Przepraszam za jakość zdjęć , ale większość wypadów była bez towarzystwa.Pozdrawiam Mariusz Edytowane 28 Września 2014 przez woyciech 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 @Woyciech piękne okazy Gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacp Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 hahaha.. Nic specjalnego, tylko 46 cm. Też bym chciał takie maluchy łowic 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 woyciech-znowu dajesz gratki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyciech Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Dzięki wszystkim za gratulacje Ale wyłączać już te komputery i śmigać na ryby, wieczorem możemy podzielić się wrażeniami i wstawić jakieś fotki jeszcze większych garbów.Ja już właśnie wskakuję w wodery i lecę nad wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi