Skocz do zawartości

OKONIE 2014

vojtas

Rekomendowane odpowiedzi

Jasne jak ma kto Tobie fotkę zrobić, jednak ja mówię za siebie o sytuacji w której robi się sweet focie z fiszem.

A co do wilka to przyznam Krzyśku że ten Twój to Big łulf :)

ZH

Odrzucając fałszywą skromność i trzymając się faktów powiem, że był to jeden z mniejszych czterdziestaków złowionych w tym roku :)

• Like 1

Ale ty masz czlowieku w tobolku. Sorki za wyrazenie ale troche mnie to drazni. Chwyt za "mordke" umiejetnie wykonany jest najbezpieczniejszym dla ryby i to nie tylo dla okonia. Prezentuje tak jak okonia z poprzedniej strony praktycznie kazda rybe po za sandaczem i szczupakiem. Nie uszkadzamy blony sluzowej, mamy pelna kontrolę nad ryba co moze ja uchronic przed urazami mechanicznymi. Podstawa to podporka u mnie jest podwojna malym palcem i druga reka pod brzuch. Najpierw trzeba takiego okonia zlapac zeby sie przekonac o ich sile.

Z mojej strony out, jak masz jakies zale wal na priv zeby nie zasmiecac watku bo ta dyskusja wraca jak bumerang a prowokowana najczesciej przez ludzi ktorych najwiekszy okon byl wielkosci dobrego jerka na szczupaki.

Peace and Love

• Like 8

Alex--Obrońco nękanych okoni wiem, że ty nawet po podebraniu dezynfekujesz wodą utlenioną

miejsca gdzie rybkę macałeś nawet jeżeli robiłeś to w rękawiczkach. ZUH chłopak!!!! Braavoooo, Johny Bravoo  :lol:  :lol:

Edytowane przez Zander Hunter
  • Like 1

Ale ty masz czlowieku w tobolku. Sorki za wyrazenie ale troche mnie to drazni. Chwyt za "mordke" umiejetnie wykonany jest najbezpieczniejszym dla ryby i to nie tylo dla okonia. Prezentuje tak jak okonia z poprzedniej strony praktycznie kazda rybe po za sandaczem i szczupakiem. Nie uszkadzamy blony sluzowej, mamy pelna kontrolę nad ryba co moze ja uchronic przed urazami mechanicznymi. Podstawa to podporka u mnie jest podwojna malym palcem i druga reka pod brzuch. Najpierw trzeba takiego okonia zlapac zeby sie przekonac o ich sile.

Z mojej strony out, jak masz jakies zale wal na priv zeby nie zasmiecac watku bo ta dyskusja wraca jak bumerang a prowokowana najczesciej przez ludzi ktorych najwiekszy okon byl wielkosci dobrego jerka na szczupaki.

Peace and Love

zawsze znajdzie się ktoś i włoży kij w mrowisko ;) ja tam nie łowie rekordów ale fote zobaczyć lubie, proponuje nie oglądać jak kogoś kuje w oko ;)

• Like 1

Alex--Obrońco nękanych okoni wiem, że ty nawet po podebraniu dezynfekujesz wodą utlenioną

miejsca gdzie rybkę macałeś nawet jeżeli robiłeś to w rękawiczkach. ZUH chłopak!!!! Braavoooo, Johny Bravoo  :lol:  :lol:

Rozumiem że ZUH to Zakład Usług Hydrologicznych ?,Hydraulicznych ?,zanim zaczniesz z kogoś kpić proponuję żebyś poprawił ortografię,tak będzie prościej,pozdrawiam.

Można i za brzuszek, i za mordkę. Wilk syty i owca cała :)

attachicon.gif23-46.jpg

Przepiękny garbus i super fota. Cholerka, jak u Ciebie to jeden z mniejszych w tym roku to zazdraszczam . Mi nie dane było jeszcze przebić się przez 40-kę. Może tegoroczna jesień w końcu coś niezapomnianego przyniesie.

Pozdrawiam.

Rozumiem że ZUH to Zakład Usług Hydrologicznych ?,Hydraulicznych ?,zanim zaczniesz z kogoś kpić proponuję żebyś poprawił ortografię,tak będzie prościej,pozdrawiam.

Owszem kpię z takich ludków jak ty bo siedzisz przed monitorem i głaszczesz myszkę zamiast iść na ryby.

ZUH- to taka ironia w prostym wydaniu której  nie zrozumiałeś.Za trudna dla Ciebie? Koncentrujesz się na bzdetach nie istotnych,

nie mających wiele wspólnego z wędkarstwem. Najważniejsze w moim przypadku jest łapanie i wypuszczanie ryby w bardzo dobrej kondycji.

A prościej kolego to będzie jak sprawy podbierania ryb, chwytania itp. pozostawisz do wyboru wędkarzowi.

Jeśli masz ochotę się przysłowiowo spuszczać nad tym to załóż oddzielny wątek i pisz co ci rozum do głowy wnosi.

Z mojej strony wsio.

Serdecznie pozdrawiam i życzę wielkich okazów na www.złap-rybę-w sieci.pl

Zh

• Like 1

Witam wszystkich łowców okoni.

Gratuluję pięknych okazów :) i czekam z niecierpliwością na te największe.

Wrzucę kilka swoich perch-y z ostatnich  dni. Nie ma nic specjalnego (największy 46 cm). Myślę że te większe dopiero się zaczną. 

Przepraszam za jakość zdjęć :( , ale większość wypadów była bez towarzystwa.

Pozdrawiam Mariusz

xxGJ5q.jpg

hvMCNz.jpg

kksAD9.jpg

m6Tbu2.jpg         

pZ89Ns.jpg

9Z7Nwo.jpg

iIGuzr.jpg

Edytowane przez woyciech
  • Like 36