guciolucky Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Gratki @Guciolucky i @Bigrafi. Ja dzisiaj bardzo pechowo :-( W pierwszym Rzucie odprowadza mi pierwszy 30tak mojego woblerka pod same nogi. W nastepnych kilku rzutach zacinam konkretnego Garba ale po paru sekundach spinka. Mysle sobie "noz kor....a mac" ale nic lowie dalej i po chwili choluje dobrego pasiaczka a do brzegu odprowadzili go serdeczni koledzy, w sumie 4szt a jeden dobrze ponad 45cm. Potem urwalem 2 wobki illexa i wolframowego Bulleta :-( Gdy sie sciemnilo piekne sandaczowe branie na wobka ktory znow schodzi i pozostawia rozgiete haki :-( Dzisiaj to byl moj piatek 13ego :-( 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 (edytowane) @gucioluckyNie "polubię" bo wyginasz ryjki okoniom Edytowane 11 Października 2014 przez Mariano Italiano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 (edytowane) Kamil,Szklaneczka whisky ukoi szargane nerwy.Ładny,grubiutki garbusek Edytowane 11 Października 2014 przez Mariano Italiano 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Wiesz ze nie pije ostatnimi czasy :-) forma coraz lepsza wiec nie ma co popijac, moze kiedys obrocimy tego Jackiego razem :-) tak sie zgrzalem ze mnie leb rozbolal haha i chyba z ranca se odpuszcze i pospie bo wieczorem na nocke :-( 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz-7 Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 U mnie dzisiaj taki garbusek 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 piękny garbus co to za kijek Łukasz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Któraś Inazuma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz-7 Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Dokładnie, to inazuma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 WitamDzisiaj sporo ładnych rybek to jedna z nich Sprzętowo St.Croix Legend , TP Stradic , plecionka HM8X Forte 0,06 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Panowie na jakiej głębokości stoją u Was w tej chwili okonie... ja miałem ostatnio spory problem z ich znalezieniem... ostatecznie znalazłem na 4,5 metrowym spadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Panowie na jakiej głębokości stoją u Was w tej chwili okonie... ja miałem ostatnio spory problem z ich znalezieniem... ostatecznie znalazłem na 4,5 metrowym spadku Ja dziś połowiłem na 4 m blacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 U mnie dzisiaj taki garbusek 10690259_845063658879126_4715096439128008149_n.jpgFajna fotka i piękny garbik. Gratulacje ps. co to za kręcioł ,jakiś quantum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość White--fish Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Daiwa Caldia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 ostatnio wydłubałem jednego i tylko jednego na spadku z 3.8 na 4.5 ale spadek pod kątem prostym, co najlepsze na echo było go widać i dał sie złowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 miał być zander, a tu niespodzianka bo w ciemnościach już uderzył mi w koko taki okoń... nowe PB pobite 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz-7 Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Fajna fotka i piękny garbik. Gratulacje ps. co to za kręcioł ,jakiś quantum ? Daiwa Caldia Racja to caldia. miał być zander, a tu niespodzianka bo w ciemnościach już uderzył mi w koko taki okoń... nowe PB pobite Piękny Garb andego, Graty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Gratki andego, garb spasiony i pięknie wybarwiony, Jakieś fajne starorzecze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) Turawa Edytowane 13 Października 2014 przez andego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 miał być zander, a tu niespodzianka bo w ciemnościach już uderzył mi w koko taki okoń... nowe PB pobite fajny kurnik masz na łódce ile miała ta rybka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 lubię te przynęty, warto mieć trochę kokoszów w różnych kolorach i gramaturach bo nigdy nie wiadomo co im rybom do łba strzeli Okoń miał 42 cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalwedkarz Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Andego ważyłeś go? Może był medelowy? http://www.wedkarstwomojapasja.pl/po-rekord-po-medal/ według tej rozpiski wystarczy 1kg na brąz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyciech Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 (edytowane) Cześć Wszystkim Zbliża się już czas na największe garby. Dziś udany wypad , sporo rybek w różnych miejscach.W jednym trafiłem chyba na dość liczną rodzinkę z jednego rocznika ( w pięciu rzutach 5 okonków po 40 cm ). Było w sumie ok 10 powyżej 40. Największy z dzisiaj 47 cm (dla ciekawości 1300 g) i z fotki poniżej 43 (1010 g). W niedzielę złowiłem takiego grubasa na 43 cm a waga wskazała 1505 g. Ale niestety kolega robił fotę swoim telefonem i po powrocie do samochodu w trakcie zdejmowania woderów wypadł mu na kamienie i wyświetlacz szlag trafił i trzeba poczekać aż go uszykuje wtedy wrzucę zdjęcie.Pozdrawiam Mariusz Edytowane 14 Października 2014 przez woyciech 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 @woyciech kapitalne garby! pewnie dostarczyły wielu emocji w czasie holu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Pięknie ubarwione 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi