Skocz do zawartości

OKONIE 2014

vojtas

Rekomendowane odpowiedzi

Gratki @Guciolucky i @Bigrafi.

Ja dzisiaj bardzo pechowo :-( W pierwszym Rzucie odprowadza mi pierwszy 30tak mojego woblerka pod same nogi. W nastepnych kilku rzutach zacinam konkretnego Garba ale po paru sekundach spinka. Mysle sobie "noz kor....a mac" ale nic lowie dalej i po chwili choluje dobrego pasiaczka a do brzegu odprowadzili go serdeczni koledzy, w sumie 4szt a jeden dobrze ponad 45cm. Potem urwalem 2 wobki illexa i wolframowego Bulleta :-( Gdy sie sciemnilo piekne sandaczowe branie na wobka ktory znow schodzi i pozostawia rozgiete haki :-( Dzisiaj to byl moj piatek 13ego :-(

post-48077-14130533622254_thumb.jpg

• Like 11

Fajna fotka i piękny garbik. Gratulacje

ps. co to za kręcioł ,jakiś quantum ?

Daiwa Caldia

Racja to caldia.

miał być zander, a tu niespodzianka bo w ciemnościach już uderzył mi w koko taki okoń... nowe PB pobite :)

perch.jpg

Piękny Garb andego, Graty!

Cześć Wszystkim  :)

Zbliża się już czas na największe garby. Dziś udany wypad :rockon: , sporo rybek w różnych miejscach.

W jednym trafiłem chyba na dość liczną rodzinkę z jednego rocznika ( w pięciu rzutach 5 okonków po 40 cm ). Było w sumie ok 10 powyżej 40. Największy z dzisiaj 47 cm (dla ciekawości 1300 g) i z fotki poniżej 43 (1010 g). W niedzielę złowiłem takiego grubasa na 43 cm a waga wskazała 1505 g. :o Ale niestety kolega robił fotę swoim telefonem i po powrocie do samochodu w trakcie zdejmowania woderów wypadł mu na kamienie i wyświetlacz szlag trafił  :( i trzeba poczekać aż go uszykuje wtedy wrzucę zdjęcie.

Pozdrawiam Mariusz  ;)

1vK7yJ.jpg

Ao7oix.jpg

Edytowane przez woyciech
  • Like 21