Pawgas Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Andego ważyłeś go? Może był medelowy? http://www.wedkarstwomojapasja.pl/po-rekord-po-medal/ według tej rozpiski wystarczy 1kg na brąz Gdyby forumowicze zgłaszali złowione ryby do WW to każde wydanie byłoby pełne zdjęć ludzi z forum. A co do samych rekordów WW to zachwoałbym dystans - tam nawet mały amur staje się rekordowym kleniem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Wojciech jakiego sprzętu używasz na takie garby? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyciech Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Tak wiem szczególnie ten większy, już podczas holu zauważyłem te piękne barwy.:-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyciech Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Tomek jeśli chodzi o sprzęt to odpowiednio:Kijek Shimano Aliwio wklejanie do 15 g i kołowrotek budżetowy Abu Garcia Sx plus plecki PP, i tyle :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 (edytowane) 42cm.Nadal pływa i poluje. Edytowane 15 Października 2014 przez skius 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 (edytowane) Pływa na moim bajorku duzo takich i sporo większych.Niesamowity widok jak idą ławą i wystają im wielkie ryje z wody. Jesienią biorą na cykadki. Sprzętowo- Curado 101d Cast na blanku Hydra 8lb Pletka 0,10 Edytowane 15 Października 2014 przez skius 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Witam okoniarzy! Letni,wspomnieniowy garbus,Zestaw castingowy z multiplikatorem Presso plecionka Jaxon ,przypon metalowy ze względu na szczupaki,mepps nr 5 Aglia ze srebrnym skrzydłem. Jesienne okonie kosiliśmy takze na gumy,o czym więcej tu - http://jerkbait.pl/blog/14/entry-261-jerkbaitspinningbaitcastingflyfishing-na-leniucha/ 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakodrako1 Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Ostatnio 2 ładne Okonie się trafiły... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyciech Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Kolega właśnie naprawił telefon i wysłał Mi zdjęcie spasionego okonia (1505 g) A tu kilka sztuk z weekendowego perchowania Największy 46 cm. 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Piękne garbusy Mariusz! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 @woyciech widzę, że chyba nowe mety wyczaiłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Przepiękne ryby ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyciech Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Dzięki Patryk :-) Jestem chyba w okoniowym raju ;-)Daniel łowię cały czas w tych samych miejscówkach, bo cały czas liczę na jakiegoś potwora 50+ ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Kurcze nie poznalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Piękne garbusy. Gratulacje i życzę tej 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 gratulacje pasiaków na jakiej glebokoscie sie poruszaja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyciech Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) Hej ho Małymi kroczkami, centymetr po centymetrze zbliżam się do magicznej 50 Na zdjęciu garbusek 49 cm (1700 g) złowiony wczoraj.Łowiłem na płytszej wodzie, brania sporadyczne ale nie było mniejszych jak 40.Przynęta kopytko Relaxa 2,5 perła z czarnym grzbietem na 10 g główce. Edytowane 21 Października 2014 przez woyciech 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) Genialny!!!! Takie łowienie to kwintesencja perczykowania....szczerze zazdroszczę.... Łowicie tak płytko jak na fotkach wyżej, tzn. brodzenie do pasa? Co to za woda, jezioro, zatoka szkierowa? Pozdrawiam,malcz Edytowane 21 Października 2014 przez malcz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Hej ho Małymi kroczkami, centymetr po centymetrze zbliżam się do magicznej 50 Na zdjęciu garbusek 49 cm (1700 g) złowiony wczoraj.Łowiłem na płytszej wodzie, brania sporadyczne ale nie było mniejszych jak 40.Przynęta kopytko Relaxa 2,5 perła z czarnym grzbietem na 10 g główce. Stary rozwalasz mi system swoimi rybami. Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioo Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 BYYK!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) Graty za piękne gary. Edytowane 23 Października 2014 przez BOSMAN 76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyciech Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Cześć i czołem Dzisiaj strasznie wiało, strasznie pizgało ale coś się tam wydłubało Początek nie zapowiadał się rewelacyjnie , jeden około 20 cm okonek i nic więcej, zero brań. Jednak zmiany miejscówek i poszukiwania żerujących okoni przyniosły efekty . Namierzyłem stado i prawie w każdym żucie ryba. Okonie od 20 do 40+ a między nimi trafił się rodzynek na 48 i prawie 1,5 kg masy.A co u Was koledzy ??? Nikt nie łowi ??? 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Przepiękne te Garby łowisz ! i to regularnie... szczerze zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Piękny garb,graty,a to mój pierwszy Niderlandzki okonek 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi