biturbo Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 43 cm. Życiówka. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baart Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) Rzut na całą linkę a dopiero capnął streamera praktycznie pod samą szczytówką https://www.facebook.com/FlyFishingCulture Edytowane 1 Listopada 2014 przez Baart 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Dzisiaj jedno pukniecie i jedna rybka. Bylem z kumplem to i fotka w miare ok. Mialem ostatnio tez jakies przyzwoite garby, ale cykanie fotek samemu jakos srednio mi wychodzi ;-) 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Ales wychudl 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Przynajmniej ryby wydaja sie wieksze :-D az tak zle nie ma, 90 dyszek mam ale zjechalem z fatu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) Jakiś gościu z ładnym okoniem na fotce a to Ty??? Wyglądasz teraz jak Małysz a nie Gugcio ,tylko wąsika brak pozdrowasy Edytowane 1 Listopada 2014 przez bobesku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Ładnie się bawicie. W Polsce też są garbusy i to nie byle jakie, dzisiaj z rana wciąłem zgrabnego i jeden mi spadł. Mam jeszcze foty okoni złowionych w poprzednich dniach, kiedyś może zgram i wrzucę. 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Piękny, aż czarny.Ja muszę chyba jeszcze poczekać na takie garbusy. Ale jak będą miały nadal takie przyrosty jak teraz to za dwa lata, kto wie Zbiornik ma dopiero 3 lata. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Tylko żebyś sobie biedy nie narobił tymi filmami kolego, ja już się z tego wyleczyłem i filmy usunąłem. No jak u ciebie będą po 50 miały, to przy tych kształtach 2 kg spokojnie osiągną. Ładne grubasy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Ja w tym roku pecha mam, 3 konkretne garby mi zeszly i nie moge sie wstrzelic. Przerzucilem troche takich Do 39 ale przewwznie pojedyncze sztuki. @Iras to ten z nowej zwirowni? Piekny Garbus, gratki. Masz do nich lape jak malo kto.Zdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejp Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Fajnie popatrzeć , że gdzieś u nas są jeszcze takie garbusy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Tylko żebyś sobie biedy nie narobił tymi filmami kolego, ja już się z tego wyleczyłem i filmy usunąłem. No jak u ciebie będą po 50 miały, to przy tych kształtach 2 kg spokojnie osiągną. Ładne grubasy. Masz rację - już zniknął. Wszystko zależy od tego kto przejmie zbiornik i przede wszystkim czy przetrwają zimę, woda ma tylko 1,5-1,8 m głębokości.Pierwszy raz się spotkałem, aby okonie miały taki przyrost w tak krótkim czasie. Największy miał na razie 37cm. A raczej nie wchodziły kanałkiem szerokości 2m w porywach duże okonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 A czemu nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 @ bigrafi: Sam widziałem, jak ikrzyce ok 35-40 cm przepływają wąską rurą, pokonując wodę o głębokości kilku centymetrów, więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 W takiej ilości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Widziałem grupkę, samice razem z adoratorami. Co roku przepływają tamtędy na tarło. Na tym przykładzie widać, że nic w tym dziwnego. Kanałek 2 m brzmi przy tym jak autostrada przy ścieżce rowerowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FredTheRed Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 U mnie okonie już schodzą na górki. Ostatnio 7 około 30 cm. Co dziwne wszystko na gumy do 7cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Ja w tym roku pecha mam, 3 konkretne garby mi zeszly i nie moge sie wstrzelic. Przerzucilem troche takich Do 39 ale przewwznie pojedyncze sztuki. @Iras to ten z nowej zwirowni? Piekny Garbus, gratki. Masz do nich lape jak malo kto.ZdrTak, duża ryba z małej wody. Trudno się holuje, bo trzeba rybę forsować przez rośliny, ale jak jest dobrze wcięty, to jakoś daję radę.Zgrałem kilka fotek innych pasiaków, zaraz się zawijam do strugania.. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 U mnie okonie już schodzą na górki. Ostatnio 7 około 30 cm. Co dziwne wszystko na gumy do 7cm. Faktycznie jakiś ewenement, chociaż ostatnio złowiłem okonie na gumkę ok 9 cm, zwykle najwięcej takich od 30 cm w górę łowię na gumy 11-12 cm. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Potwierdzam @Irasa , na mojej wodzie ciężko o duże okonie ale wszystko pod 40 i wyżej wyjeżdża na lunatyki dragonowskie 12cm zdaje się , potrafią tak siorbać , że nawet ołów nie wystaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Irek piękne te garby.Ja dzisiaj z rana 3szt wieczorem dołowiłem jeszcze jednego. Te same wielkościowo co ostatnie. Weekendy odpuszczam, za dużo ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Znam takie populacje co gustują w sielawie, której nie potrzeba zbyt wiele sztuk aby ważyły kilogram :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruzda Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 (edytowane) Witam na forum!Mimo, że skłaniam się ku samotnym wypadom, czasem dobrze mieć na ogonie kogoś z aparatem; z ostatnich 4 tygodni Edytowane 7 Listopada 2014 przez Bruzda 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Bruzda - pięknie ubarwione Okonie - Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Ładne pasiaki panowie gratuluje moja dobra passa na dorodne sztuki skończyła się w maju,potem same palczaki,ciężko było namierzyć jakieś stadko.W końcu udało się wygospodarować trochę czasu i jutro poswiece im cały dzionek może uda się w koncu wydłubac coś ladnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi