Tomus Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Niedzielny okoń 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 (edytowane) Wczorajsza 40tka.Sprzętowo:Phenix Tx684cSteez 6.3sv tnguma Renosky na 15g główce. Edytowane 23 Listopada 2014 przez kogut 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arto83 Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Piekne garby.Szkoda ze tak wolno rosną!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karbusd Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Piękne okonie, niestety na moich wodach takich jest bardzo mało.Gratulacje panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Piekne garby.Szkoda ze tak wolno rosną!!Co za różnica.. wolno czy szybko? Stawek sobie palczakami zarybiłeś i czekasz aż podrosną? Nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Dzisiaj na 4 rzuty 4 ryby, ten na foto największy(nie mierzony). Wschodni wiatr i ok 0*.. podbierak i pióra w kogucie po kilku minutach zamarzały. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Dzisiaj na 4 rzuty 4 ryby, ten na foto największy(nie mierzony). Wschodni wiatr i ok 0*.. podbierak i pióra w kogucie po kilku minutach zamarzały.Ładny garb...i szczęście,4 na 4..może pora zagrać w lotto , jakaś 6ka by się trafiła ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 (edytowane) Ładny garb...i szczęście,4 na 4..może pora zagrać w lotto , jakaś 6ka by się trafiła ? Od nadmiaru szczęścia chyba bym zwariował poprzestanę na okoniach. Edytowane 28 Listopada 2014 przez Iras1975 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Irek, w przypadku okoni to juz chyba nie szczescie? Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 (edytowane) Szczęście, że tyle brań w taką paskudną pogodę. Dzisiaj po ok 0,5 h skapitulowałem, zwinąłem się nie zaliczając wcześniej ani jednego brania.. miałem kominiarkę i czapkę, a mimo to do teraz mnie kłuje w uszach od zawiania.Dziękuję za gratulacje. Edytowane 29 Listopada 2014 przez Iras1975 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Jak na Odrzańskie warunki, to dzisiaj siadł mi całkiem przyzwoity garbusik.Sprzetowo:Inazuma Perch 2,2m do 18gTeam Daiwa S2500iAPP 8lbsLC Grubster na 12g główce 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris1 Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Piękne okonie, niestety na moich wodach takich jest bardzo mało.Gratulacje panowie!Nie doceniasz miejsca i możliwości jakie daje przepiękna kraina wędkarska w okolicy której mieszkasz.Życzę Ci dużo czasu na poznawanie -wędkowanie ,a gwarantuję, że wyniki będą zaskakujące. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Nie doceniasz miejsca i możliwości jakie daje przepiękna kraina wędkarska w okolicy której mieszkasz.Życzę Ci dużo czasu na poznawanie -wędkowanie ,a gwarantuję, że wyniki będą zaskakujące. Święta prawda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Jest kilka Lidzbarków. Ten Warmiński nie należy do krainy grubego garba, raczej do krainy grubego Czesława w gumofilcach z byłego PGR'u. Sporadycznie na Warmii da się złowić coś przyzwoitego jednak z każdym rokiem trudniej. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Mi się ostatnio taki uwiesił przy sandaczowaniu Niestety aparat zostawiłem w domu a telefon jak widać nie dał rady po ciemku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Mniejszy braciak Zenderka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawcaR6 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Fajne pasiaki A to moje mroźne 38 cm z sobotniego poranka. Bardzo był spasiony i mimo to dalej bardzo głodny bo huknął z opadu na Shekera 11,5 cm. Szybka fotka i wrócił do wody. Pozdrawiam,Przemek. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 To zdecydowanie była ONA, spaślak przerażający. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawido Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Okoniu z trzeciego zdjęcia - widać - pełną ma wrażeń przeszłość. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Dzisaj pobiłem mój PB o 1 cm na 45. 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Brawo Smasher piēkny oKOŃ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Piękny grubas!gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Dzisaj pobiłem mój PB o 1 cm na 45. Barsch 45 cm.JPG Piękny garbus...graty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) U mnie biednie w ostatnich dniach, ryby biorą sporadycznie, zazwyczaj są puste strzały i rozmiarowo jak na foto. Czekam na lód. Edytowane 6 Grudnia 2014 przez Iras1975 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Gratuluję kolegom dużych okoni. Uważam, że w sprawie trzymania okoni wszystko zostało wyjaśnione i wątek wraca na właściwy sobie tor. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi