covent Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Spoko Sensei.. ale czarny pas w łowieniu okoni do 30cm zdobyłem już kilkanaście lat temu. Może wejdzie stara fotka z ok 2000 r .. w ręku kijek własnej roboty, Tica Cetus z żyłeczką chyba 0,12 i na główce chyba 1 g z paprochem relaxa wisi okonek. Znam taki spinning i nie gardzę nim.. można to polubić. Mimo wszystko dziękuję za chęci. Heh Irek jakiś Ty młodziutki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilesianPerch Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Iras1975 twój styl połowu okoni znacznie odbiega od pozostałych. Widzę że zatraciłeś pierwotne umiejętności, gdybyś potrzebował lekcji w łapaniu okonków to jestem w stanie z naleźć trochę czasu kosztem rodziny i naprowadzić Cię na właściwe tory bez urazy ale Budda Cię opuścił, czy Cię Mahomet nie kocha....?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 (edytowane) Dla takich zachować nie ma tutaj miejsca - punkt ostrzeżenia dla schłodzenia rozpalonych głów. Edytowane 1 Stycznia 2015 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 (edytowane) <<edit>> Edytowane 1 Stycznia 2015 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 (edytowane) Dla takich zachować nie ma tutaj miejsca - punkt ostrzeżenia dla schłodzenia rozpalonych głów. Edytowane 1 Stycznia 2015 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Ależ zrobiło się sielsko Na poprawę nastroju utrzymując tendencję OT napiszę:Dziś o 8.02 Urodziła mi Żonka Córeczkę i Synka 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Ależ zrobiło się sielsko Na poprawę nastroju utrzymując tendencję OT napiszę:Dziś o 8.02 Urodziła mi Żonka Córeczkę i Synka gratuluję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Gratulacje Pozazdrościć dwururki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Ależ zrobiło się sielsko Na poprawę nastroju utrzymując tendencję OT napiszę:Dziś o 8.02 Urodziła mi Żonka Córeczkę i Synka Piękny początek nowego roku!Zdrówka dla całej trójki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Ależ zrobiło się sielsko Na poprawę nastroju utrzymując tendencję OT napiszę:Dziś o 8.02 Urodziła mi Żonka Córeczkę i Synka Gratuluję, to ci dopiero dublet! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fugazi Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Ależ zrobiło się sielsko Na poprawę nastroju utrzymując tendencję OT napiszę:Dziś o 8.02 Urodziła mi Żonka Córeczkę i Synka Ogromne gratulacje!Widać że Tatuś dobrze sztance przyłożył , bo wyszło na bogato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fugazi Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 (edytowane) Irku drogi, z ogromną chęcią wstąpiłbym na Parnas znamienitych łowców okoni, czyli przyłączył się do grona Twoich, nielicznych kolegów po kiju. Na początek, w ramach zadzierżgnięcia dozgonnej przyjaźni, zapraszam nad moją wodę. Przenocuję, nakarmię, napoję piwem, winem i gorzałką, ponton sam napompuję i do wody zatargam, poduszkę pod tyłek podłożę, byleś tylko pokazał jak się u mnie łowi okonie. Grosza za to wszystko nie wezmę. Stoi?Bo sam jakoś kiepsko sobie daję radę. Edytowane 1 Stycznia 2015 przez Fugazi 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Dobre wieści z Nowym Rokiem... Mikołaj zabalował, ale wreszcie się pojawił... Brawoooo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Ależ zrobiło się sielsko Na poprawę nastroju utrzymując tendencję OT napiszę:Dziś o 8.02 Urodziła mi Żonka Córeczkę i Synka Ależ zrobiło się sielsko Na poprawę nastroju utrzymując tendencję OT napiszę:Dziś o 8.02 Urodziła mi Żonka Córeczkę i Synka Gratulacje! Z Nowym Rokiem taki prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Irku drogi, z ogromną chęcią wstąpiłbym na Parnas znamienitych łowców okoni, czyli przyłączył się do grona Twoich, nielicznych kolegów po kiju. Na początek, w ramach zadzierżgnięcia dozgonnej przyjaźni, zapraszam nad moją wodę. Przenocuję, nakarmię, napoję piwem, winem i gorzałką, ponton sam napompuję i do wody zatargam, poduszkę pod tyłek podłożę, byleś tylko pokazał jak się u mnie łowi okonie. Grosza za to wszystko nie wezmę. Stoi?Bo sam jakoś kiepsko sobie daję radę. Dobrze wiesz, że nie wszystko można pokazywać, więc nie żartuj sobie z takimi postami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Stoi? ... chyba Tobie... świntuchu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Ależ zrobiło się sielsko Na poprawę nastroju utrzymując tendencję OT napiszę:Dziś o 8.02 Urodziła mi Żonka Córeczkę i Synka Najszczersze gratulacje dla taty i mamy oraz życzenia zdrowia i samych sukcesów dla całej rodzinki.Mądre dzieciaki, choćby wybór daty to wskazuje.Gratulacje raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fugazi Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 ... chyba Tobie... świntuchu...Oczywiście że się nie obrażam a nawet uśmiecham z rozmarzeniem i trochę nostalgicznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fugazi Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Dobrze wiesz, że nie wszystko można pokazywać, więc nie żartuj sobie z takimi postami.Tak jest! Zrozumiałem! Nie będę więcej żartować. Sprawa nadto poważna. Bardzo przepraszam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Gratulacje i zdrowia dla dzieciaczków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Ależ zrobiło się sielsko Na poprawę nastroju utrzymując tendencję OT napiszę:Dziś o 8.02 Urodziła mi Żonka Córeczkę i Synka Gratulacje !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 (edytowane) Wielkie gratki dla Tatki !!!!!!! No to teraz z żonką macie po jednym naluszku !!!!!!!!!!!!!! niech się chowają w zdrowiu. . Edytowane 1 Stycznia 2015 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr123 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Gratulacje! Twoje dzieci będą najstarsze w klasie na 99,9% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Gratulacje Krzysztof;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Jako , że wątek okonie 2015 jest , jak na razie , poza moim zasięgiem z powodu zakazu spinningowania na zbiornikach zaporowych mojego okręgu do końca maja - wzięło mnie na wspominki . A poza tym naumiałem się wreszcie wrzucać zdjęcia w pełnej rozdzielczości , więc licząc na to , że uniknę linczu za odgrzewanie kotleta , parę obrazków z sierpniowej Turawy . Wszystkie rybcie to czterdziesteczki z jedno-, dwucentymetrowym plusikiem i minusikiem . Wszystkie oczywiście pływają dalej w żyznej , turawskiej wodzie .Artur @sandaczysko Nasz dublecik I Arturo I ja ... I znowu ... I dublecik z Adasiem ... Tatuś rządzi ... Było super ... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi