kris1 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Przeglądam moje zdjęcia z okoniami i widzę ,że wszystkie są prawie takie same ....NUDA....Uroki samotnego wędkowania..(właściwie jedyny minus)Kiedyś jeżdziłem z "kumplem" ... straciłem miejscówkę i "kumpla" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) Przeglądam moje zdjęcia z okoniami i widzę ,że wszystkie są prawie takie same ....NUDA....Uroki samotnego wędkowania..(właściwie jedyny minus)Kiedyś jeżdziłem z "kumplem" ... straciłem miejscówkę i "kumpla"Często tak bywa,więc trzeba albo polubić "nudne fotki" albo ryzykować.... Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez krystiano1981r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Albo nauczyć szybkiej obsługi samowyzwalacza ;)Okoń cudowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Prawda, tylko czasami fajnie z kimś jeszcze dodatkowo zamienic kilka słów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Dobre grubasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Dobre grubasy Przyłowy podczas uganiania się za takimi po 2 kilo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Trafią się i te dwójki,jeśli są to tylko kwestia czasu i podania przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Dziś fajnie połowiłem. 30+ nie zliczyłem, jeden 41cm i jeden kaban pod 50 poszedł tuż przy łodzi. Pierwszy wypad z łodzi w tym roku I pierwszy raz użyłem gumek Sebile AT Minnow na okonie. Pięknie ją kąsały. No i porządnie przetestowałem nowego HMG Fenwicka do 10g. Sprzęt; Sebile AT Minnow 65, Fenwick HMG do 10g 1,98m, Shimano Twin Power 1000FA, pletka Dragon Jiggin Braid chyba 0,06 + strzałówka P-LINE 0,14 PS wszystkie już wytarte!!! Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez wobler129 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Na tym ostatnim zdjęciu wyglądasz na trochę przestraszonego Fajny garbus! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Na tym ostatnim zdjęciu wyglądasz na trochę przestraszonego Fajny garbus! Nie dzIwię się jak teraz biorą takie to aż strach się bać co będzie później 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Wczoraj deszcz, wiatr, grad, burze, pioruny I okonie. Byłem chwilkę, bo pogoda mnie przestraszyła. Sprzęt jak ostatnio. Dwa - na oko - koło 35 może lepiej, nie mierzyłem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 ja dzisiaj jadę z kumplem na zbiornik koło mnie może jakieś okonie wydłubie bo ostatnio u mnie słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 U Ciebie już wytarte? U nas w tym tygodniu lapali pękate, więc opuściłem temat okoni. Spróbuje dzisiaj Wysyłane z mojego HTC Legend za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Wytarte wytarte, ani jeden nie miał mleczu lub ikry. Tym razem nie byłem sam nad wodą, ale foto tylko z komórki. Sprzęt jak wyżej - At Minnow 65mm Sebile, Fenwick HMG, Twin Power1000 fa 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Dobrze, że się w szkło zmieścił Fajny pasiak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Elegancko, bardzo regularnie łapiesz smoki. Gratuluje Wysyłane z mojego HTC Legend za pomocą Tapatalk 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Taki był w tym roku mój plan - parę fajnych okoni 40+ i już trochę się ich obłowiłem... Tzn. Kilka fajnych Największy jednak poszedł.... Dużo zależy od fotografa, bo niektóre wcześniejsze były większe od tego, a nie wyglądały Łowię głównie sam więc foto lipa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Super pasiak @wobler129 gratki a zdjęcie lipa sorki ale masz rację :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro69 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Maciej zajefajne masz te rybska...! Piękne jeziorka wokół Ciebie, więc masz gdzie się wyhasać..zdrowo zazdroszczę Twoich wodnych klimatów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Dziś 38 i 40. Ryby brały na Sebilki At Minnow i Lunkery City - te Fin-S czy jakoś tak Łowiłem kijem do 5g River Runner Fenwicka i do 10g HMG Fenwicka. Oba uzbrojone w Twin Powery 1000fa i plecionki dragon jiggin braid Brania z dna lub tuż nad dnem: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 super pasiaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Ten największy z wczoraj na tym foto chyba lepiej wygląda : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Czyżbyś Maćku bez łódki wylądował na rybach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Były i z łódki i z brzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi