Kuballa44 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 To najpiękniejszy Nowy Rok jaki mogłem sobie wymarzyć.Tata obudził mnie, i zawiózł na rzekę...Jeszcze zawiany oddawałem troche niecelne rzuty...Na wejściu 35 cm pstrążek. Jest fajnie Potem nic... Aż do końca.Miałem juz odejść, ale wykonałem jeden rzut w niepozorne miejsce.Pukniecie jak u okonka, i widzę pstrązka około 30 cm.Rzucam jeszcze raz....ŁUP! Fontanna wody i złote cielsko 57 cm pstrąga, który po blisko 3 minutowym holu, wylądował w podbieraku, tym samym dając mi życiowy rekord. Czuję się spełniony i szczęśliwy. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Pięknie! Gratuluję okazalej ryby! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Gratulacje Kuba Personal Best ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Co mu się stało w okolicy pokrywy skrzelowej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 fantastycznie! Gratulacje serdeczne!!!! Gratulacje życiówki. Czekałem na ten wątek. Pozdrawiam i poprawienia rekordu jeszcze w tym roku!Remek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Piękny kaban!!! GRATY !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Stało mu się kuku, nie widać? Brakowało części pokrywy skrzelowej.Kuku stało się zanim trafił na mą wędkę.Jeśli walczy dwóch honorowych wojowników... Jeśli jeden przegra... Pozwala mu się odejść, dziękując za walkę. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Piękne otwarcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Mocne otwarcie! Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Brawo, ładne wejście Czekałem na ten wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ts21 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Mocno rozpoczęty wątek, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Gratuluję pięknej ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 A to moja rybka z otwarcia, też po przygodach, chyba z jakimś ptactwem drapieżnym. Chude, urodzinowe 46cm... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Stało mu się kuku, nie widać? Brakowało części pokrywy skrzelowej.Kuku stało się zanim trafił na mą wędkę.Jeśli walczy dwóch honorowych wojowników... Jeśli jeden przegra... Pozwala mu się odejść, dziękując za walkę. Ja nic nie sugerowałem, ciekawiły mnie wychodzące na wierzch płaty skrzelowe Co raz częściej łapię ryby "po przejściach", stąd pytanie.Taki pstrąg to moje marzenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Mój siurek dał kilka rybek, głównie 35-40cm wszystko na bananki 3.5cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu24 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 (edytowane) Sezon rozpoczęty sporo miedzy 30/40cm . Kuba gratulacje kawał ryby. Edytowane 1 Stycznia 2014 przez endriu24 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 (edytowane) Dziś z koleżkami odwiedziłem rzeczkę pstrągową , złapałem 6 pstrążków maluszków , wszystkie wróciły do wody, może na następnej wyprawie pobije swój rekord 46cm. Edytowane 1 Stycznia 2014 przez Kajtelek2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek 1972 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Gratulacje - sezon rozpoczęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Ja jeszcze muszę czekać 30dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 (edytowane) W TBG też dopiero od LUTEGO - pstrąg potokowy:a/ w rzece Wiśle i jej dopływach od jej źródeł do ujścia rzeki San, w rzece San i jej dopływach oraz w rzece Odrze i jej dopływach od granicy państwowej z Republiką Czeską do ujścia rzeki Bystrzycy oraz w rzece Bystrzycy i jej dopływach od 1 września do 31 stycznia,b/ w pozostałych wodach od 1 września do 31 grudnia Edytowane 1 Stycznia 2014 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Piękne otwarcie - ja czekam jeszcze miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek74 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Ładne rybki gratuluje łowcą warzne że w dobrej formie wróciły do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Szalejecie Panowie. 1 styczeń, a tu tyle wpisów. Nieźle się zapowiada ten rok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Dziękuję wszystkim za gratulacje.Panowie, ruszajcie nad wodę, brak zimy sprawił że na prawdę warto się ruszyć.W tym roku życzę niech każdy machnie pobicie swojego rekordu życiowego. O jak najwiecej centymetrów...I niech nikt nie mówi że długość nie ma znaczenia... Ps. To jest to, cały dzień z uśmiechem na ustach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomfish6 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 (edytowane) Super Ryby Edytowane 2 Stycznia 2014 przez tomfish6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi